-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
καπου πισω εχει ξανα αναφερθειμπορει καποιος να πει πως μπανει βιντεακι απο youtube?
οχι μονο το link, αλλα να φαινεται
Πατάς το κουμπάκι youtube στην απάντηση και μέσα στις αγκύλες δε βάζεις όλο το url αλλά μετά το =
-
ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω
drdino, το δικο σου ποστ, δε μου τα εμφανιζει ολα, ενω του Αρη φαινονται ολα μια χαρα
μπας κ μθνς ν γρφς μ λγ γρμτ
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστωdrdino, το δικο σου ποστ, δε μου τα εμφανιζει ολα, ενω του Αρη φαινονται ολα μια χαρα
Σου λέει πως γίνεται, δεν στο έκανε.
Εδώ από κάτω στο κάνω
Έκανα copy paste αυτό που είναι μετά το =
6JNCNZs95Gc
Το έκανα select και μετά πάτησα το κουμπί youtube και έγινε το αποκάτω.Που δεν μπορείς να κάνεις edit αν δεν είσαι mod οπότε κάνεις παράθεση και το βλέπεις.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Απλα δεν νομιζω οτι το κουμπι ειναι τοσο μικρο που να μην μπορεις να το επιλεξεις.
Δεν είναι τόσο μικρό ώστε να μην μπορείς να το επιλέξεις, είναι τόσο μικρό ώστε να χρειαστεί να το σημαδέψεις...
+1, ειδικά από Safari στο iphone θέλει μεγέθυνση 400% να το πετύχεις χωρίς σφάλμα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω
drdino, το δικο σου ποστ, δε μου τα εμφανιζει ολα, ενω του Αρη φαινονται ολα μια χαρα
Σου λέει πως γίνεται, δεν στο έκανε.
Εδώ από κάτω στο κάνω
Έκανα copy paste αυτό που είναι μετά το =
6JNCNZs95Gc
Το έκανα select και μετά πάτησα το κουμπί youtube και έγινε το αποκάτω.Που δεν μπορείς να κάνεις edit αν δεν είσαι mod οπότε κάνεις παράθεση και το βλέπεις.
τα έκανα όλα αυτά και εξακολουθεί να μην το δείχνει... μόνο ένα μεγάλο κενό... μήπως πρέπει να είναι 'on' και τίποτα από τα url, img, flash κτλ που έχει στις επιλογές?
-
Ποι βιντεο θελεις να βαλεις;Βαλε εδω ολοκληρο το λινκ για να σου δειξουμε.
-
http://www.youtube.com/watch?v=FfCo4K4r ... AAAAAAAIAA
-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
Youtube Videoβαζεις μονο το FfCo4K4rOko
δηλαδη αυτα που ειναι αναμεσα στο = και στο & -
oκ, ευχαριστώ!! φαίνεται να το κατάφερα! (σε αυτό το φορουμ ) στο swiftclub ακόμα έχω πρόβλημα...
-
-
Γιατί μου πετάει αυτά τα μηνύματα όταν ανοιγω το Post προς Θεσσαλονικείς?? Οδεύουμε σε είσοδο μόνο για VIP μέλη???

-
Aν είσαι σε XP (αν και δε νομίζω να άλλαξε θέση το αρχείο), Start -> Run
notepad %SYSTEMROOT%\SYSTEM32\drivers\etc\hostsκαι πρόσθεσε κάτω κάτω την εξής γραμμή:
127.0.0.1 gr.starbucks.comκαι καθάρισες. Προσοχή όμως γιατί αν φτιάξουν στο μέλλον το gr.starbucks.com και θελήσεις να μπεις πρέπει να το διαγράψεις αυτό από το hosts.
-
Παρακολουθώ αρκετά θέματα και κατά διαστήματα μου εμφανίζει το εξής : ενώ μου έρχεται μήνυμα στο email για νέα δημοσίευση σε κάποια ενότητα που παρακολουθώ , αντί να με πηγαίνει στο μήνυμα αυτό και να διαβάζω τη συνέχεια , με πηγαίνει 5-10 σελίδες πιο πίσω. Αυτό γίνεται για μερικές μέρες και μετά φτιάχνει από μόνο του.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις μου ή είναι τυχαίο σφάλμα?
-
Ο χρήστης thess-hjke έγραψε:
Παρακολουθώ αρκετά θέματα και κατά διαστήματα μου εμφανίζει το εξής : ενώ μου έρχεται μήνυμα στο email για νέα δημοσίευση σε κάποια ενότητα που παρακολουθώ , αντί να με πηγαίνει στο μήνυμα αυτό και να διαβάζω τη συνέχεια , με πηγαίνει 5-10 σελίδες πιο πίσω. Αυτό γίνεται για μερικές μέρες και μετά φτιάχνει από μόνο του.Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις μου ή είναι τυχαίο σφάλμα?Και σε μένα συμβαίνει ξεκολλάει όμως μετα απο 5-6 φορες που θα μπω στο συγκεκριμένο thread
-
Παρακαλω οποιος ξερει. Τι σημαινει ενω εχω επιτυχη συνδεση αντι να βγη τη λευκη σελιδα να γραψω βγαινει το Δεν μπορειτε να απαντησετε σ αυτη τη Συζητηση. Αυτο ¨μου συμβαινει μονο στο Ελληνικοι αγωνες.
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Παρακαλω οποιος ξερει. Τι σημαινει ενω εχω επιτυχη συνδεση αντι να βγη τη λευκη σελιδα να γραψω βγαινει το Δεν μπορειτε να απαντησετε σ αυτη τη Συζητηση. Αυτο ¨μου συμβαινει μονο στο Ελληνικοι αγωνες.Στο φορουμ των Ελληνικων αγωνων γραφουν μονο πιστοποιημένοι χρηστες certification.php .Το κακο ειναι οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα με την πιστοποίηση
-
θέλει πιστοποίηση αυτή η ενότητα. certification.php
-
Ευχαριστω BILL33 και elteo.Ειχα προσπαθησει αδικα 5-6φορες καλα που ρωτησα. Δεν γνωριζω το λογο που θελει πιστοποιηση ξερετε εσεις κατι και γιατι?.
-
Άστα, μη ρωτάς καλύτερα...
Εδώ που τα λέμε, πού πας να μπλεξεις? -
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Ευχαριστω BILL33 και elteo.Ειχα προσπαθησει αδικα 5-6φορες καλα που ρωτησα. Δεν γνωριζω το λογο που θελει πιστοποιηση ξερετε εσεις κατι και γιατι?.viewtopic.php?f=11&t=45145
viewtopic.php?f=11&t=45144
Διαβασε τα απο πανω
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]