-
Ο χρήστης tony500 έγραψε:
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορω
Εαν υπαρχει καλη θεληση ολα συνδιαζονται ''και να ταν μονο αυτα''
είναι κομμάτι βιτσιόζος από ότι φαίνεται.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορωΤουλάχιστον ο άνθρωπος δεν έχει ΚΑΙ user name Toyota Ευάγγελε....
-
Ο χρήστης bulgnèis έγραψε:
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορω
Τουλάχιστον ο άνθρωπος δεν έχει ΚΑΙ user name Toyota Ευάγγελε....
το κπ δεν ειναι αυτοκινητο φιλε...ειναι αθλητισμος!!!
-
Άλλα μου είπε ο φίλος μας ο monofaro...
Μάριος -
Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος mini 850 του 1971 και ψαχνω ζαντολαστιχα 10'' η 12'' υπαρχει καποιος που πουλα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!Ψαξε καλυτερα για 10αρες, και κατα προτιμιση σιδερενιες με τασι και λαστιχο 145. Οπως βγηκε απο το εργοστασιο.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος mini 850 του 1971 και ψαχνω ζαντολαστιχα 10'' η 12'' υπαρχει καποιος που πουλα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Ψαξε καλυτερα για 10αρες, και κατα προτιμιση σιδερενιες με τασι και λαστιχο 145. Οπως βγηκε απο το εργοστασιο.
Δυστυχως εχω σιδερενιες αλλα ψαχνω αλουμινενιες,ετσι να ξεφυγω απο την πλυξη και την ανια της ''κλειστης'' ζαντας!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απορω πως τα συνδιαζεις βρε παιδι μου...αλφα και μινι μαζι....απορωΟπως εχουμε ξανασυζητησει, οι περισσοτεροι που εχουν αλφα εχουν ή ειχαν μινι ή το αντιθετο.
Γιον,εγω,εσυ,Κονδυλης,Ιωαννιδης,Μονοφαρος,Λυρας, κ.α. -
Χρειαζομαστε μια αξιοπιστη καβατζα οταν τα Μινακια εχουν προβληματα (συχνα δηλαδη!!).
-
Ε, ναι, αυτά που πέρασαν μια ζωή ζάχαρη, τα πήραμε, τους ρίξαμε 10-15 χιλιάρικα για να γίνουν σωστά, τα φυλάμε μακριά από σκόνη, κρύο και υγρασία, και τα βγάζουμε κάποιες Κυριακές πρωί (για να μην έχει κίνηση), με ήλιο (για να μην βραχούν), με πάνω από 10 βαθμούς (για να πάρουν μπρος) και κάτω από 30 βαθμούς (για να μην ανεβάσουν θερμοκρασία), και κάτω από 55% σχετική υγρασία (για καλό και για κακό) τείνουν σε γενικές γραμμές να είναι πιο αξιόπιστα από τα σαραντάχρονα ρημάδια που τα πήραμε από μια γιαγιά που τα είχε καμιά δεκαριά χρόνια παρατημένα στο πεζοδρόμιο, και που πιο πριν τα οδηγούσε για καμιά εικοσαριά χρόνια με τα ίδια λάδια, και που μόλις τα πήραμε τους ρίξαμε ένα καλό πλύσιμο, μια αλλαγή μπουζί και λάδια (οι πλατίνες είναι καλές ακόμα...) αρχίσαμε την καθημερινή χρήση βρέξει - χιονίσει και που και που κανένα track - day τα σαββατοκύριακα...
Σαφώς υπερβάλω, αλλά νομίζω ότι δεν άφησα περιθώρια παρερμηνείας.
-
Δυστυχως εχω σιδερενιες αλλα ψαχνω αλουμινενιες,ετσι να ξεφυγω απο την πλυξη και την ανια της ''κλειστης'' ζαντας!!!Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να του βάλεις αυτά τα στεφάνια τα οποία τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου του πάνε πολύ.
Αν θέλεις να πας σε αλουμινένιες καλά θα ήταν να παραμείνεις στις 10 ίντσες, όχι πάνω από 5 ίντσες φάρδος, και σε κάποιο σχέδιο της εποχής του, όπως
Melber:
Cosmic Mk2:
και φυσικά οι όμορφες αλλά πολυφορεμένες Minilite:
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ε, ναι, αυτά που πέρασαν μια ζωή ζάχαρη, τα πήραμε, τους ρίξαμε 10-15 χιλιάρικα για να γίνουν σωστά, τα φυλάμε μακριά από σκόνη, κρύο και υγρασία, και τα βγάζουμε κάποιες Κυριακές πρωί (για να μην έχει κίνηση), με ήλιο (για να μην βραχούν), με πάνω από 10 βαθμούς (για να πάρουν μπρος) και κάτω από 30 βαθμούς (για να μην ανεβάσουν θερμοκρασία), και κάτω από 55% σχετική υγρασία (για καλό και για κακό) τείνουν σε γενικές γραμμές να είναι πιο αξιόπιστα από τα σαραντάχρονα ρημάδια που τα πήραμε από μια γιαγιά που τα είχε καμιά δεκαριά χρόνια παρατημένα στο πεζοδρόμιο, και που πιο πριν τα οδηγούσε για καμιά εικοσαριά χρόνια με τα ίδια λάδια, και που μόλις τα πήραμε τους ρίξαμε ένα καλό πλύσιμο, μια αλλαγή μπουζί και λάδια (οι πλατίνες είναι καλές ακόμα...) αρχίσαμε την καθημερινή χρήση βρέξει - χιονίσει και που και που κανένα track - day τα σαββατοκύριακα...Σαφώς υπερβάλω, αλλά νομίζω ότι δεν άφησα περιθώρια παρερμηνείας.
Τοσο λεπτεπιλεπτα ειναι τα Μινι;
-
ε 40αρισανε τα μινι οι ιδιοκτητες ειναι λιγο βασανιαρηδες και δε τα αφηνουν σε ησυχια.... εδεσε η συνταγη
-
πενηνταρισαν τα μινακια, ασχετα αν τα εχουν τρελανει στα μποτοξ οι κακογουστοι πιτσιρικαδες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τοσο λεπτεπιλεπτα ειναι τα Μινι;
συγνωμη αλλα -οπως εχω πολλες φορες ξαναγραψει- εχοντας σχεδον γεννηθει και μεγαλωσει μεσα σε μινι (απο τα 8 μου τα μινι εγιναν δυο) μονο αναξιοπιστα δεν μπορω να τα θεωρησω τελικα.
Της θειας μου που το εχουμε απο καινουργιο μεχρι να το πιασω στα χερακια μου και να μπλεξω με μοτερ 1.3 και μλκιες ηταν μια χαρα αξιοπιστο, θα μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι με το πρωτο του μοτερ εγαλε 270.000 χλμ με 7 ταξιδια στην Ελβετια την 10ετια του '80 και καθημερινη κινηση μεχρι το 2002 αν θυμαμαι καλα.
Του αδερφου μου που αγοραστηκε στην Αγγλια το '93 5ο ή 7ο χερι για 140.000 δρχ ηρθε οδικως Ελλαδα υπερφορτωμενο χωρις να κανει κιχ και κινουνταν επισης κανονικα ενω το αμαξωμα του ηταν σε πολυ κακη κατασταση λογω Αγγλιας. Πλεον ανακατασκευασμενο κυκλοφορει καθημερινα σαν μοναδικο αυτοκινητο .
Τα μινι δεν θελουν κωλοχερο (συγνωμη) ολη την ωρα και πειραγματα οπως μοτερ 1.3 καρμπυρατερ αναρτησεις σκισιμο κλπ κλπ.
Εκει συμφωνω οτι χανεται η μπαλα και αρχιζουν οι ζημιες, τι να κανουμε δεν ειναι τελικα φτιαμενο για να κανει αξιοπιστα (σχετικο αυτο) τετοια πραγματα.
Επισης η ακινησια ή η περιστασιακη κινηση τα φθειρει περισσοτερο απο το να γραφουν χλμ οσο πιο συχνα γινεται.
Ενα εργοστασικο μινακι 1000αρι που κινειται συχνα και συνετα απο μαστορα που ξερει τι του γινεται αποκλειεται να βγαλει απειρα προβληματα, δεν λεω οτι εχει αξιοπιστια Ιαπωνικου αλλα δεν ειναι για πεταμα, ουτε για το σαλονι μονο. -
Μηπως καποιος πρεπει να ελενξει το χιουμορ του;
Αν δεν εγινε κατανοητο οτι κανω πλακα τοτε μαλλον εγω πρεπει να το κοιταξω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως καποιος πρεπει να ελενξει το χιουμορ του;Αν δεν εγινε κατανοητο οτι κανω πλακα τοτε μαλλον εγω πρεπει να το κοιταξω
Μπιλλ εννοειται οτι δεν γραφω νευριασμενα και εννοειται οτι δεν τα εγραψα αυτα αποκλειστικα σε εσενα!
Συγνωμη αν εδωσα τετοια εντυπωση!
Απλα τα κακομοιρα τα μινακια εχουν ορισμενες μικρες ιδιοτροπιες . -
Ρε δε πάτε για ύπνο;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ρε δε πάτε για ύπνο;πολυ θα το ηθελα αλλα αν γινει αυτο δεν βλεπω να τελειωνει το μεταπτυχιακο στην ωρα του.
Οποτε οδοντογλυφιδες στα ματια και διαβασμα -
-
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ το magic wand....
Classic Mini forum