-
το συμπέρασμα είναι ένα. χέστε τη Ντόρα, τη Δράση, και τους ΑνΕλ (δεν ξέρω αν μπαίνουν, αλλά θεωρώ πως όχι)
ψηφίστε απο ΚΚΕ,Σύριζα,ΔημΑρ,ΛΑΟΣ και γενικά οτι μπαίνει μέσα.
αποχή και ψήφος σε μη κοινοβουλευτικό είναι χαμένη ψήφος σε αυτές τις εκλογές.
στις επόμενες ή δεν ξερω και γω πότε που δεν θα μετράει παίξτε το μποεμ αναρχο αυτόνομος εκ του ασφαλούς. -
Αν δεν κάνουν κυβέρνηση συνασπισμού, ξαναγίνονται εκλογές?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το συμπέρασμα είναι ένα. χέστε τη Ντόρα, τη Δράση, και τους ΑνΕλ (δεν ξέρω αν μπαίνουν, αλλά θεωρώ πως όχι)
ψηφίστε απο ΚΚΕ,Σύριζα,ΔημΑρ,**ΛΑΟΣ **και γενικά οτι μπαίνει μέσα.
στις επόμενες ή δεν ξερω και γω πότε που δεν θα μετράει παίξτε το μποεμ αναρχο αυτόνομος εκ του ασφαλούς.ΛΑΟΣ? τους φασιστες κωλοτουμπες λαικιστες που ψηφιζανε οτι ψηφιζε πασοκ νδ τοσα χρονια?
καλυτερα νδ παρα λαος,τουλαχιστον δε θα βλεπω τους εμετους στη βουλη.
εχει πολλα κομματα που εχουν εκλπιδες για το 3%
οχι κυνηγους και τετοιες παπαριες. -
O Αντωνακης διεγραψε οσους ψηφισαν το πρωτο μνημονιο
Μετα διεγραψε οσους δεν ψηφισαν το μνημονιο
Μετα πηρε πισω τους μισουςΚαι υστερα απο ολα αυτα κωλοτούμπα αποκαλουν...τον Καρατζαφερη!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
στις επόμενες ή δεν ξερω και γω πότε που δεν θα μετράει παίξτε το μποεμ αναρχο αυτόνομος εκ του ασφαλούς.ΛΑΟΣ? τους φασιστες κωλοτουμπες λαικιστες που ψηφιζανε οτι ψηφιζε πασοκ νδ τοσα χρονια?
οχι κυνηγους και τετοιες παπαριες.ψήφισε οτι γουστάρεις. δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις.
εγώ σου λέω μόνο υπο ποιες προυποθέσεις θα έχει αντίκρυσμα η ψήφος σου. και οι διαθέσιμες επιλογές είναι τα κόμματα που φαίνονται να μπαίνουν στην επόμενη βουλή, τα οποία και απαρίθμησα. (εκτός των συνηθισμένων υπόπτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βεβαίως)
αν εσύ έχεις υπόψιν και άλλα κόμματα πέριξ του 3% που έχουν βάσιμες προοπτικές εισόδου μπορείς κάλλιστα να τα κατονομάσεις και να αυξήσεις τις διαθέσιμες επιλογές. -
KKΕ δαγκωτό
Ψήφος τιμωρίας και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και του ΚΚΕ.
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.
Απλά να συνεννοηθούμε όλοι, διαφορετικά χάνουμε το τελευταίο τρυγόνι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν δεν κάνουν κυβέρνηση συνασπισμού, ξαναγίνονται εκλογές?Ναι.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
KKΕ δαγκωτόΨήφος τιμωρίας και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και του ΚΚΕ.
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.
Απλά να συνεννοηθούμε όλοι, διαφορετικά χάνουμε το τελευταίο τρυγόνι.
Αμα ψηφισουμε ΚΚΕ θα κλεισουν επιτελους οριστικα τα λιμανια;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O Αντωνακης διεγραψε οσους ψηφισαν το πρωτο μνημονιο
Μετα διεγραψε οσους δεν ψηφισαν το μνημονιο
Μετα πηρε πισω τους μισουςΚαι υστερα απο ολα αυτα κωλοτούμπα αποκαλουν...τον Καρατζαφερη!
ο καρατζαφυρερ ηταν γνωστος κωλοτουμπας,απλα ειχε κατι καθυστερημενους αποφοιτους δημοτικου και κατι φασιστοειδη και τον ψηφιζαν.αυτοι ηταν κυριως οσοι ειχαν μεινει απογοητευμενοι απο την νδ,γι αυτο πηγαν λαος,και τωρα πανε προς Χ.Α. οι περισσοτεροι.
η πλακα ειναι οτι μερικοι νομιζουν οτι επειδη αλλαζει ο αρχηγος κομματος αλλαζει κατι,και ετσι τους ξαναψηφιζουν γιατι ελπιζουν οτι θα κανει κατι. -
...Άμα είναι τόσοι πολλοί εδώ μέσα, που ακόμα αγνοούν πώς 'πριμοδοτεί' ο εκλογικός νόμος το πρώτο σε ψήφους κόμμα κοκ... (και βλέπουν με... συμπάθεια προς το 'Κόμμα Ελλήνων Χασάπηδων'!), τρομάζω και μόνο στην ιδέα του τί... 'κυκλοφορεί' στο κεφάλι της μεγαλύτερης, ίσως, μερίδας του εκλογικού σώματος!
-
Απο οτι φαινεται βεβαια τσαμπα θα στηθουμε στις καλπες
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=183398 -
Obligatory... -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
οχι κυνηγους και τετοιες παπαριες.Συμφωνώ, εξάλλου ο ΛΑΟΣ χάνει μια μονάδα το μήνα στις δημοσκοπήσεις.
Επιφυλάσσομαι και για τη στάση που θα κρατήσει η ΔημΑρ. μετά τις εκλογές... -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
οχι κυνηγους και τετοιες παπαριες.Συμφωνώ, εξάλλου ο ΛΑΟΣ χάνει μια μονάδα το μήνα στις δημοσκοπήσεις.
Επιφυλάσσομαι και για τη στάση που θα κρατήσει η ΔημΑρ. μετά τις εκλογές...η δημαρ εδειχνε συμπαθητικη επιλογη,μεχρι τη στιγμη που αποφασισε να γινει το νεο πασοκ,βαζοντας στα ψηφοδελτια ολα τα αποτυχημενα ρεμαλια του πασοκ που φυγανε απο το πασο,.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ψηφίστε απο** ΚΚΕ,Σύριζα****,ΔημΑρ**,**ΛΑΟΣ **και γενικά οτι μπαίνει μέσα.
στις επόμενες ή δεν ξερω και γω πότε που δεν θα μετράει παίξτε το μποεμ αναρχο αυτόνομος εκ του ασφαλούς. -
Ψηφίστε Πασοκ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ για να πάνε οι μισθοί στα 200ε ,για να έχουμε 3.000.000 ανέργους ,για να πληρώνουμε χαράτσια, ενω οι βολευτές μας , οι εθνικοί εργολάβοι και τα τσιράκια τους θα συνεχίσουν να τρώνε. Ψηφίστε Συριζα-ΚΚΕ για να φέρουμε και αλλα 10.000.000 Πακιστανούς και να μοιράσουμε το pluto μας και να ζήσουμε σαν μεγιστάνες...
Ε δεν πρέπει να ψηφίσουμε Χρυση Αυγή γιατι θα μας βάζουν καυτά αυγά στην μασχάλη και θα μας κάνουν βασανιστήρια
Θεε μου ποσο μαλάκας είναι ο Ελληνικός λαος. Ψηφίστε παλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ρε ,αλλα μετά μην σας ακούσω να κλαίγεστε για τους βιασμούς και τους φόνους λαθροΟΡΚ, για τις κλεψιές των πολιτικών και για τα χαράτσια. ΚΟΡΟΙΔΑ
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ψηφίστε Πασοκ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ για να πάνε οι μισθοί στα 200ε ,για να έχουμε 3.000.000 ανέργους ,για να πληρώνουμε χαράτσια, ενω οι βολευτές μας , οι εθνικοί εργολάβοι και τα τσιράκια τους θα συνεχίσουν να τρώνε. Ψηφίστε Συριζα-ΚΚΕ για να φέρουμε και αλλα 10.000.000 Πακιστανούς και να μοιράσουμε το pluto μας και να ζήσουμε σαν μεγιστάνες...Ε δεν πρέπει να ψηφίσουμε Χρυση Αυγή γιατι θα μας βάζουν καυτά αυγά στην μασχάλη και θα μας κάνουν βασανιστήρια
Θεε μου ποσο μ@λ@κ@ς είναι ο Ελληνικός λαος. Ψηφίστε παλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ρε ,αλλα μετά μην σας ακούσω να κλαίγεστε για τους βιασμούς και τους φόνους λαθροΟΡΚ, για τις κλεψιές των πολιτικών και για τα χαράτσια. ΚΟΡΟΙΔΑ
εγω θα ψηφιζα χρυση αυγη αν ο αρχηγος ηταν πραγματικα λευκος true aryan 100% ευρωπαιος. τωρα που εχουν αυτην την πακιστανοφατσα τι να λεει;
θελω 100% aryan ηγετη να κανει dna tests και οσοι ανηκουν σε μαυριδερες φυλες, τομπουλο
-
Επίσης όταν λέμε ΔΗΜΑΡ* δεν εννοούμε ΔΗΜΑΡΑ (άρμα πωλητών) αλλά ΚΟΥΒΕΛΗ (ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά).
Αν σου αρέσει διάδωσέ το:Twitter Facebook Email PrintΚάτι τέτοια θέματα - παγίδες θα τις βγάλει κι ο Αυτιάς με τη Μάγδα στην καλημεροεκπομπή του ενόψει εκλογικής εξεταστικής, αλλά ας έχουμε κι εμείς το νου μας.
*Με αφορμή το ποστ του φαν της κλούβιας αυγής. Μην φάει το ξύλο τσάμπα ο Γιάννης.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ψηφίστε Πασοκ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ για να πάνε οι μισθοί στα 200ε ,για να έχουμε 3.000.000 ανέργους ,για να πληρώνουμε χαράτσια, ενω οι βολευτές μας , οι εθνικοί εργολάβοι και τα τσιράκια τους θα συνεχίσουν να τρώνε. Ψηφίστε Συριζα-ΚΚΕ για να φέρουμε και αλλα 10.000.000 Πακιστανούς και να μοιράσουμε το pluto μας και να ζήσουμε σαν μεγιστάνες...Ε δεν πρέπει να ψηφίσουμε Χρυση Αυγή γιατι θα μας βάζουν καυτά αυγά στην μασχάλη και θα μας κάνουν βασανιστήρια
Θεε μου ποσο μ@λ@κ@ς είναι ο Ελληνικός λαος. Ψηφίστε παλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ρε ,αλλα μετά μην σας ακούσω να κλαίγεστε για τους βιασμούς και τους φόνους λαθροΟΡΚ, για τις κλεψιές των πολιτικών και για τα χαράτσια. ΚΟΡΟΙΔΑ
καλυτερα να βγει ο λεβεντης παρα τα σκατοφασισταρια
-
Μακάρι να μπορούσαμε να ψηφίσουμε για μια φορά αυτούς που πραγματικά θεωρούμε πιο άξιους να κυβερνήσουν, προερχόμενους είτε μέσα από το υπάρχον πολιτικό 'σκηνικό', για όσους εμπιστεύονται ακόμα τα γνωστά κόμματα και πρόσωπα, είτε έξω από αυτό, χωρίς να μας επηρεάζουν δημοσκοπίσεις ή παπαριές που έχουν στόχο να μας κατευθύνουν να 'μην πετάξουμε την ψήφο μας' (άρα να τη δώσουμε στον 'μη χειρότερο' από τους 'μεγάλους').
Εκλογές 2012 (ή οποτε γίνουν)