-
Αν το πρώτο σφάλμα ειναι σοβαρό θα παω για τετραψήφιο! Θα ειναι κ η δεύτερη μέσα στα 10χρ που το εχω! Vag= εγγύηση λεμε!!
Για το λαπιτοπι εφαγα γερή σκοτούρα χθες, αλλα ευτυχώς ολα καλά οπως είπες για το i7, 4gb κλπ
-
iliasp - κι εγώ την είχα πατήσει με πακετάκι από το Valve Store αξίας 95$. Όντως το όριο είναι κάπου 20άρικο, η Valve έστελνε μόνο με DHL Express (!) οι οποίοι ζητάγανε κάπο 120 (!!) για να το εκτελωνίσουν οι ίδιοι, ή κάπου 80 αν πήγαινα εγώ. Τους είπα όχι ευχαριστώ, return to sender, και άνοιξα ticket στο Steam support.
Το παράξενο τώρα: Αφ'ενός οι καλοί άνθρωποι στη Valve μού επέστρεψαν και τα μεταφορικά! (Δεν υποχρεούνταν). Αφ'ετέρου, το αγόρασα 73.04 ευρώ και πήρα πίσω 73.12 λόγω αλλαγής της ισοτιμίας στο μεταξύ. Καλό;
-
Τώρα εξηγητε γιατι άργησε ο κινεζος!!!!!! Δηθεν το έστειλε 3/2 αλλα το πακέτο εχει σφραγίδα ταχυδρομείου HK 22/2!!
Τωρα τη αξιολόγηση να το βαλους του πστη!
-
1 αστεράκι στο how fast και επισήμανση αυτού στο σχόλιο.
-
Το http://www.simplyelectronics.net/ το γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστο;
-
Το κοιτούσα πριν από κανένα χρόνο για να πάρω το atrix από 'κει αλλά έβρισκα αντιφατικές εντυπώσεις. Τελικά του έριξα άκυρο και το πήρα από το clove. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το κοιτούσα πριν από κανένα χρόνο για να πάρω το atrix από 'κει αλλά έβρισκα αντιφατικές εντυπώσεις. Τελικά του έριξα άκυρο και το πήρα από το clove. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;Με παρέπεμψαν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά εκεί αλλά επειδή έριξα μια ματιά τριγύρω κι εγώ και βρήκα πολλά αντιφατικά σχόλια λέω να μην το προσπαθήσω ούτε εγώ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το http://www.simplyelectronics.net/ το γνωρίζουμε αν είναι αξιόπιστο;ειχα παραγγηλει μια καμερα το δεκεμβρη και ενω ολα ηταν μια χαρα με την παραγγελια μου εστειλαν μετα απο καμια 10 μερες οτι η συσκευασια της καμερας μου ηταν χαλασμενη και εκαναν καινουργια παραγγελια και δεν ξερουν ποτε θα ερθει.μου αντιπροτειναν μια αλλη κατωτερη αρνηθηκα και μετα απο 1 εβδομαδα απο το σκηνικο βλεπω την καμερα μου ενω ελειπε απο το site να ξανανεβαινει με τιμη 50ευρο περισσοτερα.με την επιστροφη ολα οκ παντως.
-
λοιπον, περιμενω μια παραγγελια απο UK απο καταστημα, εκτος ebay.
Εχω τρακινγ λινκ και παρακολουθω το ταξιδι του, με την DPD.
Η αποστολη εγινε στις 7-3 και μετα απο ενα ταξιδι-μερι στιγμης, 5 ημερων εχει περασει απο γερμανια, αυστρία και τώρα βρίσκεται στη βουδαπεστη. Ειναι δυνατον ενα πακετο να κανει τετοια διαδρομη για να ερθει ελλαδα? με τρένο ή φορτηγο έρχεται? απλη μεταφορικη εταιρια ειναι αυτη? Αλλες φορες απο UK εχω παρει πακετο συστημενο εντος 4 μερων με παραλλαβη σπιτι μου Σαβατο. τωρα τη στο πεος γίνετε, γνωριζει κανεις κατι? -
Λογικά έρχεται με φορτηγά, αν και είναι όντως περίεργο αν πέρασε από Γερμανία να συνεχίζει να κάνει κύκλους... Εκεί πρέπει να μαζεύονται αρκετά για Αθήνα για να γίνεται απευθείας ταξίδι [ή τουλάχιστον έτσι συνεβηκε με δικά μου πακέτα, αν δεν ήταν κανένα με DPD]
-
Τα tracking πολλες φορές δείχνουν αλλα νταλλα απ οτι εχω καταλάβει!
-
Εφτιαξα μια προπληρωμενη webuy στην πειραιως.Το site της πειραιως μου την εμφανιζει ενεργη,αλλα στο paypal οταν παω να τη συνδεσω με τον paypal account,μου λεει οτι δεν την εγκρινει η τραπεζα...Ειναι επειδη μολις την εκανα?
-
έχει λεφτά μέσα;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
έχει λεφτά μέσα;Oχι,προφανως πρεπει να εχει για να τη δεχθει ε? μαλακια μου τοτε
-
Θα σου τραβήξει 1-2€. Θα σου στείλει έναν κωδικό που θα συνδέσεις την κάρτα αυτήν με το paypal. Και στην πρώτη αγορά θα επιστραφούν πίσω.
-
αρα πρεπει να της φορτωσω κανενα 10ευρο να βρισκεται για να τραβηξει αυτη την προμηθεια το paypal..σωστα?
-
yap
-
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
λοιπον, περιμενω μια παραγγελια απο UK απο καταστημα, εκτος ebay.
Εχω τρακινγ λινκ και παρακολουθω το ταξιδι του, με την DPD.
Η αποστολη εγινε στις 7-3 και μετα απο ενα ταξιδι-μερι στιγμης, 5 ημερων εχει περασει απο γερμανια, αυστρία και τώρα βρίσκεται στη βουδαπεστη. Ειναι δυνατον ενα πακετο να κανει τετοια διαδρομη για να ερθει ελλαδα? με τρένο ή φορτηγο έρχεται? απλη μεταφορικη εταιρια ειναι αυτη? Αλλες φορες απο UK εχω παρει πακετο συστημενο εντος 4 μερων με παραλλαβη σπιτι μου Σαβατο. τωρα τη στο πεος γίνετε, γνωριζει κανεις κατι?Είχα παραλάβει πρόσφατα κατά τον ίδιο τρόπο κάτι από DPD.
Έρχεται οδικώς και περνάει μέσω Σόφιας και μετά Ελλάδα.
Όταν μπει Ελλάδα, θα το διακινήσει η ACS και δε θα μπορείς να το βλέπεις πια στο tracking της DPD.
Οπότε πάρε τώρα την ACS (υποθέτω πρέπει να έχει μπει Ελλάδα), δώσε το tracking της DPD και ρώτα τους το νέο tracking της ACS για να το παρακολουθείς από εκεί.
-
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4337_n.jpg
ο γυρος της ευρωπης σε ποσες μερες?
Αγγλια
Γερμανια
Αυστρία
Ουγγαρια
Ρουμανια
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)