-
τα έχεις μπερδέψει για τα καλά φίλτατε.
σακ βου αγιάζ -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
και γιατι να γαμηθει το δικο μου χομπυ γιατι να μην μπορω να κανω τα χιλιομετρα συντηρησεις
Αντρεα προφυλασουμε το χομπυ μας για να μην γινουν τα πραγματα οπως λες και θες εσυ
Οσο για της οδηγικες ικανοτητες οκ ειμαστε κομωτριες που λεει και ενας γνωστος αλλα δεν μας ξερεις και απο χθες και οταν ημασταν στην ηλικια σου παιζαμε grand turismo στα λιμανακια και οχι στο psp οποτε να ειστε ευτυχισμενοι που υπαρχουν τα ντριφτ και τα τρακ νταυ και ασε μας εμας στην κουλτουρα μας και στην εξελιξη μας μεσα απο αυτηνμην νομιζεις οτι ακι γω εμαθα να οδηγω απο το playstation οσο για ν πας σε πιστα και σε trackday θες λεφτα και γω στν δρομο εμαθα και στα βουνα της αττικης και drift και στριψιμο δεν ειπα οτι to drift ειαι ανωτερο απο τις αναβασεις η τα sprint προς θεου αλλα δν ειναι ουτε δεξιοτητα ουτε κυκλοι γυρω απο βαρελια!
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
τα έχεις μπερδέψει για τα καλά φίλτατε.
σακ βου αγιάζγια ξεμπερδεψε τα μου
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
Ευτυχώς που οι κάτοχοι ιστορικών κάνουν κάτι για να προφυλάξουν ένα από τα προνόμια που έχουν σε αντίθεση με τους οδηγούς αγώνων. Για μένα καλά κάνουν όσοι δίνουν στεγνά κάποιον που παρανομεί με ιστορικές πινακίδες, και θα κάνω το ίδιο αν δω κάποιον κι ας μην είμαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου. Όπως και καλά έκαναν τα driftάμαξα και ανέβηκαν στη Ριτσώνα. Όπως καλά έκαναν κι αυτοί που τους χειροκρότησαν.
Εγω δεν νομιζω οτι κινδυνευει καποιος απο αυτους που παρανομουν μ τις πινακιδες!σοβαρα τωρα ποιος ασχολειται με το ποιος εχει πινακιδες και ποιος οχι και πως ειναι τ αμαξι και τι κουβαλαει???μονο εσεις!!εγω παντως αν εβλεπα καποιον ν κοιταζει τ αμαξι μου και ν σημειωνει πινακιδες η ν το φωτογραφιζει στην καλυτερη θα του σπαγα κινητο-καμερα στην χειροτερη δεν ξερω...και μην πεταχτειτε και πειτε οτι το παιζω μαγκας απλα σκεφτειτε λιγο μ τν λογικη σας!
Καταρχάς επειδή εδώ δεν είναι κινητό καλό είναι να γράφεις όλες τις λέξεις ολόκληρες. Εντελώς φιλικά.
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως η λογική που περιγράφεις όλα γίνονται με το κονέ και το λάδι είναι αυτή που ευθύνεται για το ότι δεν πάμε μπροστά και όχι το αν αρέσει σε κάποιον το drift. Αν θες τη προσωπική μου γνώμη για το drift να το συζητήσουμε αλλά όχι εδώ που είμαστε .[οσο για τις πινακιδες των driftαμαξων αν ειδατε η δεν ειχαν καθολου πινακιδες και ηταν σε τρειλερ
φαουλ επισης.
Αν διαβασεις τους φετεινους κανονισμους θα δεις οτι απαγορευεται η συμμετοχη σε αγωνα χωρις πινακιδες.Φαντάζομαι όμως πως και αυτοί με πινακίδες ΔΟΚ δεν είναι νόμιμοι επίσης. Ή κάνω λάθος ;
-
Ναι αλλα δεν μπορει ομως και ο καθενας πολιτης να κανει τον σεριφη και να δινει οποιον θελει επειδη εχει αλλη ζαντα στο αμαξι του η αλλο μοτερ εδω οι μπατσοι και δεν ασχολουνται με τα αδηλωτα μοτερ στα κανονιακ αυτοκινητα!!!μα σοβαρα τωρα εχεις τ αμαξι σου το πολιτικο και βλεπεις εναν η να το ψαχνει η να σημειωνει πινακιδες η να το βγαζει φωτογραφιες δεν θα στραβωσεις?δλδ αυτο δεν τ σκεφτεστε οσοι ψαχνεστε το βρωμοηυλο που μπορειτε ν φατε???ΕΝΑΣ θα το φαει ΜΙΑ φορα μετα θα συνεχισετε τις καταγγελιες?δεν μιλαω προσωπικα σε σενα Geochriέχεις δει να ασχολείται κανείς εδώ μέσα -σε αυτή εδώ τη θεματική ενότητα- με 'πολιτικά' αυτοκίνητα;
ή μήπως θεωρείς ακόμα τα αυτοκίνητα με τις ιστορικές πινακίδες 'πολιτικά';
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
[οσο για τις πινακιδες των driftαμαξων αν ειδατε η δεν ειχαν καθολου πινακιδες και ηταν σε τρειλερ
φαουλ επισης.
Αν διαβασεις τους φετεινους κανονισμους θα δεις οτι απαγορευεται η συμμετοχη σε αγωνα χωρις πινακιδες.Φαντάζομαι όμως πως και αυτοί με πινακίδες ΔΟΚ δεν είναι νόμιμοι επίσης. Ή κάνω λάθος ; [/quote]
όχι, δεν κάνεις λάθος. είναι παράνομοι
-
εννοουσα οτι τι ν ναι το πολιτικο τι ν ναι η αντικα σου τ ιδιο ειναι απλα αφερεθηκα και δεν τ διατυπωσα σωστα!!!συγνωμη!!
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ευτυχώς που οι κάτοχοι ιστορικών κάνουν κάτι για να προφυλάξουν ένα από τα προνόμια που έχουν σε αντίθεση με τους οδηγούς αγώνων. Για μένα καλά κάνουν όσοι δίνουν στεγνά κάποιον που παρανομεί με ιστορικές πινακίδες, και θα κάνω το ίδιο αν δω κάποιον κι ας μην είμαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου. Όπως και καλά έκαναν τα driftάμαξα και ανέβηκαν στη Ριτσώνα. Όπως καλά έκαναν κι αυτοί που τους χειροκρότησαν.
Εγω δεν νομιζω οτι κινδυνευει καποιος απο αυτους που παρανομουν μ τις πινακιδες!σοβαρα τωρα ποιος ασχολειται με το ποιος εχει πινακιδες και ποιος οχι και πως ειναι τ αμαξι και τι κουβαλαει???μονο εσεις!!εγω παντως αν εβλεπα καποιον ν κοιταζει τ αμαξι μου και ν σημειωνει πινακιδες η ν το φωτογραφιζει στην καλυτερη θα του σπαγα κινητο-καμερα στην χειροτερη δεν ξερω...και μην πεταχτειτε και πειτε οτι το παιζω μαγκας απλα σκεφτειτε λιγο μ τν λογικη σας!
Καταρχάς επειδή εδώ δεν είναι κινητό καλό είναι να γράφεις όλες τις λέξεις ολόκληρες. Εντελώς φιλικά.
Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι πως η λογική που περιγράφεις όλα γίνονται με το κονέ και το λάδι είναι αυτή που ευθύνεται για το ότι δεν πάμε μπροστά και όχι το αν αρέσει σε κάποιον το drift. Αν θες τη προσωπική μου γνώμη για το drift να το συζητήσουμε αλλά όχι εδώ που είμαστε .[οσο για τις πινακιδες των driftαμαξων αν ειδατε η δεν ειχαν καθολου πινακιδες και ηταν σε τρειλερ
φαουλ επισης.
Αν διαβασεις τους φετεινους κανονισμους θα δεις οτι απαγορευεται η συμμετοχη σε αγωνα χωρις πινακιδες.Φαντάζομαι όμως πως και αυτοί με πινακίδες ΔΟΚ δεν είναι νόμιμοι επίσης. Ή κάνω λάθος ;
Τοτε φταινε οι λεσχες που τα λαδονονται και εκδιδουν πινακιδες αβερτα!
-
δεν ξεκολάει με τίποτα ε; δοκίμασες WD40; δε θα σε προδώσει ποτέ
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
δεν ξεκολάει με τίποτα ε; δοκίμασες WD40; δε θα σε προδώσει ποτέεσυ πρεπει να το χεις χρησιμοποιησει παρα πολυ ε???εχει ξεκολησει τελειως ποσα???2-3 spray την μερα?
-
@ andreas_te71
Επειδη ειμαι στην τεχνικη επιτροπη της Εοφιλπα, σε βεβαιωνω οτι ουτε εγω ουτε ο Σμιθ λαδωνομαστε και ουτε εκδιδουμε πινακιδες αβερτα. Εχεις καποιον αλλον συγκεκριμενο να καταγγειλεις? -
Μα δεν είναι τρομερό; ΟΛΟΙ οι άλλοι φταίνε, εκτός από το δικό μας το μυαλό! κάναμε το γύρο μας με τ συζήτηση, για να καταλήξουμε στο ότι φταίνε οι λέσχες που λαδώνονται και βγάζουν πινακίδες αβέρτα!
αφού αυτή είναι η άποψή σου φίλε Andreas_te71 και δεν έχεις σκοπό να τη διαπραγματευτείς, άστο να πάει. Τι τη θες την κουβέντα;
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
@ andreas_te71
Επειδη ειμαι στην τεχνικη επιτροπη της Εοφιλπα, σε βεβαιωνω οτι ουτε εγω ουτε ο Σμιθ λαδωνομαστε και ουτε εκδιδουμε πινακιδες αβερτα. Εχεις καποιον αλλον συγκεκριμενο να καταγγειλεις?και τοτε ρε φιλε πως κυκλοφορουν τοσα αυτοκινητα εγω προσωπικα ξερω ατομο που εδωσε φωτογραφιες τ αυτοκινητου σε μηχανικο και μετα απο καποιες μερες τ φερε τις πινακιδες ΙΟ εχω δει e30 με ΕΟΟΕ τ 91 τ αμαξι με 3.5 μοτερ 5μπουλωνο με bucket αυτος πως τις πηρε?περασε ελεγχο?Στην ΦΙΛΠΑ οσα αυτοκινητα εχω δει ειναι οντως σωστα τουλαχιστον δεν κανουν μπαμ απο μακρυα οτι κατι βρωμαει γιατι αν δω ενα αμαξι το '60 δεν ξερω καν πως πρεπι ν ναι γνησιο!
-
@ andreas_te71
Επειδη ειμαι στην τεχνικη επιτροπη της Εοφιλπα, σε βεβαιωνω οτι ουτε εγω ουτε ο Σμιθ λαδωνομαστε και ουτε εκδιδουμε πινακιδες αβερτα. Εχεις καποιον αλλον συγκεκριμενο να καταγγειλεις?και τοτε ρε φιλε πως κυκλοφορουν τοσα αυτοκινητα εγω προσωπικα ξερω ατομο που εδωσε φωτογραφιες τ αυτοκινητου σε μηχανικο και μετα απο καποιες μερες τ φερε τις πινακιδες ΙΟ εχω δει e30 με ΕΟΟΕ τ 91 τ αμαξι με 3.5 μοτερ 5μπουλωνο με bucket αυτος πως τις πηρε?περασε ελεγχο?Στην ΦΙΛΠΑ οσα αυτοκινητα εχω δει ειναι οντως σωστα τουλαχιστον δεν κανουν μπαμ απο μακρυα οτι κατι βρωμαει γιατι αν δω ενα αμαξι το '60 δεν ξερω καν πως πρεπι ν ναι γνησιο!
Αφου ειναι παρανομα γιατι να μην τον καρφωσεις στην λεσχη;
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Μα δεν είναι τρομερό; ΟΛΟΙ οι άλλοι φταίνε, εκτός από το δικό μας το μυαλό! κάναμε το γύρο μας με τ συζήτηση, για να καταλήξουμε στο ότι φταίνε οι λέσχες που λαδώνονται και βγάζουν πινακίδες αβέρτα!αφού αυτή είναι η άποψή σου φίλε Andreas_te71 και δεν έχεις σκοπό να τη διαπραγματευτείς, άστο να πάει. Τι τη θες την κουβέντα;
Ρε φιλε μην σκαλωνεις και το θεμα που εθιξα εγω δεν ειναι το ποιος φταιει ασ φταιει ο ελληνας που με το κονε βρισκει την ευκολη λυση ας φταιει και η λεσχη δεν με νοιαζει ποιος φταιει για τις πιανκιδες!!!μου την σπαει που κατι τυποι σαν εσενα κανουν τους σεριφιδες και καταγγελουν το καθε αμαξι!!!καταλαβες???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@ andreas_te71
Ναι αν δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις,αν απο μικρος το χες το ρουφιανιλικι,αν δεν κοιτας την δουλεια σου και μονο τι κανουν οι αλλοι,αν την εχεις δει καποιος ναι τοτε καρφωσε τον στην λεσχη μπορει ν χεις καποιο κερδος!
-
@ andreas_te71
Ναι αν δεν εχεις με τι ν ασχοληθεις,αν απο μικρος το χες το ρουφιανιλικι,αν δεν κοιτας την δουλεια σου και μονο τι κανουν οι αλλοι,αν την εχεις δει καποιος ναι τοτε καρφωσε τον στην λεσχη μπορει ν χεις καποιο κερδος!
Φιλαρακι δεν πειραζει.Οταν θα σας κοψουν το δικαιωμα σε ιστορικες πινακιδες με ολους τους παρανομους που κυκλοφορουν μην παραπονεθεις οτι τα τελη ειναι ακριβα και οτι κανεις απλα το χομπυ σου.Γιατι εκει θα καταληξει το θεμα,θα βγαλετε μονοι σας τα ματια σας.
-
ρε φιλε σου πε κανεις οτι εχω παρανομο ιστορικο?εχω το αμαξι μου κανω το χομπι μου πληρωνω σημα και ασφαλεια και οτι χρειαστει νομιμος ειμαι!αλλα τι ν κανω δεν μπορω ν κανω αλλιως!!!
-
... απλα εχετε ολοι κολημενα μυαλα!...Κουμπί or not κουμπί;
Λεβέντη μου, δυο κουβεντούλες.
Ντριφτάδες, κάγκουρες, σπαταναίοι, στραβοχυμένοι ζαντολαστιχάδες, σκαρμόγυφτες και άλλες συμπαθείς ράτσες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου δεν ίδρωσαν ποτέ για να αποδείξουν την πολιτιστική αξία της έξης τους, ο καθένας από το πόστο του, τη στιγμή που οι ιστορικοί έκαναν τον πωπό τους Φ50, για πολλά χρόνια, μεχρι να καταφέρουν να πείσουν ότι αξίζει το ιστορικό αυτοκίνητο να έχει ιδιαίτερη αντιμετώπιση από το κράτος, ως προϊόν βιομηχανικής αρχαιολογίας (τόσο στην Ελλάδα όσο και έξω).
Μην μπλέκουμε τις βούρτσες με τις οδοντόβουρτσες, λοιπόν. Προκειμένου να μπορεί να χαρακτηριστεί ένα αντικείμενο 'προϊόν αρχαιολογίας' αυτονόητο είναι ότι οποιαδήποτε κριτική έχει πρωτίστως να κάνει με την αυθεντικότητά του (είναι σα να ζητάς από τους αρχαιολόγους να τσιμεντώσουν τον Παρθενώνα για να μην πέσει).Κατά τα άλλα συμφωνώ η καταγγελία να γίνεται απευθείας στη λέσχη και όχι με τη μορφή δημόσιας διαπόμπευσης...
Αυτή τη στιγμή, όμως, εκείνο που με απασχολεί είναι μήπως μαλακωδώς χάνω το χρόνο μου...
-
To μόνο κέρδος που θα έχει-και όχι από την λέσχη-είναι ότι θα διασφαλίσει έστω και έμμεσα τα δικαιώματα του, εφόσον είναι σοβαρός κάτοχος κλασσικού ή ιστορικού οχήματος και δεν θα ξεσπάσει επάνω του το αδηφάγο κράτος. Δεν είναι θέμα ρουφιανιάς Ανδρέα,ούτε η ζωή μου ο θάνατός σου...είναι διαχωρισμός των χλωρών και των ξερών...
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες