-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
http://www.cikfia.tv/discover/short.html#video-422Και αφήστε τους άλλους να σκάνε λεφτά σε μεγάλα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ...!
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!
-
Πανω στην βορεια Ελλαδα λενε για τα γαιδουρια . '''Το γομαρι δεν θελει το σαμαρι, αλλα με αυτο ψοφαει'''.
Ετσι ειμαι και εγω με το βαψιμο, και εγω δεν το θελω καθολου αλλα τρεις μερες τωρα με το τρειλερ, εχω λιωσει στο να το περασω ασταρι δυο χερια, και την αλλη Κυριακη θα το βαψω μαυρο. Σημερα περασα τα φωτα, αυριο ετοιμαζω πορτες κρικους, γατζους, την αλλη Δευτερα και Τριτη αλουμινια, και ειμαι πανετοιμος
Και !!!!!!!!! το αλλο Σαββατο τι κανουμε ????
ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ -
Γειά σου ρε μάστορα!!
Κουκλί θα το κάνεις!
-
Καινουργια αρθρα για τα καρμπυρατερ στα καρτ, και τα αστερια τις ΚΖ στο παγκοσμιο πρωταθλημα ΕΔΩ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Καινουργια αρθρα για τα καρμπυρατερ στα καρτ, και τα αστερια τις ΚΖ στο παγκοσμιο πρωταθλημα ΕΔΩ.Εξαιρετική!!
-
Oποιος απο τους φιλους του φορουμ εχει οτιδηποτε σχετικο με καρτ, και θελει να το πουλησει ας στειλει με ενα ''e mail'' φωτος και κειμενο στο http://www.twinsracingkart.gr να τα δημοσιευσουμε, φυσικα εντελως ΔΩΡΕΑΝ !!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Καινουργια αρθρα για τα καρμπυρατερ στα καρτ, και τα αστερια τις ΚΖ στο παγκοσμιο πρωταθλημα ΕΔΩ.Δεν βρήκα το όνομα μου στην λίστα….. γιατί????
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Καινουργια αρθρα για τα καρμπυρατερ στα καρτ, και τα αστερια τις ΚΖ στο παγκοσμιο πρωταθλημα ΕΔΩ.
Δεν βρήκα το όνομα μου στην λίστα….. γιατί????
Θες να σε βάλω εγώ στο ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΗ?
keep on walking anton -
Θες να σε βάλω εγώ στο ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΗ?
keep on walking anton -
τωρα με τα paddles εισαι κατηγορια μονος σου γιαυτοοοο!!!!!
-
νομίζω πως τα 25 ευρώ της προπονησης που ζητάν οι πίστες είναι αρκετά πια
για να δούμε αν θα έχει συνέχεια η παρακάτω κίνηση των μεγάρων
http://www.zougla.gr/automoto/article/proponisi-me-10-evro-gia-odigous-kart -
Το είχα διαβάσει από τη Δευτέρα ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο.
Θα ερημώσει το καρτόδρομο.
-
Παιδια μην ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΑΙ !!!
Οποιος εχει μοτερ Rotax θα εχει πληρωνει 10 ευρω. Oλοι οι αλλοι, με τα αλλα μοτερ θα πληρωνουν 25. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Οποιος εχει μοτερ Rotax θα εχει πληρωνει 10 ευρω. Oλοι οι αλλοι, με τα αλλα μοτερ θα πληρωνουν 25.Ωχ! Όντως!!!
Τώρα το είδα!
-
6ταχυτο MAXTER-TM Racing
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΝΩ 25 ...........ΕΥΡΩ. -
Eιδικα το Rotax ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ !!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οποιος εχει μοτερ Rotax θα εχει πληρωνει 10 ευρω. Oλοι οι αλλοι, με τα αλλα μοτερ θα πληρωνουν 25.Ωχ! Όντως!!!
Τώρα το είδα!
γιαυτό λένε πως τα ροταξ είναι τα πιο οικονομικά μοτερ?
δεν έχω καταλάβει ακριβώς. ο τάκης στη πίστα τί σχέση έχει με τα ρόταξ?
δε μαζευομαστε να κανουμε καμια διαπραγματευση ως φορουμ ρε σεις? 5-6 καρτ μαζευομαστε καθε φορά
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δεν έχω καταλάβει ακριβώς. ο τάκης στη πίστα τί σχέση έχει με τα ρόταξ?Ότι και με τους άλλους αντιπροσώπους
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τώρα το είδα!
γιαυτό λένε πως τα ροταξ είναι τα πιο οικονομικά μοτερ?
δεν έχω καταλάβει ακριβώς. ο τάκης στη πίστα τί σχέση έχει με τα ρόταξ?
δε μαζευομαστε να κανουμε καμια διαπραγματευση ως φορουμ ρε σεις? 5-6 καρτ μαζευομαστε καθε φορά
Καμιά συγκεκριμένη σχέση δεν έχει με τα Ρόταξ, απλά μάλλον πήγε ο αντιπρόσωπος και του έκανε κάποιο deal.
Εν τω μεταξύ τώρα είδα καλύτερα το άρθρο:
'...Συγκεκριμένα, την Κυριακή 4 Μαρτίου, στην πίστα καρτ των Μεγάρων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέλθουν με τα καρτ τους και, έχοντας την υποστήριξη της γνωστής αγωνιστικής ομάδας Rotax Hellas...'
6ταχυτο MAXTER-TM Racing
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!! ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΝΩ 25 ...........ΕΥΡΩ.-->
Και 50 δίνω!
-
καλα νίκο, εσύ αν πας μόνο με το 6ταχυτο κ χωρίς σασί, παίζει να σε αφησουν να μπεις κ τσάμπα
παντως η διαφημιση για τα μεγαρα δεν αναφερει πως αφορα μονο κατοχους ροταξ. Βεβαια, το έχει γράψει το ΖΩΟΝ ο σαραμπαηλιδης πως τον λένε αυτον τον βλάκα, οπότε πάλι καλά
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ