-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Eπειδη αυτο δεν το έχω......
Το 4Τ Forum θεωρείται μεγάλο απο πλευράς αριθμού των συμμετεχόντων?
Ποια άλλα μεγάλα forum υπάρχουν στην Ελλάδα?insomnia πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και ακολουθούν myphone και adslgr.
-
4Τ ___________27.900 μέλη
insomnia _____196.700 μέλη
myphone _____158.000 μέλη
adslgr ________53.200 μέλη
navimania ____45.000 μέλη
cyclist-friends _18.400 μέλη
dpgr _________34.700 μέλη -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
dpgr _________34.700 μέληKατα τη γνωμη μου δε παιζει ρολο μονο ο αριθμος των εγγεγραμμενων μελων αλλα το ποσοι απο αυτους ειναι ενεργοι, ποσοι παρακολουθουν καθημερινα το φορουμ, ποσες συνολικες δημοσιευσεις εχει (και τι ειδους) κτλ.
-
insomnia & myphone έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα πάντως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
insomnia & myphone έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα πάντως.Δε διαφωνω, γενικα μιλαω. Τα περισσοτερα φορουμ εχουν πολλους εγγεγραμμενους χρηστες αλλα οι πραγματικα ενεργοι ειναι πολυ λιγοτεροι, ενω αυτοι που πραγματικα γραφουν κατι ουσιωδες, ακομα λιγοτεροι.
Βγαλε συμπερασμα πχ απο εδω: ποσοι χρηστες γραφονται, ζητανε βοηθεια για 'επιλογη νεου αυτοκινητου sos' ή για το χ-ψ προβλημα και μετα 'μη τον ειδατε'. -
- τα warezoboards που παρά του χιλιάδες χρήστες η συνδρομή τους είναι τα 'thanks'.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Αναφέρω κι εγώ το πρόβλημα της ανακατεύθυνσης σε άλλη σελίδα απο Chrome !!! Με Firefox ολα οκσβήσε τα cookies!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
dpgr _________34.700 μέληκάνε ένα order by μέλη desc βρε παλληκάρι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αναφέρω κι εγώ το πρόβλημα της ανακατεύθυνσης σε άλλη σελίδα απο Chrome !!! Με Firefox ολα οκ
σβήσε τα cookies!
Δεν βοήθησε !!!
-
Αναφέρω κι εγώ το πρόβλημα της ανακατεύθυνσης σε άλλη σελίδα απο Chrome !!! Με Firefox ολα οκ
σβήσε τα cookies!
Δεν βοήθησε !!!
Τότε τα brownies!
-
31.580 μελη το forums.gr
-
δεν έχει σημασία ποιος τον έχει μεγαλύτερο αλλά να γίνεται καλή παρέα κ να περνάμε καλά μεταξύ μας. δεν είναι παντού το ίδιο
-
σβήσε τα cookies!
Δεν βοήθησε !!!
+1
Αλλά μόνο στο σπίτι έχω πρόβλημα. Από το uni μπαίνω κανονικά με Chrome...
-
Κανείς αν έχει ιδέα γιατί δεν κάνει log in με τον Opera mini & mobile στο φόρουμ ενώ με το Dolphin κάνει;
-
Εγώ με Opera mobile μπαίνω κανονικά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ με Opera mobile μπαίνω κανονικά.+1
-
Πάντως ακόμα και τώρα απο την κεντρική σελίδα των 4τ δεν μπορείς να μπείς στο φόρουμ, αλλά σε βγάζει στο open.gr. Επίσης συχνά πλέον βγαίνει general error.
-
τα sql errors συνεχίζονται
-
Εμένα έφτιαξε μετά απο χθεσινό error !!! Τώρα μπαίνω απ' την κεντρική στο φόρουμ !!!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ με Opera mobile μπαίνω κανονικά.
+1
με Mini ?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]