-
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλεις navigator μετά την αγορά σε Audi A4 (Μοντέλο 2008). Κάποιος μου είπε ότι ο δέκτης GPS είναι ενσωματωμένος ούτως ή άλλως, και απλά χρειάζεται κάποιο DVD. Είναι δυνατό να ισχύει αυτό?
-
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλεις navigator μετά την αγορά σε Audi A4 (Μοντέλο 2008). Κάποιος μου είπε ότι ο δέκτης GPS είναι ενσωματωμένος ούτως ή άλλως, και απλά χρειάζεται κάποιο DVD. Είναι δυνατό να ισχύει αυτό?
-
-
Δεν γνωρίζει κανένας?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν γνωρίζει κανένας?
Σε όλα μα όλα τα navigator, ο δεκτής GPS είναι μέσα στην βάση της οθόνης, και πωλείται πακέτο.
Στο Α4 υπάρχει μόνον η κεραία, η οποία είναι dabble multi και καλύπτει ράδιο και navigator.
Antonis-team.Δεν νομίζω ότι κατάλαβα. Εννοείς επομένως ότι ο δέκτης GPS υπάρχει ήδη (δεν αγόρασα το αμάξι με σύστημα navigator) και άρα με αυτό το DVD θα γίνει αυτό που μου είπαν?
-
Την οθόνη την έχει (έγχρωμη). Απλά δεν είχα παραγγείλει και το navi σύστημα.
-
είχα μια πολύ σύντομη κουβέντα με ένα γνωστό που έχει συνεργείο και μου είπε ότι το κόστος είναι περίπου 300euro. Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω όμως περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Δεν γνωρίζει κανένας?
Σε όλα μα όλα τα navigator, ο δεκτής GPS είναι μέσα στην βάση της οθόνης, και πωλείται πακέτο.
Στο Α4 υπάρχει μόνον η κεραία, η οποία είναι dabble multi και καλύπτει ράδιο και navigator.
Antonis-team.η κεραια (πτερυγιο) ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν ειναι και για το ραδιοφωνο..
πρεπει να ειναι για κινητο και navi και στο λεω αυτο γιατι σε πολλα Α3 που εχω δει να εχουν αυτη τη κεραια εχουν navi το δικο μου που δεν εχει δεν εχει καμια απολυτως κεραια στο ταβανι.
οταν ρωτησα που ειναι η κεραια του ραδιοφωνου μου ειπαν στο πισω παρπριζ..
ακομα να δω πού ακριβως ειναιπαντως σε σχεση με οποιοδηποτε αυτοκινητο ειχα το ραδιοφωνο πιανει τελεια και παντου
-
θα το κοιταξω δεν ειχα ασχοληθει ποτε, απλα εμεινα στα λογια του πωλητη
-
επειδη μπερδευτηκα λιγο....η εγχρωμη μεγαλη οθονη υγρων κρυσταλων που εχει το νεο α4 μπορει να λειτουργησει σαν navigator κατεβαζοντας απο το internet το προγραμματακι;
-
Γράψε μου μάρκα και μοντέλο, σίγουρα θα γράφει επάνω η οθόνη, θα ρωτήσω και θα σου πω σίγουρα.
Πάντως στο δικό μου πολυμηχάνημα, υπάρχει ένα φις, από το οποίο μπορώ να κάνω κάθε προγραμματισμό, μέσο υπολογιστή.
ΑΝΤΩΝΗΣ.εχω εδω και ενα χρονο το νεο α4 b8....για φωτισε μας αντωνη γιατι μονο μεσα απο forums θα μαθαινουμε χρησιμα πραγματα!
-
Γράψε μου μάρκα και μοντέλο, σίγουρα θα γράφει επάνω η οθόνη, θα ρωτήσω και θα σου πω σίγουρα.
Πάντως στο δικό μου πολυμηχάνημα, υπάρχει ένα φις, από το οποίο μπορώ να κάνω κάθε προγραμματισμό, μέσο υπολογιστή.
ΑΝΤΩΝΗΣ.εχω εδω και ενα χρονο το νεο α4 b8....για φωτισε μας αντωνη γιατι μονο μεσα απο forums θα μαθαινουμε χρησιμα πραγματα!
Ροτόντας στης πήγες μου, συνεπερανα ότι υπάρχει στο αυτοκίνητο σου και μόνον προγραμματισμός χρειάζεται!. Ένα προγραμματισμός χρεώνεται 150ε το πολλή. Το μόνο που δεν υπάρχει μέσα, είναι η τηλεόραση. Το ίδιο και στο καινούργιο μου.
Παντός δεν τελείωσε το ψάξιμο μου. Όταν περάσω από ‘καρεντα’ θα ρωτήσω των ηλεκτρολόγο τους, παλιό μου υπάλληλο.
ΑΝΤΩΝΗΣ.ευχαριστω πολυ αντωνη και για την απαντησ αλλα και για τον χρονο που διεθεσες..περιμενω περισσοτρες πληροφοριες οταν μαθεις...να δωσω 1300e που ζητα η εταιρια για naviator ειναι πολλα!
-
exw to audi a4 tou 2005 apo germania. exei navigation alla den exei to dvd. katebasa to' Audi Navigation Plus RNS-E Central-West Europe DVD 2011 MULTi-AU' .. kserei kaneis an tha leitourgisei sto diko mou montelo?
-
Ο χρήστης ada έγραψε:
exw to audi a4 tou 2005 apo germania. exei navigation alla den exei to dvd. katebasa to' Audi Navigation Plus RNS-E Central-West Europe DVD 2011 MULTi-AU' .. kserei kaneis an tha leitourgisei sto diko mou montelo?Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Οκ!!! Λοιπόν το ξανά γράφω..
αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν στο audi a4 (μοντελο 2005) που έχει ήδη gps μπορεί να λειτουργήσει το 'Audi Navigation Plus RNS-E Central-West Europe DVD 2011 MULTi-AU' ??????? το εγχειρίδιο οδηγιών για την πλοήγηση ειναι στα γερμανικά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. -
Ο χρήστης ada έγραψε:
Οκ!!! Λοιπόν το ξανά γράφω..
αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν στο audi a4 (μοντελο 2005) που έχει ήδη gps μπορεί να λειτουργήσει το 'Audi Navigation Plus RNS-E Central-West Europe DVD 2011 MULTi-AU' ??????? το εγχειρίδιο οδηγιών για την πλοήγηση ειναι στα γερμανικά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..
Εν πρώτης με την μάρκα ψάχνεις στο gr, και σίγουρα θα υπάρχει αντιπρόσωπος.
Μα υπάρχει και πρόγραμμα μεταφραστεί, που αυτόματα σου μεταφράζει τα πάντα.
Η πάλη ‘τικάρεις’ στα γερμανικά, μεταφέρεις στον μεταφραστή του Google, και παίρνεις την μετάφραση.
Εάν δεν κανείς τίποτα τότε γράψε ακριβώς μάρκα και μοντέλο, και βλέπουμε.(του GPS)
Α.
NAVIGATOR σε AUDI A4 2008