Χαίρετε,είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου(1.6 ts 2005) και αποφάσισα να περαίωσα και εγώ την εμπειρία μου σ αυτί την ενότητα.καταρχήν όταν αγόρασα το αμάξι(ελαφρός μεταχειρισμένο το 2006) δεν το πίστευα ότι κατάφερα να πάρω ένα τόσο καλό αυτοκίνητο(το ίδιο πιστεύω και σήμερα).Σεβόμενος το αυτοκίνητο έκανα ότι όριζε Ο κατασκευαστής μετάξι άλλων και 100αρά βενζίνη.Το αμάξι το πήγαινα για servise στον κύριο Kalfakako που από τι είχα μάθει ηχερέ το μοντέλο επειδή αυτός το είχε πατεντάρει,μάλιστα Ο υιός του οδηγούσε το συγκεκριμένο μοντέλο με τα 150υπ.Πάμε τώρα στο παρασύνθημα.το αμάξι από epeidoseis στα χαμηλά ήταν ψόφιο ,στα repriz αρκετά καλό,κατανάλωση στο θεό και αν σκεφτείς ότι έβαζα 100αρά δράμα.από αξιοπιστία πάντως σκυλί ούτε λαμπάκι.πρώτη άσχημη κουβέντα για το μοντέλο άκουσα όταν στον τελευταίο ελέγχο KTEO βγήκα στα καυσαέρια πολύ πάνω και Ο ypalilos που μου το έφερε μου είπε:φίλε το αμάξι φτιάχνετε Ελλάδα και δεν είναι καλό.Τον αγνοώ εφόσον κατόπιν επίσκεψις στο συνεργείο το αμάξι ήθελε ένα απλό xeboukoma.και όλα καλά.στο επόμενο service που ήταν τον Σεπτέμβριο 2011 το πάω λόγο απόστασις στη subaru στην οδό Πειραιώς.Όταν μπαίνω μέσα όμως τι να δω...2 ιδία μοντέλα με το δικό μου με τις μηχανές κάτω και τον αρχιμηχανικό στο τηλέφωνο να εξηγεί τις βλάβες στο μοτέρ στον ένα κάτοχο.με πιάνει η περιέργεια και με το που το κλείνει του ανοίγω κουβέντα στα χοντρά.Αποτέλεσμα, εκείνος να μου εξηγεί ότι το αμάξι είναι κακό στημένο μηχανολογικά με κυριότερο θέμα τον κακό ποιοτικά εγκέφαλο και εμένα να του ανταπαντώ ότι και σε ένα νησί που δεν είχε katostara έβαλα την απλή και tromaza να βγάλω ανηφόρα σκέψου να βάζεις μονό απλή, απλά το λιώνεις.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ και τα νέα από την υγραέριο κίνηση με καθοδηγούν σε γνωστό egkatastati Olandikis εταιρίας στην Αθηνά. το κιτ αεριού κάθισε πολύ καλά στο χορό του αυτοκινήτου με την μεγάλη μπουκάλα και την ρεζέρβα στο Πορτ μπαγκάζ και στη μηχανή όλα ήταν τακτοποιημένα.Ο τύπος προς τιμή του με ειδοποιεί να πάω από εκεί και μου λέει ότι ενώ όλα τοποθετήθηκαν και το αμάξι δούλευe με αέριο δεν έβλεπε τίποτα από τον εγκέφαλο ώστε να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις,οπότε ξήλωμα του συστήματος.FLASHBACK
Μέτα από όλα αυτά μπαίνω στα forum της SUBARU και αρχίζω να καταλαβαίνω όλα αυτά στα οποία έκλεινα τα αφτιά και αρχίζω αγώνα διάσωσης( πριν πάθω τη ζημιά στο μοτέρ) που με έκανε να τοποθετήσω ..άγραφο εγκέφαλο από America-τουρμπίνα(πλέον 0.5 και ενεργή όχι όπως παλιά που ομολογώ δεν την είχα ακούσει)-westgate-αντλίες βενζίνης και λαδιού-μεγαλύτερα φρένα-τοποθέτηση ψυγείου πάνω,και όχι κάτω που το είχε,μαζί με τον αεραγωγό και κάνα δυο αλλά. Η μετατροπή έγινε στο Μπουρνάζι σε γνωστό SUBARAKIA και στοίχισε 3000 $.ΤΟ αμάξι πραγματικά πετάει ,είναι άλλο πράγμα.και το καλύτερο..,είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌΤΕΡΟ .στη συνεχεία θα πω και τα νέα από το αέριο.
nikoathsun