-
Κι Fore επί τω έργο...από τα προηγούμενα βιντεάκια του τεστ για τον Savani Competition:
tm KZ 10:
Το νέο σασί της CRG για το 2012
Fore:
Περισσότερες φώτο εδώ: http://www.savanicompetition.com/?page_ ... &gallery=3
-
Μιας και το εχουμε ξεκινηση και σχολιαζουμε, τι λετε για αυτο εδω ??? Ευκαιρια ???
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2096744/Ωραιες φωτο Νικο
-
Οι πρωινές φώτο είναι αφιερωμένες στον Τόλη και τον tuners. Λονάτο, 9 το πρωί.
Ομιχλούλα, προετοιμασία με καφεδάκι...και μετά...προπόνηση.
Σύντομα
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Αυτο ειναι μια πραγματικη ευκαιρεια !!! Το παιδι αυτο το καρτ στην κυριολεξια το χαριζει, οποιος ψαχνει για καρτ ΝΑ.ΤΟ !!! Αν ειναι οπως στις φωτογραφιες ειναι απαιχτο
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2050668/Αυτό το καρτ καινούργιο σασσί και μοτέρ τι τιμή έχει;;;
Λοιπον παμε
- Σασι με λαστιχα περιπου 5.000
2)Μοτερ 4.000
3)Ψυγειο, φιλτροκουτι, τρομπα νερου, τρομπα βενζινης, κολλαρα, διαφορα μπιχλιμπιδια 1.000 - Οργανο Aim 400
Συνολο περιπου 10.500, και με 3.800 το παιρνει καποιος, εγω αν δεν ειχα τρια καρτ θα το ειχα παρει.
Ακόμα να συνέλθω... Με 10.000 παίρνεις αμάξι! Αλλά όποιος είναι πορωμένος και μπορεί να τα δώσει θα το κάνει. Πραγματικά τα 3.800 φαίνονται λίγα κι ας είναι πολλά... Αν είναι και σε καλή κατάσταση τυχερός αυτός που θα το πάρει.
-
Για όσους δεν το παρατήρησαν:
Το καρτ του Fore (το πρώτο στη φώτο) έχει κεραμικά δισκόφρενα.
Ο χρήστης giorgos_4 έγραψε:
Ακόμα να συνέλθω... Με 10.000 παίρνεις αμάξι! Αλλά όποιος είναι πορωμένος και μπορεί να τα δώσει θα το κάνει. Πραγματικά τα 3.800 φαίνονται λίγα κι ας είναι πολλά... Αν είναι και σε καλή κατάσταση τυχερός αυτός που θα το πάρει.Ναι, με 10Κ παίρνεις αμάξι...αλλά τι αμάξι?
Και με 10Κ παίρνεις καρτ...και τι καρτ!
-
Ο χρήστης giorgos_4 έγραψε:
Αυτο ειναι μια πραγματικη ευκαιρεια !!! Το παιδι αυτο το καρτ στην κυριολεξια το χαριζει, οποιος ψαχνει για καρτ ΝΑ.ΤΟ !!! Αν ειναι οπως στις φωτογραφιες ειναι απαιχτο
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/2050668/Αυτό το καρτ καινούργιο σασσί και μοτέρ τι τιμή έχει;;;
Λοιπον παμε
2)Μοτερ 4.000
3)Ψυγειο, φιλτροκουτι, τρομπα νερου, τρομπα βενζινης, κολλαρα, διαφορα μπιχλιμπιδια 1.000 - Οργανο Aim 400
Συνολο περιπου 10.500, και με 3.800 το παιρνει καποιος, εγω αν δεν ειχα τρια καρτ θα το ειχα παρει.
Ακόμα να συνέλθω... Με 10.000 παίρνεις αμάξι! Αλλά όποιος είναι πορωμένος και μπορεί να τα δώσει θα το κάνει. Πραγματικά τα 3.800 φαίνονται λίγα κι ας είναι πολλά... Αν είναι και σε καλή κατάσταση τυχερός αυτός που θα το πάρει.
Δυστυχως το καρτ δεν ειναι προιον ευρειας καταναλωσης και οι τιμες ειναι πολυ ψηλες σε ολα μακαρι να μπορουσαμε να εχουμε χαμηλο κοστολογιο στα κορυφαια προιοντα οπως ειναι τα CRG, BIREL,και TONY.
Το χειροτερο ειναι που τα δευτερα σασι που βγαζουν αυτες οι εταιρειες(για αλλους) πουλιουνται στις ιδιες τιμες και πιο ψηλα - Σασι με λαστιχα περιπου 5.000
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για όσους δεν το παρατήρησαν:Το καρτ του Fore (το πρώτο στη φώτο) έχει κεραμικά δισκόφρενα.
Ναι, με 10Κ παίρνεις αμάξι...αλλά τι αμάξι?
Και με 10Κ παίρνεις καρτ...και τι καρτ!
Μονο ο εφοπλιστης και ο FORE εχουν κεραμικα φρενα εμεις θα πρεπει να παλευουμε για να φρεναρουμε απο τα σχεδον 130χλμ στο τελος της κατηφορας γαμω την τσεπη μου
-
To βάζω κι εδώ.
Τι μπορείς να αγοράσεις με 37Κ λίρες?
Μα μια 2007 Honda RA107!
Ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://www.f1technical.net/forum/viewto ... ead#unread
Φώτο: http://www.flickr.com/photos/fan6s/sets ... 463307033/
-
Ο Fore έχει στηρίξει την gopro στο ψυγείο του ακριβός όπως κι εγω!!!... Τυχαίο? δεν νομίζω...
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Ο Fore έχει στηρίξει την gopro στο ψυγείο του ακριβός όπως κι εγω!!!... Τυχαίο? δεν νομίζω...Τιποτα δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ !!! Γερομπακαλιαροι ολου του κοσμου ενωθειτε !!!
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Ο Fore έχει στηρίξει την gopro στο ψυγείο του ακριβός όπως κι εγω!!!... Τυχαίο? δεν νομίζω...ίδια πλάνα λέμε! μόνο που η δικη σου πρέπει να έχει κανά πρόβλημα στα frames/second κ είναι σα slow motion μπροστά στου Fore. για δες το
αν φτιάξω βάση (πώς ? ) θα βρεθεί κανάς καλός άνθρωπος να με δανείσει την κάμερα του να έχω κ εγώ κανα on board ή είναι εθαίσθητες κ μπορεί να του τη χαλάσω?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ο Fore έχει στηρίξει την gopro στο ψυγείο του ακριβός όπως κι εγω!!!... Τυχαίο? δεν νομίζω...
ίδια πλάνα λέμε! μόνο που η δικη σου πρέπει να έχει κανά πρόβλημα στα frames/second κ είναι σα slow motion μπροστά στου Fore. για δες το
αν φτιάξω βάση (πώς ? ) θα βρεθεί κανάς καλός άνθρωπος να με δανείσει την κάμερα του να έχω κ εγώ κανα on board ή είναι εθαίσθητες κ μπορεί να του τη χαλάσω?
Απο καμερες να φανε και οι κοτες θα σε φτιαξω εγω!!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ίδια πλάνα λέμε! μόνο που η δικη σου πρέπει να έχει κανά πρόβλημα στα frames/second κ είναι σα slow motion μπροστά στου Fore. για δες το
Απο καμερες να φανε και οι κοτες θα σε φτιαξω εγω!!!
-
εγω εχω πεταξει την ιδεα να βαλουμε ολες τις καμερες εναλλαξ στου καθενος το καρτ να φτιαξουμε ενα ωραιο βιντεο απο το ιδιο γυρολογιο με διαφορετικες ληψεις....... ενα καρτ με 2-3 καμερες πανω του και μιξαρουμε μετα τα βιντεο σε ενα ενιαιο.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
εγω εχω πεταξει την ιδεα να βαλουμε ολες τις καμερες εναλλαξ στου καθενος το καρτ να φτιαξουμε ενα ωραιο βιντεο απο το ιδιο γυρολογιο με διαφορετικες ληψεις....... ενα καρτ με 2-3 καμερες πανω του και μιξαρουμε μετα τα βιντεο σε ενα ενιαιο.Eγω με τον Γερομπακαλιαρο Ν2 η D.Fore, με το Νικο, και με τους Tuners θα ειμαστε σε αλλο συναγωνισμο με εσας τους ΤAGιτες, θα ειναι σαν να ληστευουμε το παγκαρι της εκκλησιας, και δεν κανει, ειμαστε καλοι χριστιανοι εμεις.
-
Άσ'τους μωρέ...μην τους πειράζεις.
Το project video μπορώ να το αναλάβω εγώ.
-
Τόλη μην ασχολήσε με λεβιέδες αγόρι μου
στη πίστα που θα τους σπρώχνουμε, λέω να τους ρίχνουμε κ μια στο κράνος όταν παίρνει μπρος η μηχανή για γούρι κ να τους λέμε ότι είναι το σπάσιμο της συμπίεσης. Τόλη...ανάγκη μας έχουνε λέμε:lol:(tuners πλάκα κάνω, την κάμερα ρε συ!)
Την κυριακή λέει δεν θα χιονίσει, αλλά θα κάνει πουτσόκρυο με συννεφιά...οπότε...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τόλη μην ασχολήσε με λεβιέδες αγόρι μου
στη πίστα που θα τους σπρώχνουμε, λέω να τους ρίχνουμε κ μια στο κράνος όταν παίρνει μπρος η μηχανή για γούρι κ να τους λέμε ότι είναι το σπάσιμο της συμπίεσης. Τόλη...ανάγκη μας έχουνε λέμε:lol:(tuners πλάκα κάνω, την κάμερα ρε συ!)
Την κυριακή λέει δεν θα χιονίσει, αλλά θα κάνει πουτσόκρυο με συννεφιά...οπότε...
Μιας και ο φιλος μου ο Πανος μιλαει για λεβιεδες, αυτος ο λεβιες ειναι η πρωτη μου αγαπη εχει σπασει ολα τα ρεκορ μου, στο χρονο κατοχης μου σε καρτ. Ηρθε τον Ιουνιο του 2009 και πρωτη φορα εχω κρατησει σασι τοσο καιρο, σχεδον δυομιση χρονια, συνηθως τα αλλαζα στον χρονο μεσα και λιγοτερο.
CRG BAD BOY-TM K9
Συν τον αλλο το λεβιε, αυτος ειναι στην κατοχη μου απο τον Σεμπτεμβριο του 2010.
CRG ROAD REBEL-MAXTER MXO TEC SAV
Μην ξεχναμε και τον TWEETY L-H TM K9
Σε λιγο καιρο οπου και να γυριζετε τα ματια σας ΛΕΒΙΕΔΕΣ θα βλεπετε, και χωρις πλακα τωρα οποιος οδηγηση 6ΤΑΧΥΤΟ μετα γινεται αεροπλανο Σωστα Νικο ??? -
Αεροπλάνο δε λες τίποτα.
Συμβουλή.
ΜΗΝ οδηγησετε εξαταχυτο. Πραγματικά το λέω, δε κάνω πλάκα.
Θα γλιτωσετε απο ΠΟΛΛΑ έξοδα...
-
αλλα να μη ξεχναμε οτι καλο θα ειναι παντα να ξεκιναμε απο αυτοματο μαθαινοντας πολλα βασικα πραγματα και μετα να γινεται η μεταβαση σε 6χυτο το οποιο οντως δε συγκρινεται με τα TAG. και εγω εχω τρελαθει με το 6χυτο αλλα ειμαι με λιγες ωρες ακομα στα αυτοματα κ μαθαινω οποτε για 1 χρονο ακομα τουλαχιστον θα καθυστερησει η μεταβαση.......(Θοδωρη ακους??? )
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ