-
-
Το χερούλι για τα παράθυρα εχει μια κόπιτσα απο πίσω... μυτοτσίμπιδο.
-
Τα κροσόβερ μπορείς να τα κρύβεις
α) μέσα και κάτω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού (αλλά θέλει περισσότερη δουλεια και καλώδια).
β) μέσα στις πόρτες και θα τα κολλήσεις με velrco heavy duty.
γ) Μέσα στις τσέπες των πορτών. -
Ο μετατροπεας 5 ευρώ το πολύ πολύ
-
-
Οκ ευχαριστω Θανο.Τωρα το θεμα ειναι να μαζευτει το μαρουλι.
-
Αν μιλάς για τις μπροστινές πόρτες, μην ανησυχείς για τα crossover αφού θα το πας στο μάστορα έτσι κι αλλιώς. Για τις πίσω (5πορτο, έτσι?) θα πρότεινα να μην αλλάξεις τα μεγάφωνα, εκεί που είναι έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν κάτι. Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα καλούτσικο ζευγαράκι στην εταζέρα για να έχεις λίγο μπάσο παραπάνω, παρά στις πίσω πόρτες.
For future reference, το crossover καλό είναι να τυλιχτεί με κετσέ για να μη μείνουν σημάδια, και μετά να δεθεί με tie-wraps σε σταθερό σημείο στη λαμαρίνα μέσα στην πόρτα. Ιδανικά δε, τυλίγεται και με μονωτική ταινία για προστασία από την υγρασία. Το Focus έχει αρκετό χώρο στο εμπρός μέρος της πόρτας (κάτω από το μεγαφωνο). Θάνο, velcro μέσα στην πόρτα συνεπάγεται λιωμένη κόλλα και πρόβλημα.
-
Χμ... δίκιο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν μιλάς για τις μπροστινές πόρτες, μην ανησυχείς για τα crossover αφού θα το πας στο μάστορα έτσι κι αλλιώς. Για τις πίσω (5πορτο, έτσι?) θα πρότεινα να μην αλλάξεις τα μεγάφωνα, εκεί που είναι έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν κάτι. Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα καλούτσικο ζευγαράκι στην εταζέρα για να έχεις λίγο μπάσο παραπάνω, παρά στις πίσω πόρτες.For future reference, το crossover καλό είναι να τυλιχτεί με κετσέ για να μη μείνουν σημάδια, και μετά να δεθεί με tie-wraps σε σταθερό σημείο στη λαμαρίνα μέσα στην πόρτα. Ιδανικά δε, τυλίγεται και με μονωτική ταινία για προστασία από την υγρασία. Το Focus έχει αρκετό χώρο στο εμπρός μέρος της πόρτας (κάτω από το μεγαφωνο). Θάνο, velcro μέσα στην πόρτα συνεπάγεται λιωμένη κόλλα και πρόβλημα.
Καλησπερα Ολυμπιε.
Δε θελω να βαλω αλλα ηχεια πισω αλλα επειδη το ενα δε μου δουλευει (εχει καει εχει φυγει καμια φισα δε ξερω τι παιζει) θελω να το φτιαξω.Επισης εχω καβατζα ενα μπροστα το αριστερο μονο ειναι καλο το δεξι εχει παει για τσαϊ και αμα ειναι να το αντικαταστησω με ενα απο τα μπροστα!
-
-
Ένα έχω να πω... μαλακίες
Παλιά μπορεί όλα αυτά να έκαναν μια περιουσία, αλλά...
α) είχες πολλά κουτιά να ανοίξεις και να χαρείς σαν παιδάκι.
β) λόγο ποσότητας και βάρους, πίστευες οτι τα λεφτά σου επιασαν τόπο.
γ) ήθελες 2 μέρες για να τα βάλεις όλα αυτά στο αμάξι σου και γούσταρες κιόλας.
δ) τα έδειχνες ένα προς ένα στους φίλους σου και καμάρωνες σαν τούρκικο σκερπάνι.Τώρα;
Τώρα ένα χαζοκούτι, το ανοίγεις, το περνάς στο αμάξι και τέλος...Πφφφ
-
Τι λε ρε φίλε, ένα χαζοκούτι... Τση πουτάνας γίνεται!
Την καλημέρα μου!
-
Και την δικια μου καλημέρα!
Κοιτα, μεταξυ αστείου και σουμπαρου, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο εσένα!
Πάντως σε εμένα έχω παρατηρήσει το εξής.
Έχω φθηνο/παλιο/μικρο αμάξι - με καλο (αναλογικά πάντα) ήχοσύστημα.
Έχω φρέσκο/νέο/καλο αμάξι - μαμά ή άντε ένα κλικ πάνω ηχοσυστημα.Suzuki - το ηχοσυστημα έκανε 7 φορές την αξία του αυτοκίνητο
Citroen - έκανε όσο 3 ΑΧ (συν σοβαρή κατασκευή στο πόρτ παγκαζ.207 - καραμαμα
Berlingo - radio cd χειρότερο απο λαϊκής.
320 - ναι μεν Becker αλλα παλιο και μέχρι εκει.Κάτι δεν παει καλα με εμένα
-
Καλησπερα!
Χτες ηρθαν τα πραγματα μου μαζι με τις βασεις (ειχα ξεχασει πως τις ειχα πληρωσει ).Πηγα και σε εναν ηλεκτρολογο σημερα μου ειπε γυρω στα 15€ οποτε απο βδομαδα θα το φτιαξω!
Μερικες φωτο.Χθες το βραδυ που τα ανοιξα ενιωθα λες και ηταν η μερα των Χριστουγεννων και τα πηρα κατω απο το δεντρο.
By gkikas at 2012-01-12
By gkikas at 2012-01-12
By gkikas at 2012-01-12
By gkikas at 2012-01-12Παντος φαινονται πολυ κομπλε ανυπομονω να τα βαλω απανω μαζι με τα twitter!
-
Καλοάκουτα να είναι!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλοάκουτα να είναι!Thanks Θανο!Επισης μου εκανε εντυπωση που τα τουϊτερ πανε αριστερα,δεξια/πανω,κατω οπως εχουν και αλλες 'καποτες' για να τα βαλεις αναλογως!Γαμει η helix!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι λε ρε φίλε, ένα χαζοκούτι... Τση πουτάνας γίνεται!Όντως χαμός, τη μάνα σου και τον πατέρα σου έχεις βάλει... ασημί κουτιά, μαύρα κουτιά, πολύχρωμα καλώδια, τρίγωνα πράματα στις γωνίες, στρογγυλό μεγάφωνο, λαμπάκια γλομπάκια αξεσουάρ, εργαλειοθήκη μπλε,κατσαβίδι μπλε, πένσα κοκκινόμαυρη, μονωτική κόκκινη.... όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.... Κι όσο για γυναίκα σε κόβω να μην έχεις... (κι αν έχεις μάλλον δεν πολυμπαίνει σε αυτό το αυτοκίνητο)
Αστειεύομαι βέβαια.... Πάντως δεν ξέρω από ακουστική τι πιάνει και ελπίζω να πιάνει γιατί αυτή είναι η ουσία και επειδή αν δεν πιάνει μην περιμένεις να εκτιμήσουμε το αισθητικό μέρος γιατί εκεί λιγάκι πάσχει.... καμία σχέση με κάτι ωραία τακτοποιημένα και ομοιόμορφα που βλέπουμε σε κάτι φωτογραφίες... -
Λογικό, αφου ειναι χωρίς το καπάκι απο πάνω!
-
Μου την είπε ή μου φαίνεται?
onyx!, πέραν του ότι η φωτό ήταν εν είδει 'work in progress', όταν ανοίγει η πίσω πόρτα, αυτή είναι η εικόνα που βλέπεις:
Από κάτω κρύβονται αυτά:
-
Άμα μείνει από λάστιχο τί κάνει ;;;;
Ωραία κατασκευή πάντως...
-
Ακούει μουσική μέχρι να έρθει η οδική.
-
Πφφφ.. τι'να αυτά.
Το car audio πρέπει να διέπεται από τουλάχιστον ένα νόμο των αερίων:
Να απλώνεται σε όλο το χώρο
-
Το ανάγλυφο alpine πως το φτιάξατε;
-
Γαμει!
Θελω να βαλω και εγω εναν ενισχυτακο η ενα γουφερ ρε γαμωτο αλλα θελω +100ευρω ρε γαμωτο για καλωδια και βλακειες.
Car audio [#2]