-
kyr80 όλα είναι θεωρητικά. Πρακτικά κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με ένα neo v.
-
Και με ένα ΖΤΕ κάνεις τη δουλειά σου.
Τα πάντα είναι θέμα χρημάτων. -
Δεν έπιασες το νόημα μάλλον.
-
neo v απορία.
Έχω τα ακουστικά συνδεδεμενα στο τηλέφωνο με κλειστό το ραδιόφωνο. Μόλις με πάρει κάποιος τηλέφωνο, όταν τελειώσει η συνομιλία και κλείσω, αρχίζει να παίζει το ραδιόφωνο στο αυτί μου. Πώς το σταματάμε αυτό? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Galaxy S Plus 279€ στα Multirama.
πάρε το optimus 2x απο έξω τότε.
πχ.
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ed-lg.html
το Notebooksbiliger στέλνει μόνο σε επαγγελματικό ΑΦΜ νομίζω
αλλά το hoh.de στέλνει και σε απλλό καταναλωτή.
μια η άλλη θα σου έρθει με τα μτφ και θα έχει γ@ματο 2πυρηνο που θα πάρει ICS.(πότε δεν ξέρω όμως)Μπα, με χάλασε η LG
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Galaxy S Plus 279€ στα Multirama.sounds good.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπα, με χάλασε η LG
τι συνέβη?
εγώ έχω λοκάρει το 2χ για μόλις πέσει 250 και κάτω. πες αμα είναι να μας γλιτώσεις. -
Εμ δεν προσπάθησες να το παρεις με την πατέντα του ινσομνια στα 234€ απο τον κωτσο!!
-
τι πατέντα;
-
Χαρτί προσφοράς με τιμή 249ευρώ από multirama --> Eγγύηση χαμηλότερης τιμής στο Κωτσόβολο--> Optimus 2x στα 234ευρώ .
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα από αυτά που διάβασα στο insomnia.gr
Σε αυτά τα λεφτά καρά-αξίζει το optimus 2x. Αλλά συνέχεια φεύγουν με την μία όταν έχει προσφορές (ειδικά στο amazon με κάποια κομμάτια στα 199 )
-
μπουρδελακι το Optmus x2 αλλα τεσπα... δεν αξιζει...
-
Σε ποιο τομέα? Aντοχή,rom ?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σε ποιο τομέα? Aντοχή,rom ?κακο software, κακο support, και το κερασάκι... 512RAM τα οποία αμα το φορτώσεις με Widgets μπορει να ζορίσει το ζήτημα ειδικά με ICS υποθέτω. Δεν είναι και τοσο futureproof... Δεν θα το επερνα.
-
δλδ τι κακό έχει στο software? λίγο που έπαιξα μαζί του σε κατάστημα μου φάνηκε μια χαρά σαν απόκριση.
ποιοτικά μου φάνηκε επίσης καλό.
θα συμφωνήσω οτι τα 512 δεν είναι ιδιαίτερα future proof αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν θα το κρατήσουμε για πάντα.
το θέμα είναι να πέσει στη τιμή.GeorgT
πολύ φασαρία η πατέντα απο το ινσομνια. σου λέω στα 279 έρχεται σπίτι σου. ούτε χαμένος χρόνος, βενζίνη, τηλ και 100% επιτυχία χωρίς πατέντες κλπ. -
Αν ήθελα να κρίνω το QA της LG από το P500 μου, θα έλεγα 'δρόμο!' Στις 2.2(.χ) εκδόσεις για το P500 υπήρχε bug που έστελνε το CPU usage στο 100% κάθε φορά που άγγιζες την οθόνη. Το κινητό σερνόταν, και η μπαταρία έφευγε στο πιτς φιτίλι. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Ούτε το S Plus διεκδικεί δάφνες στην αρένα των διπλοπύρηνων, αλλά με λιγότερα από τα μισά λεφτά από αυτά νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση για να αναβαθμίσω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
GeorgT
πολύ φασαρία η πατέντα απο το ινσομνια. σου λέω στα 279 έρχεται σπίτι σου. ούτε χαμένος χρόνος, βενζίνη, τηλ και 100% επιτυχία χωρίς πατέντες κλπ.Εγω παντως θα το εκανα χαλαρα για 50ευρα δυο βόλτες! Ασε που τα καταστήματα ειναι δίπλα!! Αντίθετα με τα ταχυδρομεία εχει καει περισσότερο η γουνα μου!
-
Τελικά βελτιώνεται πολύ η κατάσταση με το screen prot. στον κινέζο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι generic, από την ίδια τη Huawei κι έχει μέσα ελληνικά, και στα μενού και στο πληκτρολόγιο.
Από εδώ:
http://www.huaweidevice.com/worldwide/t ... =3791&tb=0κατεβάζεις το Normal Gingerbread (2011-12-28).
Την έχω κατεβάσει 2 μέρες τώρα, αλλά είμαι χέστης.
Υποθέτω οτι θα τα διαγράψει όλα από τη συσκευή, σωστά; Πως να κάνω backup στο σύνολο του κινητού; Τα μηνύματα και ο τηλ. κατάλογος τα'χω, αλλά ρυθμίσεις εφαρμογών κλπ; Το Titanium θα τη κάνει τη δουλειά;
Αν το κάνω, εγγύηση γιοκ, σωστά; -
εγώ δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία, βαριέμαι.
να μου λεγες από την 2.2 να πας στην 4 να το καταλάβω αλλά σιγά το changelog που έχει η 2.3 κατ'εμέ πάντα.
-
Νάτο και το πρώτο Sony.
Xperia S http://www.pestaola.gr/sony-xperia-s/
Περι συσκευών Android...