-
Φαντάζομαι ότι λόγω περίτεχνων προφυλακτήρων η τιμή του wrapping ανεβαίνει, έτσι; Μπράβο που το τόλμησες, πάντως.
Στις ζάντες, η λευκή στεφάνη είναι πάλι 'τυλιγμένη';
-
Εντυπωσιακό, προσεγμένο και φτιαγμένο με μεράκι και γούστο.
-
Βλέπω δεν έχει σχολιάσει κανείς σας την εντυπωσιακή λεπτομέρεια της αλλαγής πλευράς στην εμπρόσθια πινακίδα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βλέπω δεν έχει σχολιάσει κανείς σας την εντυπωσιακή λεπτομέρεια της αλλαγής πλευράς στην εμπρόσθια πινακίδα.Όντως.
Είναι από τη πλευρά του συνοδηγού.
Weight distribution?
-
Ναι η στεφανη στις ζαντες ειναι τυλιγμενη!Η πινακιδα πηγε απο την αλλη γιατι ο προφυλακτηρας ο συγκεκριμενος
τις ειχε απο εκει τις τρυπες! -
χμμμ...δεν ειμαι και πολυ θετικος επειδη ειναι αλφα...η ζαντες με χαλανε πολυ σαν σχεδιο και ειδικα η ασπρη η λωριδα γυρω απο τη ζαντα το γυφτιζει...οπως και το πλαϊνο σποιλερ...too much...
-
Πρεπει να το εχω πετυχει στην Θηβων στο Περιστερι το αμαξι, εξω απο ενα μαγαζι που εχει και ενα ματ Α8.
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
-
Ενταξει ειναι αποψεις αυτες!Απλα εγω το παρουσιασα γιατι ειναι κατι διαφορετικο απο τις αλλες spider εξαιτιας του tuning
που εχει υποστει! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Weight distribution?
Obviously!
-
@ΤΣΙΑΟΥΑ: Πανέμορφο!!
Γιατί ομως εξαρχής δεν το αγόρασες λευκό? -
Αρχικα οταν το πηρα το 2007 δεν εβγαινε σε ασπρο και ουτως η αλλως μου αρεσε σε μαυρο!Μετα που ειδα τη brera σε
ασπρο χρωμα ειδα οτι φαινεται πιο ογκωδεις σαν αυτοκινητο και μου αρεσε πολυ!Αλλωστε ωραιο και το μαυρο αλλα
βρωμιζει παρα πολυ ευκολα!Αυτες οι λεπτομερειες που εχει το αμαξι τονιζονται πιο πολυ οταν ειναι ασπρο το χρωμα του! -
Εγώ πάντως θα πήγαινα σε πιο extreme χρώμα και όχι κάτι τόσο ουδέτερο όσο το λευκό.
-
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
...ωραιο και το μαυρο αλλα
βρωμιζει παρα πολυ ευκολα!...Το άσπρο φαντάζει λογική επιλογή τότε
ΤΣΙΑΟΥΑ, σκέφτεσαι να επέμβεις και μηχανικά; Είπες ότι σκόπευες στην αισθητική αναβάθμιση ( και το πέτυχες χίλιες φορές ), αλλά ξέρω ότι το μικρόβιο του tuning δε θα σε αφήσει για πολύ σε ησυχία!! Κάτι έχω ακούσει για compressor-kits έτοιμα, βγάζεις-βάζεις..!! Για επιλήψου του θέματος, έτσι πληροφοριακά για αρχή.. και που ξέρεις..
Και τότε.. η όμορφη ιταλίδα θα έχει και τα ..δόντια για να το υποστηρίξει!!
Δώσε μας και μία τάξη μεγέθους του συνολικού κόστους μέχρι τώρα -
Με την αδεια κυκλοφοριας τι γινεται στην περιπτωση του car wrapping; Πρεπει να δηλωθει η αλλαγη χρωματος ή οχι;
-
Ο φίλος Άρης νομίζω αναφέρεται σε κάτι τέτοιο: http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=253
έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί πλέον να υποστηρίζει καλύτερα την εκπληκτική του εξωτερική εμφάνιση η οποία προϊδεάζει για αντίστοιχες επιδόσεις. -
Καταρχην με την υποτιθεμενη 'αλλαγη χρωματος' δεν υπαρχει προβλημα ιδιαιτερο!Αν σε σταματησουνε επειδη το αμαξι εχει
και μαυρες λεπτομεριες και επειδη ρωτησα το προστιμο ειναι 30 ευρο και δεν προβλεπεται αφαιρεση πινακιδων!
Κατα τα αλλα θα ηταν ωραια να του εκανα και μια μετατροπη μηχανικη αλλα κακα τα ψεματα δεν ειμαι τυπος γκαζιαρης
και εδω που τα λεμε δεν ειναι και κανα αργο αυτοκινητο!Προσωπικα εμενα με καλυπτουν οι επιδοσεις του! -
Επισης το κοστος πηγε αρκετα ψηλα!Αρκει να σου πω οτι μονο οι ζαντες χωρις τα λαστιχα στοιχισαν γυρω στα 5.000 euro!Ειμαι
λιγο τρελος,το ξερω!Ολα αυτα βεβαια ειναι καπως περιττα γιατι δεν κανεις ουτε κατα διανοια αποσβεση των αξιων αυτων! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!τι έχει ντυθεί?
-
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
Επισης το κοστος πηγε αρκετα ψηλα!Αρκει να σου πω οτι μονο οι ζαντες χωρις τα λαστιχα στοιχισαν γυρω στα 5.000 euro!Ειμαι
λιγο τρελος,το ξερω!Ολα αυτα βεβαια ειναι καπως περιττα γιατι δεν κανεις ουτε κατα διανοια αποσβεση των αξιων αυτων!Φιλε μου κουκλα η ιταλιδα σου,αλλα θα συμφωνησω με τον αρη.βαλτου εστω καποια εγκατασταση νιτρου ωστε να ρθει να δεσει η δυναμικη της μιας και εισαι τρελος.Επιπλεον μ εναν κομπρεσσορα πιστεψε με θα κανεις σιγουρη αποσβεση αφου μετα απο καθε αναβαση,χαλαρη βολτιτσα,'ξεκαπνισμα',γρηγορη βολτα στα ορια του κουκλιου σου θα καταληγεις μ ενα χαμογελο μεχρι τ αυτια ! Να τη χαιρεσαι φιλαρακ
-
Μια χαρά το βρίσκω, πλην της εισαγωγής αέρα.
Οι ζάντες κόβουν βάρος -οπτικά εννοώ-, αφού έχει τα ψωμάκια του το αυτοκίνητο.
Βαφή vs car wrapping