-
αποψε που γυρναγα σπιτι, απο εθνικη, πεταχτηκαν κατι σκυλια κ δε προλαβα να κανω πολλα...μονο να βγω ζωντανος!!!!!
τσπ...γυρνωντας σπιτι ειδα, εκτος απο τον προφυλακτηρα που μπηκε μεσα, κοπηκε κλπ, ειδα οτι δε λειτουργει/εσπασε ο ανεμιστηρας μπροστα απο το ψυγειο.επισης εχει μπει προς τα μεσα το ψυγειο.
η θερμοκρασια του κινητηρα ειναι μια χαρα προς το παρον.
ο ανεμιστηρας γιατι ειναι? κ επισης ποσο μπορει να κοστισει?
οσο αφορα το ψυγειο δεν ειδα πουθενα να τρεχει.θα το κοιταξω κ αυριο το πρωι καλυτερα....
να κοιταξω πουθενα αλλου μπας κ εχει τπτ?ευχαριστω
-
αποψε που γυρναγα σπιτι, απο εθνικη, πεταχτηκαν κατι σκυλια κ δε προλαβα να κανω πολλα...μονο να βγω ζωντανος!!!!!
τσπ...γυρνωντας σπιτι ειδα, εκτος απο τον προφυλακτηρα που μπηκε μεσα, κοπηκε κλπ, ειδα οτι δε λειτουργει/εσπασε ο ανεμιστηρας μπροστα απο το ψυγειο.επισης εχει μπει προς τα μεσα το ψυγειο.
οσο αφορα το ψυγειο δεν ειδα πουθενα να τρεχει.θα το κοιταξω κ αυριο το πρωι καλυτερα....
-
-
Ο ανεμιστήρας είναι για να κρυώνει το ψυγείο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και δεν υπάρχει ροή αέρα. Αν δεν πέσεις σε κίνηση μπορείς να το κινείς μέχρι να πας σε κάποιο συνεργείο (τώρα το χειμώνα καλύτερα-αλλά τα μάτια σου πάντα στη θερμοκρασία)
Εχει σπάσει ;;; ... ή απλώς τον είδες να μην λειτουργεί ..... πρέπει να κοιτάς τη θερμοκρασία του νερού και περίπου στους 90 πρέπει να ξεκινήσει. Αν είναι σπασμένες οι βάσεις του μήπως επισκευάζεται ;;;Το ψυγείο για να έχει μετακινηθεί προς τα πίσω .... ή εχουν σπάσει/στραβώσει οι βάσεις του ... ή έχει στραβώσει η μπροστινή μετώπη
Σιγουρέψου πάντως ότι δεν χάνει νερά , τουλάχιστον να κυκλοφορείς μέχρι να το πας σε κάποιο συνεργείο να σου πουν τη γνώμη τους. -
Εχει σπάσει ;;; ... ή απλώς τον είδες να μην λειτουργεί .....
βασικα οι βασεις του εχουν σπασει.ειναι στο αερα. κ επισης δε λειτουργει.
Το ψυγείο για να έχει μετακινηθεί προς τα πίσω .... ή εχουν σπάσει/στραβώσει οι βάσεις του ... ή έχει στραβώσει η μπροστινή μετώπη
εχει στραβωσει η μπροστινη μετωπη.
τωρα θα παω κατευθειαν στοσυνεργειο να μου πουν
-
Με στραβωμένη προς τα μέσα μετώπη ένα παλιότερο accent που είχα κυκλοφορούσε για ένα έτος χωρίς πρόβλημα (μέχρι που το έφτιαξα και το έδωσα). Δεν είχε όμως σπάσει ο ανεμιστήρας, ούτε έχανε υγρά.
-
αυτα που τελικα σπασανε ειναι μόνο η βαση του βεντιλαντερ (ανεμιστηρας air-condition), νομιζα οτι δε δουλευε αλλα μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα ο μηχανισμος.λενε οτι θελει κατευθειαν αλλαγμα (250ευρα)!!!γιατι να μην φτιαξω μια βαση, απο λαμαρινα, μονος μου?δε πιστευω να εχει προβλημα!!!!
αλλαγη προφυλακτηρας (350ευρα)εχουν ενα βαθουλωμα κ τα 2 ψυγεια (air-condition+το κανονικο), δεν εχουν σπασει κ επισης το φρεον ειναι ακομα μεσα.εχει φυγει μια βαση απο το προφυλακτηρα κ το προφυλακτικο του θολου (30 ευρα)(να κανω ενα δικο μου ή δε λεει?)
επισης μπηκε λιγο η μασκα του καπω κ εχουν σπασει οι βασεις του φαναριου (που μου ζητανε να το αλλαξω ολο παρολο που δουλευει κανονικα!!!! (250 ευρα)).....συνολικα βαφες,χτυπηματα κλπ 1200!!!!!!!!οσο αφορα τον προφυλακτηρα, ο οποιος θα παει καπου στο 500αρικο λεω να βαλω καλυτερα εναν πολυεστερικο.θα ρθει καπως πιο φθηνα πιστευω....
φαναρι δεν αλλαζω με τπτ,αφου δουλευει μια χαρα.θα κανω καμια πατεντα. -
Πρόσεχε γιατί τα πολυεστερικά κάνουν 'νερά' στο βάψιμο!
Η διαφορά στην τιμή είναι περίπου 30% κάτω από την τιμή του original συνήθως (τουλάχιστον για BMW)! -
Πρόσεχε γιατί τα πολυεστερικά κάνουν 'νερά' στο βάψιμο!
δλδ?δε θα ειναι τοσο καθαρο οσο ειναι το original? μακροχρονα κραταει η θα κανει 'νερα' οπως λες?
-
τι αμαξι ηταν?
-
kia rio
-
1200 ευρώ σε Rio νομίζω είναι πολλά.
Σε εξουσιοδοτημένο πήγες και για οriginal parts μιλάμε...?
Κοίτα και σε imitation... -
Imitation σε τέτοιες περιπτώσεις (δηλαδή σε μη μηχανικά μέρη, σκέτες λαμαρίνες). Εμένα σε accent μου είχε κοστίσει αριστερό φτερό imitation, ηλεκτρικό κύκλωμα για το υγρό του υαλοκαθαριστήρα, στερέωμα σπασμένου θόλου, ίσιωμα μπασμένου και λίγο σπασμένου προφυλακτήρα και βάψιμο φτερού-προφυλακτήρα 250 ευρώ σε μη εξουσιοδοτημένο φαναρτζή της Αθήνας. Η δουλειά ήταν πολύ καλή. Ό,τι δουλεύει μην το αλλάξεις, είναι ανούσιο και κάποιος καλός τεχνίτης θα καλύψει κάπως τα πράγματα ώστε να μην φαίνεται η ζημιά εξωτερικά.
-
αυτες ειναι οι τιμες της αντιπροσωπειες, εννοειται!!!!!!
εχω παει κ σε αλλα κ περιμενω τις τιμες τους....ελπιζω να πεσουν στην μιση τιμη
οσο αφορα imitation εδω κατω δεν εχω βρει κανεναν προς το παρον
αν εχει καποιος εναν γνωστο στην αθηνα να μου πει τιμη για προφυλακτηρα θα του ειμαι ευγνώμων -
λυσεις βρεθηκαν...ολα φτιαχτηκαν εκτος απο την βαση του βεντιλατερ!μου φυγαν 450 κατοσταρικα. ο φανοποιος στο καπο εκανε πολυ καλη δουλεια στα χτυπηματα κ το βαψιμο
μιας κ ανεβηκα αθηνα, ξερει κανεις που υπαρχουν ανταλλακτικα φθηνα στο κεντρο αθηνας ή καπου στα νοτια προαστια? -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
λυσεις βρεθηκαν...ολα φτιαχτηκαν εκτος απο την βαση του βεντιλατερ!μου φυγαν** 450 κατοσταρικα**. ο φανοποιος στο καπο εκανε πολυ καλη δουλεια στα χτυπηματα κ το βαψιμο
μιας κ ανεβηκα αθηνα, ξερει κανεις που υπαρχουν ανταλλακτικα φθηνα στο κεντρο αθηνας ή καπου στα νοτια προαστια?Aρκετά έχει στην Φρατζή αλλά δεν ξέρω εάν έχει ΚΙΑ...
- 450 κατοστάρικα = 45.000 ευρώ... ...εννοείς 450 ευρώ, κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- 450 κατοστάρικα = 45.000 ευρώ... ...εννοείς 450 ευρώ, κάνω λάθος?
ναι 450 ευρα....
thanks....θα ψαξω εκει να δω τι γινεται
ζημια απο μικροτρακαρισμα.....(ψυγειο,ανεμιστηρας,....?)