-
HONDA CIVIC Vti sedan 198.000χλμ ελληνικό 2ο χέρι(1ο χέρι συγγενικό πρόσωπο) 11 ’99 άριστο και σχολαστικά συντηρημένο.Full extra: ABS,αερόσακους, υδραυλικό τιμόνι ,ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ,ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλιοροφη, parktronik, bi-xenon ,εργοστασιακά μηχανικά (ούτε εξάτμιση ),αρχείο service, ανάρτηση KW variant 2,ρυθμιζόμενα ακρομπαρα πίσω js racing,χρυσαφί χρώμα. Από γενικό spa αυτοκινήτου δεν χρειάζεται τίποτα .Δεκτός έλεγχος. Ατρακαριστο, έχει βαφτεί όλο πριν 4 χρόνια για φρεσκάρισμα χρώματος. Τιμή 7500 συζητήσιμη.
-
HONDA CIVIC Vti sedan 198.000χλμ ελληνικό 2ο χέρι(1ο χέρι συγγενικό πρόσωπο) 11 ’99 άριστο και σχολαστικά συντηρημένο.Full extra: ABS,αερόσακους, υδραυλικό τιμόνι ,ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ,ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλιοροφη, parktronik, bi-xenon ,εργοστασιακά μηχανικά (ούτε εξάτμιση ),αρχείο service, ανάρτηση KW variant 2,ρυθμιζόμενα ακρομπαρα πίσω js racing,χρυσαφί χρώμα. Από γενικό spa αυτοκινήτου δεν χρειάζεται τίποτα .Δεκτός έλεγχος. Ατρακαριστο, έχει βαφτεί όλο πριν 4 χρόνια για φρεσκάρισμα χρώματος. Τιμή 7500 συζητήσιμη.
-
-
UP!!!! 7000e νέα τιμή για να φύγει πριν καταθέσω πινακίδες .
-
Άντε ρε παιδιά, να το πάρει κάποιος, μόνο 7 χιλιάρικα, τσάμπα πράμα, κρίμα να παραδώσει πινακίδες, τέτοιο αμάξι!
-
...
-
Καλημερα φιλε.Ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη για ενα συγκεκριμενο θεμα.Δεν γινετε ομως να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Ενα διλιτρο π.χ TIQUAN με ενα 1600 TIQUAN.Eνα διλιτρο TYPE R με ενα civic 1600.Ειναι ανομοια πραγματα.Ενοητε οτι υπαρχουν καποια αυτοκινητα οπως αυτο που εδειχνες(type r με 6000) που αν μη τι αλλο δεν νομιζω να αποτελει κανονα αλλα εξαιρεση.Κλειδωσε τoν τυπο αυτοκινητου που ψαχνεις στο car.gr την χρονολογια,τον αριθμο πορτων και το να μην εχει ζημιες και θα δεις ποσο πωλουνται οτι και αν ψαχνεις.Τοτε θα δεις τις τιμες σωστα.Ειμαι στην αγορα αυτοκινητου&στους αγωνες παρα πολλα χρονια και εχω αρκετη πειρα ετσι ωστε να μπορω να ξεχωριζω ευκαιριες.
-
.......
-
-
καλησπερα, επειδη μαλλον θα χαλασουμε την αγγελια, απο δικια μου απερισκεψια, και πραγματικα αθελα μου, φοβομενος οτι το θεμα μπορει να ξεφυγει και να παει αλλου, πηρα προτοβουλια να σβησω τα ποστ μου και να ζητησω συγνωμη απο τον SR77GT.
για αλλη μια φορα ευχομαι καλη πωληση στο αυτοκινητο σου . -
UP!!!!!!!!!1
-
Παρακαλω να κλειδωθει η αγγελια και να διαγραφη.Πουληθηκε ευχαριστω.
HONDA CIVIC Vti sedan