Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προβλημα στο συστημα ABS στο MATIZ
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Προβλημα στο συστημα ABS στο MATIZ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 4 / 7
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    44
    121
    5349
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      evana last edited by

Γεια σας και απο εμενα παιδια.Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσας. Επικοινωνησα με την κυρια Κεχαγια και δεν παραδεχτικε τιποτα κ μου ειπε ακριβως τα ιδια. εχει μαθει καλα το παραμυθι της κ το λεει παντου. Ζητησα να με παρει ο διευθυντης της Chevrolet και ολοι κανουν την παπια. Ντροπη και αισχος. αν καποις το κηνηγησε το θεμα δικαστικα κ υπαρχει ηδη δικιγορος ας μου πει και εμενα. Αλλιως αν θελετε το ξεκιναω εγω το δικαστικο τρεξημο και οσοι πιστοι ακολουθητε. Εστειλα μεηλ στο πρωτο ποστ αλλα δεν επικοινωνησε καποιος μαζι μου. Επειδη ολο αυτο ειναι μια μεγαλη κοροιδια κ πανω απο ολα παιζουν με την ζωη μας, ας μην τους αφησουμε αλλο....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        evana last edited by

MAIL ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
        comment: μετα τηλεφωνικης συνομοιλιας μαζι σας οπου δεν συμφωνησατε με τα λεγομενα μου σας πληροφορω πως το θεμα μου δεν θα μεινει ετσι κ θα προβω σε περαιτερω καταγγελια. Παραδεχτικατε οτι ειναι λαθος της ιδιας κατασκευαστικης εταιριας παρολα αυτα δεν δεχεστε να καλυψετε την βλαβη. ΔΕν δεχομαι να πληρωσω τα δικα σας λαθη απο την στιγμη που σε αλλες χωρες η εταιρια τα καλυπτει κ στην Ελλαδα αλλες εταιριες αυτοκινιτων ακολουθουν την ιδια διαδικασια!!!!!
        ¨ΑΛΛΟ MAIL ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ
        Αγαπητη κυρια Κεχαγια! Σας τηλεφωνησα και σας ενημερωσα σχετικα με την βλαβη που παρουσιασε το αμαξι μου μοντελο Ματιζ 2007. Μετα λοιπον απο τις επανελειμενες μας συνομοιλιες θα ηθελα να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση:
        Παραδεχεστε οπως μου ειπατε και στο τηλεφωνο οτι ενω ειναι κατασκευαστικο λαθος (προβλημα φρενων ενω εχω κανει μονο 40,000 χιλ., εξαιτιας Abs το οποιο το επιβεβαιωσε τεχνικος εταιριας σας) δεν καλυπτεται την επισκευη του λογω ληξης της τριετους εγγυησης του αυτοκινητου?
        Παρακαλω πολυ αναμενω την αμεση απαντηση σας. Ευχαριστω εκ των προτερων
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ
        Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας αυτή μαζί μας.

Σε απάντηση των ερωτημάτων σας και σε συνέχεια των προφορικών μας συνομιλιών της 24ης Οκτωβρίου, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα κάτωθι:
        Το όχημά σας καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών ή 100.000 Km (για τα πρώτα 2 έτη δεν ισχύει ο χιλιομετρικός περιορισμός). Ως εκ τούτου οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό βρεθεί ελαττωματικό εντός της περιόδου της εγγύησης, αντικαθίσταται χωρίς καμία οικονομική ή άλλης φύσεως επιβάρυνση του ιδιοκτήτη του οχήματος. Η όποια επισκευή ή αντικατάσταση αξιολογείται ανάλογα με τη φύση και την έκταση της βλάβης, για να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύμφωνα με τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας, η εργοστασιακή εγγύηση έχει παρέλθει.

Για το λόγο αυτό, η αποκατάσταση της βλάβης που μας αναφέρετε κρίνεται πληρωτέα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,

Άννα Κεχαγιά
        Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Chevellas A.E.
        ΔΙΚΟ ΜΟΥ MAIL
        Αξιοτιμη κυρια Κεχαγια!

Γνωριζω ολα αυτα που ισχυουν για την εγγυηση που προσφερει η εταιρια σας κ την σχετικη καλυψη.επεισης σας ενημερωσα πως γνωριζω πως εχει παρελθει η εγγυηση για το δικο μου αμαξι. Σας τονιζω ομως πως απο την στιγμη που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ πως ειναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ οπως ακριβως ειχε γινει κ με το παρμπριζ κ ενω ειχε παρελθει η εγγυηση το καλυψατε, γιατι πρεπει εγω να πληρωσω το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ????? Στην Ιταλια το ιδιο λαθος το καλυψανε δωρεαν.
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
        Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:

Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό σας περί κατασκευαστικού λάθους, αυτό ουδέποτε επιβεβαιώθηκε ή σας γνωστοποιήθηκε από πλευράς μας.
        Με εκτίμηση,

Άννα Κεχαγιά
        Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Chevellas

Μετα απο αυτο ζητησα και απαιτησα επικοινωνια με τον διευθυντη αλλα ουδεποτε με πηρε κανεις να μου εξηγησει γιατι ολη αυτη η κοροιδια...

• M
          mariachcr last edited by

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
          ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ...

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ CHEVROLET MATIZ 1000CC.
          TO AYTOKINHTO EXEI KANEI KΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ SERVICE ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 26,000 ΧΛΜ.

ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!

• E
            efthymis last edited by

Ρε παιδια, στειλτε μειλ στη chevrolet europe, ο καθενας με τα στοιχεια του αυτοκινητου του (η ολα μαζι σε ομαδικη επιστολη) και ζητηστε ανακληση!! Αν σας γραψουν κι αυτοι, φροντιστε να βρεθειτε, ηδη αρκετοι μαζευτηκατε εδω, και να οργανωθειτε ωστε να κινηθειτε νομικα εναντιων τους, αποκλειεται να μη δικαιωθειτε

• C
              chemic last edited by

μαζευτείτε 3,4 άτομα πόσοι είστε κ βρείτε ένα δικηγόρο για εξώδικο, επιστολές στα περιοδικά, στα κεντρικά της ευρώπης

• E
                evana last edited by

Γεια σας. επειδη καπως πρεπει να οργανωθουμε, οσοι εχετε προβλημα με το ματιζ. παρακαλω στειλτε μου μαιηλ με τα στοιχεια μας για να βρω δικιγορο να ξεκινησουμε την διαδικασια. Σας περιμενω!!!
                natsieva@yahoo.gr

• E
                  evana last edited by

Chev Rolet
                  Europe

Hi Eva, Many thanks for sending us your contact details and summary of the problem. We will be in touch shortly. Kind regards Chevrolet Europe
                  • E
                    evana last edited by

Chev Rolet

Hi Eva, I'm afraid we can't reach anyone during the weekend but because we take your issue very seriously, we will need to look into the case on Monday with the right attention and come back to you. Sorry for the delay over the weekend, but someone will be in touch tomorrow. Kind regards Chevrolet Europe
                    • D
                      drunkard last edited by

wow απαντησανε Κυριακάτικα ?

Λοιπον μαζευτητε και στειλτε στην chevrolet europe μια ομαδικη επιστολη

• M
                        mariachcr last edited by

ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΗΔΗ ΜΑΙΛ!

ΑΝ ΟΧΙ, ΜΠΕΙΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003004624245 ΚΑΙ ΣΤΕΛΤΕ ΜΑΙΛ.

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ evana!

• gatoz
                          gatoz last edited by

Να επαναλάβω, ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει ενέργειες, τόσο με καταγγελία στο υπουργείο μεταφορών, όσο και στο ΕΚΠΟΙΖΩ.
                          Το μεν υπουργείο έχει αποστείλει επιστολή στη chevhellas από όπου και έλαβε ΜΗ ικανοποιητική απάντηση, οπότε προχώρησε σε αποστολή επιστολής στην μητρική εταιρεία, από όπου εάν επαναληφθεί η απάντηση θα εκδόσει το ίδιο ανάκληση κυκλοφορίας του τύπου!
                          Το ΕΚΠΟΙΖΩ κινεί νομικά το θέμα.
                          Οσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα, οπότε αν θέλετε επικονωνήστε μαζί μου για να 'οργανωθούμε'.

#milf-a-man

• G
                            giannis81 last edited by

καλησπερα παιδια. εχω ενα ματιζ 800 μοντελο 2008 κυβικα και μου δημιουργηθηκε και μενα το ιδιο προβλημα 2 φορεσ. πολυ επικυνδινο.θελω να σασ ρωτησω και κατι αλλο. στα 45000 χιλιομετρα τι service kanoyme?

• S
                              sofiax last edited by

Ο χρήστης evana έγραψε:
                              Chev Rolet

Hi Eva, I'm afraid we can't reach anyone during the weekend but because we take your issue very seriously, we will need to look into the case on Monday with the right attention and come back to you. Sorry for the delay over the weekend, but someone will be in touch tomorrow. Kind regards Chevrolet Europe

εχουμε κατι νεωτερο???

• E
                                evana last edited by

Σε ακουλουθεια αυτης της απαντησης την επομενη μερα στις 1/11/2011 μου τηλεφωνησε η Κα.Κεχαγια κ με πολυ ειρωνικο υφος μου ειπε πως την ενημερωσε η Chevrolet Europe πως θελω επικοινωνια μαζι της. Με ρωτησε αν υπαρχει κατι αλλο που θελω να μαθω. Επεμενα πως εγω και μαζι μου αλλα 20 ατομα με το ιδιο προβλημα ζηταμε απο την εταιρια να ανακαλεσει τα αμαξια μας κ επεμενα για επικοινωνια με τον διευθυντη.και Ξερετε πια ηταν η απαντηση της?????? πΩΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!! Παιδια τελικα μονο με μια σοβαρη εταιρια δεν μιλαμε.
                                Εστειλα ξανα μαιηλ στην cHEVROLET EUROPE.
                                Χθες μου ηρθε η εξης απαντηση τους......

Chev Rolet
                                Χθες
                                Chev Rolet

Hi Eva, we discussed your message on October 31st with the local aftersales team and were informed that the conversation concluded with you asking to not be contacted until an official recall campaign on Matiz ABS modules will be announced. We can assure you that your case and the case of the people in Greece is being escalated and you will be contacted again when there is news. We hope this helps. Please message us here directly if you do wish to talk further. Kind regards, Chevrolet Europe
                                1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • S
                                  sofiax last edited by

η αληθεια ειναι οτι 'χαθηκα στη μεταφραση'
                                  μπορεις να μας εξηγησεις τι ακριβως λενε ??

• E
                                    evana last edited by

συζυτησανε λεει το θεμα μου με την αντιπροσ. εδω κ πληροφορηθηκαν οτι ο υπαλληλος εδω μετα απο συννενοηση με μενα αποφασισαμε (και καλα) να μην ξαναερθουμε σε επαφη εως οτου καποιος ειδικος με το abcαπο την εταιρια να ελεξει το προβλημα κ να ζητησει ανακληση για το συγκεκριμενο θεμα η ιδια η εταιρια. Σας επιβεβαιωνουμε οτι η υποθεση σας κ η υποθεση πολλων αλλων στην Ελλαδα εχει αυξηθει κ θα ξαναεπικοινωνησουμε μαζι σας μολις εχουμε νεα. Ελπιζουμε να βοηθησαμε. Παρακαλουμε για οποιαδηποτε αλλη λεπτομερια επικοινωνηστε μαζι μας.

• I
                                      ippotis last edited by

Η γυναίκα μου έχει τέτοιο 'κουβά' μοντέλο καλοκαίρι του 07 800cc. Προσπαθώ να βρω καμιά μονάδα μεταχειρισμένη όχι και τίποτα άλλο αλλά μην σκοτωθούμε κιόλας. Φυσικά και θα στείλω και εγώ τα στοιχεία μου στον gatoz μπας και βρούμε καμιά άκρη. Φυσικά πολλά πολλά ευχαριστώ και την Evana για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει ως τώρα.

• O
                                        opensat last edited by

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
                                        Σε επικοινωνία με την διεύθυνση τεχνολογίας οχημάτων του υπουργείου μεταφορών
                                        Είχα την ενημέρωση ότι την επόμενη εβδομάδα έχουν συνάντηση με ανθρώπους από την κεντρική αντιπροσωπεία Chevrolet τις Κορέας έπειτα από επιστολή που έστειλε η διεύθυνση τεχνολογίας οχημάτων προς την κατασκευάστρια εταιρία, διότι από την αντιπροσωπεία της Ελλάδος δεν πήραν τις κατάλληλες απαντήσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα των φρενών .

• O
                                          opensat last edited by

Καλησπέρα
                                          Πολλά από τα αμάξια μας είναι να περάσουν ΚΤΕΟ το δικό μου συγκεκριμένα έπρεπε να περάσει στις 20/10/2011 αλλά χωρίς φρένα δεν γίνετε να περάσει. Από το υπουργείο μεταφορών λένε ότι για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει

1. Κατάθεση πινακίδων
                                            ή
                                          2. Πληρώνετε πρόστιμο 17€ περίπου αν το περάσετε με καθυστέρηση 1 μηνά ή 37 € περίπου αν περάσει μέσα στο επόμενο 6μηνο
                                            Επίσης από τον δικηγόρο έχει φύγει εξώδικος διαμαρτυρία για το συγκεκριμένο θέμα προς την Chevrolet Hellas αναμένουμε κι από εκεί την απάντηση τους για να δούμε πως θα κινηθούμε περεταίρω.
                                            Παρακαλώ μην κινήστε μεμονωμένα για το πρόβλημα υπάρχει ομαδική αγωγή από δικηγόρο απλός να έρθετε σε επαφή μαζί του είμαστε καμία 20αρια άτομα μαζευτεί θέλω να πιστεύω ότι το ζήτημα θα λυθεί σύντομα.
                                            Ευχαριστώ
                                          • K
                                            katelina last edited by

+1 με το ίδιο πρόβλημα (σήμερα μάλιστα εκδηλώθηκε),σε matiz 2008.Παρακαλώ τον φίλο OPENSAT να μου στείλει mail ή pm με λεπτομέρειες για την ομαδική κίνηση.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 4 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ