-
Ψάχνω για μεταχειρισμένο και κοιτάζω και αγγελίες για Suzuki Swift. Βλέπω μερικές να λένε 'αυθεντικό ιαπωνικό', 'ελληνικής αντιπροσωπίας', κλπ. Τι διαφορά έχουν οι διάφορες εκδόσεις (2007-2008) ώστε να ξέρω τι να προσέξω? Πως μπορώ να τις ξεχωρίζω? Ισχύει ότι τα swift έχουν πολλά τριξίματα?
Ευχαριστώ!
-
Ψάχνω για μεταχειρισμένο και κοιτάζω και αγγελίες για Suzuki Swift. Βλέπω μερικές να λένε 'αυθεντικό ιαπωνικό', 'ελληνικής αντιπροσωπίας', κλπ. Τι διαφορά έχουν οι διάφορες εκδόσεις (2007-2008) ώστε να ξέρω τι να προσέξω? Πως μπορώ να τις ξεχωρίζω? Ισχύει ότι τα swift έχουν πολλά τριξίματα?
Ευχαριστώ!
-
Ευχαριστώ!
-
Υπήρχαν τα ιαπωνικής κατασκευής και τα ουγγρικής κατασκευής. Δεν ξερω πως ξεχωρίζουν αν και νομίζω τα πρώτα ήταν ιαπωνικά και μετα ξεκίνησαν τα ουγγρικά ή κατι τετοιο ή σε σχέση με τα 3θυρα και 5θυρα. Δεν γνωρίζω. Επίσης στην Suzuki παιζει και 'παραεισαγωγή' (ανεξαρτητη εισαγωγή απο Ολλανδία) και 'επίσημος εισαγωγεας'. Λεπτομεριες και διαφορές δεν γνωρίζω.
Σκληρα πλαστικά έχει στο εσωτερικό του οποτε 'παιζουν' και τριγμοί!
-
Suzuki Swift '07 ή Toyota Yaris '07?
Θα είναι λάθος κίνηση αν προτιμήσω το swift?
Thanks! -
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Suzuki Swift '07 ή Toyota Yaris '07?
Θα είναι λάθος κίνηση αν προτιμήσω το swift?
Thanks!Φυσικά και δεν θα ήταν λάθος κίνηση. Παρόμοια αυτοκίνητα είναι, κάπου πλεονεκτεί το ένα, κάπου το άλλο. Εννοείται, το Swift θα πρέπει να είναι φθηνότερο , μιας και αγοράστηκε φθηνότερο.
Χαμένος δεν θα βγεις από κανένα από τα δύο, γι' αυτό που σχεδιάστηκαν να κάνουν, είναι μια χαρά. -
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Ψάχνω για μεταχειρισμένο και κοιτάζω και αγγελίες για Suzuki Swift. Βλέπω μερικές να λένε 'αυθεντικό ιαπωνικό', 'ελληνικής αντιπροσωπίας', κλπ. Τι διαφορά έχουν οι διάφορες εκδόσεις (2007-2008) ώστε να ξέρω τι να προσέξω? Πως μπορώ να τις ξεχωρίζω? Ισχύει ότι τα swift έχουν πολλά τριξίματα?Ευχαριστώ!
Σε οτι αφορα το 'αυθεντικο ιαπωνικο' ειναι ολα 5θυρα και Ιαπωνικής κατασκευης, ειχαν ερθει τοτε κατευθειαν απο Ιαπωνια για να καλυψουν την εγχωρια ζητηση. Εχουν την κεραια πισω πορτοκαλι φωτισμο καλυτερο φινιρισμα και αρκετες ακομα διαφορες. Αν τυχον βρεις καποιο σε καλη τιμη/κατασταστη να το προτιμήσεις. Ολα τα υπολοιπα swift που υπαρχουν ειναι μαγιαρικα (ουγγρικής) κατασκευης. Το Ιαπωνικο θυμαμαι ερχοταν μονο στην full extra εκδοση, μετα υπαρχουν τα GL & GLΑ τα δευτερα εχουν τον ιδιο εξοπλισμο με το Ιαπωνικο.
Υπήρχαν τα ιαπωνικής κατασκευής και τα ουγγρικής κατασκευής. Δεν ξερω πως ξεχωρίζουν αν και νομίζω τα πρώτα ήταν ιαπωνικά και μετα ξεκίνησαν τα ουγγρικά ή κατι τετοιο ή σε σχέση με τα 3θυρα και 5θυρα. Δεν γνωρίζω. Επίσης στην Suzuki παιζει και 'παραεισαγωγή' (ανεξαρτητη εισαγωγή απο Ολλανδία) και 'επίσημος εισαγωγεας'. Λεπτομεριες και διαφορές δεν γνωρίζω.
Σκληρα πλαστικά έχει στο εσωτερικό του οποτε 'παιζουν' και τριγμοί!
Πρωτα ηρθαν τα 5θυρα Ουγγρικα και μετα που ειχε αυξηθει η ζητηση εδιναν 5 μηνες αναμονη οποτε εφεραν τα Ιαπωνικα, καπου στα τελη του 2005 μεχρι το 2008 αν θυμαμαι καλα. Μετα ολα ηταν μαγιαρικα. Ειχε φερει μονο η Auto Profit μεμονομενα μερικα Μαγιαρικα και Ιαπωνικα και τελευταια ειχε φερει και αυτα με το τελευταιο φεις λιφτ που εχει τα φλας στους καθρεπτες.
Εδω και 6 χρονια απο τριγμους τιποτα! Βεβαια παιζει ρολο και τι του ειχε κανει ο προηγουμενος.
Αν θες περνα μια βολτα απο το swiftclub.gr να διαβασεις οτι αλλο σε ενδιαφερει.
Αναζήτηση μεταχειρισμένου Suzuki Swift