-
Λολ δεν έχω συστηθεί εδώ και 1μιση χρόνο...
Με λένε Ζήση, και οδηγώ ένα Golf IV του '98 Τέτοια κρατήματα πουθενά! -
Καλα ρε! Στις 6 τα ξημερωματα δεν ειχες υπνο?
-
Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις τύψεις που δεν συστήθηκα
-
σπερα.
ποδαρατος ειμαι και για παντα ετσι θα μαι.
αφραγκια -
Χαίρετε, ονομάζομαι Γιάννης, το moskvitch από την πρώτη μου (τραυματική;;;) αυτοκινητιστική επαφή στα 14, ωστόσο είμαι ένας περήφανος υδροπνευματικός σιτροενάκιας και οδηγώ κυρίως μια xantia 2 1600άρα . Μου αρέσουν πολύ οι βόλτες και τα ταξίδια, διαβάζω που και που 4Τ. Γενικά η αυτοκίνηση με συνάρπαζε από μικρό και τώρα πια τσουλάω κανονικά στις 4 ρόδες...
Καλώς σας βρήκα
-
Ο χρήστης moskvitch_90 έγραψε:
Χαίρετε, ονομάζομαι Γιάννης, το moskvitch από την πρώτη μου (τραυματική;;;) αυτοκινητιστική επαφή στα 14, ωστόσο είμαι ένας περήφανος υδροπνευματικός σιτροενάκιας και οδηγώ κυρίως μια xantia 2 1600άρα . Μου αρέσουν πολύ οι βόλτες και τα ταξίδια, διαβάζω που και που 4Τ. Γενικά η αυτοκίνηση με συνάρπαζε από μικρό και τώρα πια τσουλάω κανονικά στις 4 ρόδες...Καλώς σας βρήκα
Καλώς ήρθες Γιάννη! Έλα να γινόμαστε περισσότεροι οι Ψιτροενάκηδες!
-
Γιαννη καλωσήρθες! Θετική η πρώτη εντυπωση απο την ύπαρξη στην υπογραφή σου του εκπληκτικού LandRover!!! Για το Citroen παλι ... ουδείς τελειος σ' αυτη την ζωή αλλα δεν πειράζει!!!
Καλά ποσταρίσματα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιαννη καλωσήρθες! Θετική η πρώτη εντυπωση απο την ύπαρξη στην υπογραφή σου του εκπληκτικού LandRover!!! Για το Citroen παλι ... ουδείς τελειος σ' αυτη την ζωή αλλα δεν πειράζει!!!
Καλά ποσταρίσματα!Ου να μου χαθείς!
-
-
Ο χρήστης moskvitch_90 έγραψε:
Χαίρετε, ονομάζομαι Γιάννης, το moskvitch από την πρώτη μου (τραυματική;;;) αυτοκινητιστική επαφή στα 14, ωστόσο είμαι ένας περήφανος υδροπνευματικός σιτροενάκιας και οδηγώ κυρίως μια xantia 2 1600άρα . Μου αρέσουν πολύ οι βόλτες και τα ταξίδια, διαβάζω που και που 4Τ. Γενικά η αυτοκίνηση με συνάρπαζε από μικρό και τώρα πια τσουλάω κανονικά στις 4 ρόδες...Καλώς σας βρήκα
Καλωσήρθες Γιάννη
Και Citroen Xantia βλέπω και Land Rover βλέπω, μπράβο -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Καλά ποσταρίσματα!Ου να μου χαθείς!
Χαχαχαχαχαχαχα εντάξει, η ψιτροεν είναι μαζοχισμός (κατά βάθος) , αυτό να λέγεται, αλλά και το Λάντα Ρόβερ το θεωρώ από τα κλασσικά πλέον αυτοκίνητα...
-
Μπορειτε να φανταστειτε ποιανου φιλος ειναι ο Σιτροενακιας αυτος εεε;
-
Χεχε... Καλώς τον Γιάννη.
-
Καλησπέρα σας. Είμαι ο Κώστας και ήθελα να πω οτι μ' αρεσει πολύ το φόρουμ. Εγώ έχω ένα Citroen Saxo Vts και μια μοτοσυκλέτα Honda Hornet 600.
Πιστεύω οτι θα περάσω καλά εδώ μαζί σας, είστε ωραία παρέα και σας πάω όλους. -
Καλώς ήρθες Κώστα!
εδιτ: Να αλλάξεις αμάξι! -
Καλως σας βρηκα και εγω!!
Ονομαζομαι Ηλιας και ειμαι κατοχος ενος γκολφ5 1.4tsi και φιατ πουντο2 1,2. -
Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα !!!!Ονομαζομαι Πανος και μεχρι προτινος ειμαι ποδαρατος ,και οπως καταλαβατε μπηκα ωστε να παρω ιδεες και να βοηθηθω για την αποκτηση αυτοκινητου(αν και θα αργησει οπως φαινεται λογω λεφτων ή μπορει να αποκτησω παπακι για οικονομια και ευχρηστια),αλλα ποτε δεν τα βαζω κατω για τον πρωτο στοχο μου.Χαρηκα και καλες βολτες με τα αυοκινητα σας.
-
Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα !!!!Ονομαζομαι Πανος και μεχρι προτινος ειμαι ποδαρατος ,και οπως καταλαβατε μπηκα ωστε να παρω ιδεες και να βοηθηθω για την αποκτηση αυτοκινητου(αν και θα αργησει οπως φαινεται λογω λεφτων ή μπορει να αποκτησω παπακι για οικονομια και ευχρηστια),αλλα ποτε δεν τα βαζω κατω για τον πρωτο στοχο μου.Χαρηκα και καλες βολτες με τα αυτοκινητα σας.
-
Για σας παιδια με λενε Βασιλη και ειμαι κατοχος ενος Skoda Octavia5 1.6 mpi, μοντελο 2008 με 75.000 απροβληματιστα χλμ
-
Καλώς ήρθατε παιδιά
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!