-
To Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα είναι η κλήρωση για το 307! Υποψήφιοι οι 31 πρώτοι και καμμιά 150αρια με 16 συμμετοχές!
-
Δε χρειάζεται να είμαστε εκεί για να κερδίσουμε το αυτοκίνητο, ε Κώστα?
Επίσης με το δωράκια από την boutique τι θα γίνει? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα είναι η κλήρωση για το 307! Υποψήφιοι οι 31 πρώτοι και καμμιά 150αρια με 16 συμμετοχές!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ?
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ?
ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ......... -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
To Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα είναι η κλήρωση για το 307! Υποψήφιοι οι 31 πρώτοι και καμμιά 150αρια με 16 συμμετοχές!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ?
ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.........Το διάβασα στο τεύχος του Δεκέμβρη των 4Τ. Θα υπάρχει συνοδήγηση με τα παιδιά του 206 cup (Στεφανής, Έξαρχος κλπ). Περισσότερα δεν θυμάμαι θα το ξαναδιαβάσω σπίτι και θα σου πω. Ωστόσο δεν υπάρχει άλλη ανακοίνωση στο site.
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.........Για την κλήρωση για την Σουηδία δεν αναφέρερεται κάτι. Λογικά τότε θα γίνει και αυτή.
Όσο για τους 31 πρώτους (επιτέλους μετά από 3 χρόνια είμαι σε αυτούς ) ό,τι ανέφερε ο cmarin για τη συνοδήγηση με τα 206.
Aν δεν κάνω λάθος τα δώρα από την μπουτίκ της Peugeot δίνονται στην αρχή της εκδήλωσης. (έτσι είχε γίνει πρόπερσι τουλάχιστον) -
Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι ή μόνο 'οσοι θα παρευρίσκονται στην πίστα? μπορεί κάποιος να δώσει μια απάντηση?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το διάβασα στο τεύχος του Δεκέμβρη των 4Τ. Θα υπάρχει συνοδήγηση με τα παιδιά του 206 cup (Στεφανής, Έξαρχος κλπ). Περισσότερα δεν θυμάμαι θα το ξαναδιαβάσω σπίτι και θα σου πω. Ωστόσο δεν υπάρχει άλλη ανακοίνωση στο site.
Τίποτα παραπάνω! Μόνο οι 31 θα συνοδηγήσουν.
Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι ή μόνο 'οσοι θα παρευρίσκονται στην πίστα? μπορεί κάποιος να δώσει μια απάντηση?
Λογικά ΟΛΟΙ!
-
Και μια ερώτηση... Δεν έχω πάει ποτέ Μέγαρα και απλά θέλω να μου πει ένα καλό παιδί τον δρόμο (ξέρετε έξοδο στην Εθνική, και μετά που)
Άμα κάποιος κάνει τον κόπο τον ευχαριστώ (και ξέρτε τι τιμή θα είναι να τον ευχαριστήσει ο πρωταθλητής του WRC Forum, ε??? ) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Και μια ερώτηση... Δεν έχω πάει ποτέ Μέγαρα και απλά θέλω να μου πει ένα καλό παιδί τον δρόμο (ξέρετε έξοδο στην Εθνική, και μετά που)
Άμα κάποιος κάνει τον κόπο τον ευχαριστώ (και ξέρτε τι τιμή θα είναι να τον ευχαριστήσει ο πρωταθλητής του WRC Forum, ε??? )Λοιπόν, παίρνεις την Ε.Ο προς Κόρινθο, περνάς τα διόδια και στην έξοδο προς Πάχη βγαίνεις (έχει και ταμπέλα χαμηλα ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ). Κάνεις αριστερά και΄μετά την γέφυρα πάλι αριστερά (θα δεις ταμέλες).
-
Σε ευχαριστώ!!!
-
Πέρσι καταφερα και ανέβηκα βάρθρο τερματίζοντας στην 3η θέση.
Φέτος τερματισα ελαφρώς πιο πίσω ,στην 307η!!!
Απο οτι είδα στην κληρωση θα συμμετάσχουν 156 ατομα - αν μέτρησα καλά-(16 αγώνες)+ 31 πρωτοι =197 ατομα, δηλαδη οι πιθανότητες ειναι 0,5% , σε αντιθέση με πέρσι οπου ηταν 3,33%.
Καλή τύχη σε όλους ! -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
Πέρσι καταφερα και ανέβηκα βάρθρο τερματίζοντας στην 3η θέση.
Φέτος τερματισα ελαφρώς πιο πίσω ,στην 307η!!!
Απο οτι είδα στην κληρωση θα συμμετάσχουν 156 ατομα - αν μέτρησα καλά-(16 αγώνες)+ 31 πρωτοι =197 ατομα, δηλαδη οι πιθανότητες ειναι 0,5% , σε αντιθέση με πέρσι οπου ηταν 3,33%.
Καλή τύχη σε όλους !187!
-
OK!
187!
Πιθανότητες 0,535 % -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
OK!
187!
Πιθανότητες 0,535 %Πολύ καλό ποσοστό! Στο τζοκερ έχεις 1 στα 25.000.000
-
Τελικα θα μπουν ολοι στην κληρωση (εγω απλα επαιξα και στους 16 αγωνες) η οσοι παρευρεθουν,δυστηχως θα ειμαι εκτος Αθηνων.
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Τελικα θα μπουν ολοι στην κληρωση (εγω απλα επαιξα και στους 16 αγωνες) η οσοι παρευρεθουν,δυστηχως θα ειμαι εκτος Αθηνων.Όλοι θα είναι. Αποκλείεται να είναι μόνο για όσους παρευρεθούν.
-
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ- PEUGEOT ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΕΛΛΕΙΠΕ...
**ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ **ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ FORUMAΣ!ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ FORUM (nikoswrc), ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ!
ΕΥΧΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, **ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ **Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ!
-
GAME OVER, παίδες! Δεν θα συνεχίσουμε. Διάφοροι λόγοι και σημασία έχει πως αφου δεν θέλει ούτε η νύφη, ούτε ο γαμπρός, είναι σίγουρος ο χωρισμός. Αστειεύομαι. Εκανε το κύκλο του ο διαγωνισμός, τον άλλο χρόνο η Πεζώ φεύγει, οπότε όλα ΟΚ...!
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε δημόσια τη Λάιον που μέσω του ανθρώπου της, του δ/ντη μάρκετιγκ της εταιρείας, του καλού φίλου Πάνου Καραμπάτσου, ήταν άψογη και στις τυπικές και στις απρόβλπεπτες υποχρεώσεις της και βέβαια να συγχαρούμε και την αγωνιστική της ομάδα (αφεντικό ο παλιόφιλος Τάσος Λεγάκης) που κάθε χρόνο υποστηρίζει ιδανικά την εκδήλωση της κλήρωσης.
Δεν ήμουν φέτος, μόλις επέστρεψα από την ιταλία, αλλά πιστεύω πως όλα πήγαν καλά και είχατε μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίστε τους συμμετέχοντες στο καπ της Πεζό. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και χίλια μακάρι να προκύψει η αναγγελία του θεσμού άμεσα.Πάντως Χάρη εμε΄'ις προσπαθήσαμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα προσκαλώντας στη Σουηδία και τους δύο που ισοβάθμισαν και όχι να κάνουμε κλήρωση.
Πιθανότατα θα οργανώσουμε ένα διαγωνισμό μέσα από το rally gr και το κόστος των δώρων και του όποιου ταξιδιού να το επιβαρυνθούν οι 4Τροχοί. Μείνετε συντονισμένοι
Στρατης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και χίλια μακάρι να προκύψει η αναγγελία του θεσμού άμεσα.
Πιθανότατα θα οργανώσουμε ένα διαγωνισμό μέσα από το rally gr και το κόστος των δώρων και του όποιου ταξιδιού να το επιβαρυνθούν οι 4Τροχοί. Μείνετε συντονισμένοιΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ, ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ PEUGEOT ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ rally.gr ΜΕ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥΣ 4Τ? ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ SAINZ KAI MAKINEN, ME NEOYΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΝΕΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!
Πάντως Χάρη εμε΄'ις προσπαθήσαμε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα προσκαλώντας στη Σουηδία και τους δύο που ισοβάθμισαν και όχι να κάνουμε κλήρωση.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
-
Ως ο (σχεδόν) τυχερός του φετινού διαγωνισμού, μιας και το 307 πήγε σε δικό μου πρόσωπο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την PEUGEOT και τους 4Τ για τις ευχάριστες στιγμές που μας χάρισαν με τη διεξαγωγή, αλλά και για το τελικό δώρο φέτος !
Θυμάμαι σαν σήμερα τις Αφίδνες 5 χρόνια πριν, το τρομερό κρύο που είχε, τα 106 καθώς και ότι ήταν η ίδια μέρα που ο Μακινεν κέρδιζε και πάλι το Mοντε .
Πιστεύω ότι ο διαγωνισμός θα ‘ταν ωραίο να συνεχιστεί από τους 4Τ , ανεξάρτητα από το έπαθλο. Προσφέρει συγκινήσεις σε κάθε γύρο, ανεξάρτητα από το αν φτάνεις στον τελικό !
Ευχαριστούμε πολύ και πάλι.
Χρήστος Μιχελής
Υ.Γ : Χάρη, Νίκο, το παγκάκι μέτρησε !
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004