-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δες το ανω σχολιο....αν αυτος ειναι ο καημος σου δηλαδη...Αλλο αυτο.
Ειναι σαν να βγω να πω οτι το 2013 τα τελη θα πανε στο 1000ακο για τα 2λτ. Δε χρειαζεται να πανικοβαλεται ο κοσμος. Οταν ερθει ο καιρος, θα το μαθουμε.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
ναι ρε...του ελληνα ο τραχηλος ζυγο δεν τον σηκωνει...
-
ναι ρε...του ελληνα ο τραχηλος ζυγο δεν τον σηκωνει...Δε σε καταλαβαινω.
-
αμα μας κάνει 10% στο 660 δε θα παει 720?
-
Όχι, θα πάει 726
Κογιότι 2λιτρος είσαι?
-
μαλακας είμαι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μαλακας είμαιΟμοίως......
-
Δε μπορώ να το βάλω στον κώλο μου αλλά τουλάχιστον μπορώ να κουνήσω τον κώλο μου
-
τι 660, τι 750, τι 1080, μην αγχωνεστε για το καλο σας ειναι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι 660, τι 750, τι 1080, μην αγχωνεστε για το καλο σας ειναικαι τα χιλιαδες 2λιτρα και 3λιτρα που θα παραδωσουν πινακιδες για το καλο τους ειναι.
ΓΤΜΤΜΤ,ΓΤΧΠΣΠ -
τα 2λιτρα 3λιτρα ειναι παρα πολυ λιγα ή εστω εχουν απομεινει ελαχιστα.
τουλαχιστον πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
....
πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!Μην μου λές τέτοια και με ... συγκινείς!
Aν είναι έτσι, και αν στο δίνουν και γραμμένο σε επίσημο έγγραφο, το οποίο θα διανεμηθεί και στη γειτονιά, σε γνωστούς-συγγενείς φίλους και συναδέλφους, τότε.....
να το πληρώσω ρε αδερφέ !!! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
....
πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!Μην μου λές τέτοια και με ... συγκινείς!
Aν είναι έτσι, και αν στο δίνουν και γραμμένο σε επίσημο έγγραφο, το οποίο θα διανεμηθεί και στη γειτονιά, σε γνωστούς-συγγενείς φίλους και συναδέλφους, τότε.....
να το πληρώσω ρε αδερφέ !!!Ωραια θα ανεβω με το αμαξι στο στρατοπεδο και θα με δειχνουν ολοι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 2λιτρα 3λιτρα ειναι παρα πολυ λιγα ή εστω εχουν απομεινει ελαχιστα.τουλαχιστον πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!
Σπυρο δεν νομιζω να ειναι λιγα τα 2λιτρα.Υπολογιζω να ειναι πανω απο το 20% των αυτοκινητων απο 2 και πανω λιτρα.
Υπολογησε οτι με το γ@μοχαρατσι που πληρωνουν τα 2λιτρα ειναι σαν να πληρωναν 3 μικρου κυβισμου....
Ενα 4λιτρο ειναι σαν 5 μικρα....Οποτε το 20% των αυτοκινητων μπορει να ισοδυναμει με 30-40% των χρηματων που αρμεγουν απο ολα τα επιβατικα
Αυτος ειναι καιο λογος πιστευω των μεγαλων αποκλησεων εδω και 2-3 χρονια οταν αυξανουν παραλογα τα τελη,που στο τελος και τον κοσμακη πηδ2νε και λιγοτερα χρηματα μαζευουν.Τρομερη μαγκια.Και γ@μησες ολο τον κοσμο,και λιγοτερα χρηματα μαζεψες.
Σε περιπτερο να τους βαλεις και να ειναι το μοναδικο που θα πουλαει τσιγαρα στην αθηνα,θα το κλεισουν με την εξυπναδα τους μεσα σε μια εβδομαδα.
ΓΤΜΠΤΠ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 2λιτρα 3λιτρα ειναι παρα πολυ λιγα ή εστω εχουν απομεινει ελαχιστα.τουλαχιστον πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!
Το θέμα είναι πως το βλέπει ο ιδιοκτήτης νομίζω, όχι οι άλλοι. Ο καθένας μπορεί να νομίζει ό,τι.
Προσωπικά δε το βλέπω έτσι, θεωρώ λάθος την αντίληψή σου.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε σε καταλαβαινω.
το πασοκ ειναι εδω...ενωμενο δυνατο...
-
Δε σε καταλαβαινω.
το πασοκ ειναι εδω...ενωμενο δυνατο...
Για να το λες εσύ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
τα 2λιτρα 3λιτρα ειναι παρα πολυ λιγα ή εστω εχουν απομεινει ελαχιστα.
τουλαχιστον πλεον αν εχεις 2λιτρο θα ξεχωριζεις, ολοι θα ξερουν οτι εισαι τουλαχιστον ευκαταστατος. Αυτο και αν ειναι κοινωνικη αναγνωριση για τον νεοελληνα!
Το θέμα είναι πως το βλέπει ο ιδιοκτήτης νομίζω, όχι οι άλλοι. Ο καθένας μπορεί να νομίζει ό,τι.
Προσωπικά δε το βλέπω έτσι, θεωρώ λάθος την αντίληψή σου.
Εσυ μπορει να μη το βλεπεις ετσι αλλα η πλειοψηφια το βλεπει οπως το εγραψα. Αλλωστε πλεον αντικειμενικα πρεπει να εισαι αρκετα ανετος οικονομικα για να συντηρεις 2λιτρο+
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλωστε πλεον αντικειμενικα πρεπει να εισαι αρκετα ανετος οικονομικα για να συντηρεις 2λιτρο+Σιγά μωρέ 75 ευρώ το μήνα βγαίνει το 2λτ.
Υπερβολές...
-
ελα τα εχουμε συζητησεις αυτα. Αν το αμάξι ειναι καλό 30 χιλιαρικα το κρατάς. ΑΝ ειναι των 15 χιλιάδων... το πετάς... μεχρι να πεσεις η κυβέρνηση
Τέλη κυκλοφορίας