-
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
σκεφτεσε να το αλλαξεις???και ναι κ όχι. όταν το βλέπω στο γκαράζ ή πάμε στη πίστα μου αρέσει τρελλά το καρτάκι αλλά με έχει στοιχειώσει το μαυροτσούκαλο κουκλί του tuners
αλλά για εσένα δεν κάνει το δικό μου, αν ρωτάς για αυτό, αφού δεν κάνει για αγώνες (λήγει φέτος).
Να σου πω κάτι τελείως φιλικά?
τράβα στον tuners ή έλα μια κυριακή στη πίστα να γνωριστούμε έτσι κ αλλιώς, δωστου κανα 100αρικο καπάρο, κ προσπάθησε να μαζεψεις λεφτά μέχρι την άνοιξη να το πάρεις εσύ. Αν μπεις στο χώρο κ δεις δυο πράγματα, θα χτυπάς το κεφάλι σου 99,9% ό,τι κ να πάρεις -
εχω πελαγωσει χωρις καρτ ρε γμτ. δεν τη παλευω ΑΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
εχω πελαγωσει χωρις καρτ ρε γμτ. δεν τη παλευω ΑΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣάββατο
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ξερει κανεις πως τον λενε τον αγγελο που φοραει γυαλια????ειναι η γυναικα που θα παντρευτω αλλα δε το ξερει ακομα κ πρεπει να της το πω!!!!
Αυτον τον αγγελο λες?

Αντε μετα απο αυτες τις παρουσιες,να βρεις καθαρο μυαλο να μπεις να τρεξεις....Αυτες ειναι οι γλυκες αμαρτιες της ζωης
-
ειναι εκτος προυπολογισμου του tuners ειναι παρα πολυ ακριβω και δν θελω να δοσω τοσα λεφτα για ενα καρτ αρχικο που θα του πιω το αιμα στν κιριολεξια....θελω ενα καλο αχρισιμοποιητω παλιο διλαδι αυτο το CRG me 1000 ευρο σασι 1000 λεει 800 το παιρνεις και με ενα μοτερ rotax ι vortex κανεις τν δουλεια σου ανετα...εγω δν θελω αγωνες για το πρωτο χρονο η εξαμινο....
-
ειναι εκτος προυπολογισμου του tuners ειναι παρα πολυ ακριβω και δν θελω να δοσω τοσα λεφτα για ενα καρτ αρχικο που θα του πιω το αιμα στν κιριολεξια....θελω ενα καλο αχρισιμοποιητω παλιο διλαδι αυτο το CRG me 1000 ευρο σασι 1000 λεει 800 το παιρνεις και με ενα μοτερ rotax ι vortex κανεις τν δουλεια σου ανετα...εγω δν θελω αγωνες για το πρωτο χρονο η εξαμινο....Το CRG αυτο πουληθηκε πριν λιγες ωρες 2800 ευρω το σασι με Rotax του 2004 , ετσι τωρα δεν υπαρχει κανενα πλεον στα λεφτα που θελεις.
Η μονη λυση ειναι να βρεις καποιο αλλο φθηνο για σενα για αρχη. -
υπαρχουν και αλλες επιλογες που μπορω να κανω....chemic ποσο το δινει το καρτ του???
-
υπαρχουν και αλλες επιλογες που μπορω να κανω....chemic ποσο το δινει το καρτ του???Απο οσο ξερω, 2700 ευρω.!!! Αλλα μπορει να σου κανει ισως κατι καλυτερο.
To καρτ του Chemic ειναι το INTREPID που ειναι στο καροτσακι, εχει κανει γενικο rebild στο μοτερ και τα παντα ειναι καινουργια,παντως αν ενδιαφερεσαι πραγματικα ειναι φανταστικο καρτ και ευκαιρια.

-
απο τις φωτο ειναι οντως φανταστικο.....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο antomost που χάθηκε ρε, βαράει ακόμα το σασί να ισιώσει?
Κάθομαι και χαζεύω τις φωτο που ανεβάζετε!!
Με το καρτάκι της μικρής καλά την γλύτωσα.. ένα μπαράκι ήταν μόνο η ζημιά!!! -
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
ο antomost που χάθηκε ρε, βαράει ακόμα το σασί να ισιώσει?
Κάθομαι και χαζεύω τις φωτο που ανεβάζετε!!
Να μαντεψω οτι εννοεις τις αγωνιστηκες και οχι αυτες απο τα πιτ....
-
γιατι υπαρχουν και αγωνιστικες????
-
Εγώ γιατί τις βλέπω όλες αγωνιστικές ???
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Εγώ γιατί τις βλέπω όλες αγωνιστικές ???Μηπως τυχαινει να εισαι παντρεμενος και δεν σε παιρνει να τις δεις αλλιως???
-
Ο χρήστης Βillys έγραψε:
Εγώ γιατί τις βλέπω όλες αγωνιστικές ???
Μηπως τυχαινει να εισαι παντρεμενος και δεν σε παιρνει να τις δεις αλλιως???
-
Πολυ ησυχια επεσε παιδια !!!
Μιας και δεν καρταρουμε λογο καιρου θα ριξω καμια φωτο. Τα δυο πρωτα μου CRG.
Το 6ταχυτο ROAD REBEL του 2002 με το preparato ΤΜ-Κ9.

Το HERON-PLUS του 2001 με το VORTEX-ROK.

O πρωτες αγαπες φτιαγμενες απο το μηδεν με πολυ αγαπη και μερακι, και προπαντος με πολυ λιγα εξοδα, γιατι ειχε πεσει πολυ δουλεια, πατεντα, και αλχημεια.
Δυστυχως τα αυτοκολλητα ηταν κατεστραμμενα,(και ειχαν εξαντληθει) και δεν μπορουσα να τα ξαναφερω στην αρχικη τους μορφη, για να δειχνουν οπως ηταν στην εποχη τους, και να ειναι και ρετρο. Επισης δεν μου αρεσει να τα αλλαζω σε μορφη για να τα κανω πιο συγχρονα. Αυτα τα πλαστικα και αυτοκολλητα ειχαν, οπως ειναι στην φωτο του δικου μας πλεον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πρωταθλητη JONATHAN THONON που ετρεχε με την CRG-VDK Racing team του Βελγιου στα πρωτα του καρτοβηματα.

-
'Senna',ισως το ωραιοτερα αφιερωμα σχετικα με τη ζωη του Ayrton Senna.Δειχνει οτι δεν ηταν μονο ενας γρηγορος οδηγος αλλα ηταν κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,κατι που δυσκολα συναντας σημερα.Ενα απο τα καλυτερα κομματια,ειναι μια συνεντευξη στο τελος,οπου τον ρωτουν ποιες ηταν οι μαχες που του χαρισαν τη μεγαλυτερη ικανοποιηση.Και απο ολοκληρη την αγωνιστικη του πορεια,γυριζει το χρονο πισω κ αναφερει τους πρωτους του αγωνες καρτ στην Ευρωπη το '78,'79 κ '80.Γιατι κ εκεινος,οπως κ οι περισσοτεροι οδηγοι απο το μαγεικο κοσμο του καρτ ξεκινησε.
Εαν καποιος θελει να το κατεβασει παραθετω τα τορεντ http://www.kat.ph/search/senna.2010.dvdrip.xvid/
Και εδω οι υποτιτλοι http://www.freeprojectx.com/movie-m1818ba202c.html
-
Το ΣΚ προβλέπεται υπέροχος καιρός!!
Αυτό σημαίνει καρτάρουμεεεεεε!!
Φτάνει η στιγμή.
Και αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός με guest star το Σάββατο
-
Η χωρα στην Ευρωπη με τις μακραν καλυτερες πιστες καρτ κατα την γνωμη μου ειναι η Γαλλια.
Μια πανεμορφη πιστα ειναι η ROGER GAILLARD κοντα στην πολη ANCENIS. Εκει θα γινει σε λιγες μερες ενας τριωρος αγωνας αντοχης.
Ενα βιντεο με ενα 6ταχυτο INTREPID-MAXTER, δειτε μια πολυ τεχνικη πιστα, με ενα φοβερο συνδυασμο απο κλειστα και πατημενα κομματια.
http://www.ask-ancenis.fr/circuit.html
http://www.ask-ancenis.fr/video.htmlΥ. Γ. Απλως ας ονειρευτουμε !!!
-
Who is the mystery man ??????

KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ