-
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
παιδια οσοι πατε αυριο στν πατρα θα συναντιθουμε κατω απο τν ναον στς crg.....ωρα να γνωριστουμε....Τέλεια!!!
Θα τα πούμε εκεί!
-
Τα αποτελέσματα του Pick εδώ : http://www.ethea-live.gr/
-
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1810201/ το μοτερ μου φαινεται καλο...
-
Μια λεξη μονο μπορει να περιγραψει την σημερΙνη ημερα στην Πατρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !!!
Η γιορτινη ατμοσφαιρα που ηταν σημερα στην Πατρα για μενα ηταν κατι πρωτογνωρο, μιας και πηγα για πρωτη φορα.
Στην τεντα τις CRG HELLAS με τον παγκοσμιο πρωταθλητη, ηταν μια εμπειρια που θα μεινει στην μνημη μου για πολλα χρονια, το οτι κερδισε τον αγωνα κανοντας βολτα ηταν αναμενομενο, απο εκει και περα μονο και μονο η παρουσια του ηταν πολυ μεγαλο γεγονος.
Ραντεβου του χρονου τωρα, ποιος ξερει ισως αν τα οικονομικα μας ειναι ΟΚ να τρεξουν οι Tuners.
O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ.
Ολη η ομαδα μετα το τελος της απονομης.
-
Πραγματικά...σήμερα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!
Είναι μοναδικό αίσθημα να είσαι μέσα σε μια ομάδα που είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας.
Το 1-2 των Thonon/Κατσίμη για τη CRG στον ημιτελικό μοναδικό και η ΑΝΕΤΗ νίκη του Thonon στον τελικό φοβερό!
Χαμός από δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και τον Πουρναράκη να κυνηγάει και τους δυο για μια συνέντευξη στα πιτ της CRG.
Ο Thonon είναι ένας εκπληκτικός, απλός και προσγειωμένος 4 φορές παγκόσμιος. Χαμογελαστός και πάντα χαλαρός, πολύ χαλαρός με τις πλακίτσες του και τα αστειάκια του. Σήμερα σε μια πίστα 900 (νομίζω) μέτρων γύρισε κάτω από 39 και πήγαινε χαλαρά χαιρετώντας τους πάντες στους τελευταίους γύρους ενώ οι άλλοι αγκομαχούσαν. Βγήκε από το καρτ σαν να είχε πάει βόλτα και οι άλλοι τους είχε φτάσει η γλώσσα στο πάτωμα.
Ζήσαμε μοναδικές στιγμές!
Μακάρι να έρθει και του χρόνου.
Επίσης ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον Σταμάτη Κατσίμη που στάθηκε αντάξιος ομόσταβλος του Thonon. Ο Σταμάτης μετά από 4ετή αποχή από το καρτ τερμάτησε δεύτερος στον ημιτελικό αλλά στον τελικό ενώ ήταν δεύτερος, γλίστρησε και εγκατέλειψε. Όλο το Σαββατοκύριακο είχε τρομερή ταχύτητα.
Μερικές φωτό:
Σταμάτης Κατσίμης στον ημιτελικό :
Νίκη του Thonon στον ημιτελικό
Νίκη του Thonon στον τελικό:
Thonon με Αντώνη Μπαϊρακτάρη μετά τον ημιτελικό :
Thonon με Αντώνη Μπαϊρακτάρη μετά τη νίκη του στον τελικό:
-
http://www.dete.gr/news.php?article_id=59305
εχει και εδω καμποσες φωτογραφιες...
-
πολυ ωραιες φωτογραφίες...μπραβο !!!εμπειρια ζωης πιστευω
-
εμπειρια ζωης σιγουρα!καλυτερη εμπειρια ομως θα ηταν καποια στιγμη να ειμαστε τυχεροι να τρεξουμε εκει γιατι ο κοσμος κ η ενταση που σου δινει η πιστα με τα τοσο κλειστα κομματια ειναι φανταστικα να τα ζεις.το να εισαι στην ιδια τεντα με εναν παγκοσμιο πρωταθλητη δε το συζηταω καν τα λογια ειναι απλα περιττα........
-
εγω σας ειδα...οταν ηρθα καθοσασταν μεσα στην σκηνη σε κατι καρεκλες πισω πισω διπλα στο φορτιγο..εμενα μου εκανε εντιπωση βεβαια ο πρωταθλιτης αλλα και ο σταματης και ι γιναικα του μπαΪρακταρη....εχει φοβερη συμπεριφορα....
-
εγω σας ειδα...οταν ηρθα καθοσασταν μεσα στην σκηνη σε κατι καρεκλες πισω πισω διπλα στο φορτιγο..εμενα μου εκανε εντιπωση βεβαια ο πρωταθλιτης αλλα και ο σταματης και ι γιναικα του μπαΪρακταρη....εχει φοβερη συμπεριφορα....αφου ηρθες γιατι δε μιλησες?
-
τι να σας πω ντρεπομουν.....
-
Μερικες φωτο του παγκοσμιου πρωταθλητη JONATHAN THONON και του καλου μου φιλου Αντωνη Μπαιρακταρη απο το P.I.C.K. χθες.
-
Ακομα μερικες φωτο.
-
Κυρίαρχη η CRG στο P.I.C.K. της Πάτρας
Θριάμβευσε η CRG με τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Jonathan Thonon στο 3ο P.I.C.K. στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας.
Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2011
Για 3η συνεχόμενη χρονιά έλαβε μέρος το P.I.C.K. στους δρόμους της Πάτρας, γύρω από τη πλατεία του Βασ. Γεωργίου. Σε αυτή τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του καρτ, έλαβαν μέρος μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και για πρώτη φορά παγκόσμιου χώρου. Ο Jonathan Thonon, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην 6τάχυτη κατηγορία ΚΖ1 έλαβε μέρος με σασί CRG Road Rebel και μοτέρ Maxter MXO (45hp) με την υποστήριξη του Αντώνη Μπαϊρακτάρη (CRG Hellas), αντιπροσώπου της CRG και Maxter στην Ελλάδα.
Μαζί με τον Thonon στην 6τάχυτη κατηγορία “Super” συμμετείχε με σασί CRG Road Rebel και μοτέρ Maxter MXO (45hp) ο Σταμάτης Κατσίμης, πρωταθλητής στην Ιταλική F3 και οδηγός του Ολυμπιακού στη Superleague Formula.
Οι οδηγοί της CRG και τα μοτέρ Maxter έδειξαν την υπεροχή τους από τα χρονομετρημένα του Σαββάτου, όπου ο Thonon έλαβε τη πρώτη θέση στη γραμμή εκκίνησης για τον ημιτελικό της Κυριακής με σχετική ευκολία. Δεύτερο χρόνο έκανε ο Στέφανος Καμιτσάκης (σασί Interpid, μοτέρ Maxter MXO) και τρίτος ο Σταμάτης Κατσίμης (σασί CRG, μοτέρ Maxter MXO).
Το καλό αποτέλεσμα του Σαββάτου για τη CRG διαδέχθηκε η κυρίαρχη εμφάνιση στον ημιτελικό της Κυριακής, όπου οι Thonon και Κατσίμης έκαναν το 1-2 για την ομάδα του Αντώνη Μπαϊρακτάρη. Στον τελικό της Κυριακής, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Thonon επικράτησε για μια ακόμα φορά σπάζοντας τα χρονόμετρα καθώς ήταν ο μόνος που γύρισε κάτω από τα 39 δευτερόλεπτα (38,80) στην πίστα των 920 μέτρων. Ο Κατσίμης ήταν άτυχος καθώς είχε έξοδο λίγους γύρους πριν το τέλος ενώ ακολουθούσε σταθερά τον Thonon και το 1-2 θα επαναλαμβανόταν για δεύτερη φορά την ίδια μέρα.
Την ομάδα της CRG θα τη βρείτε στο crgkart.gr και στις προπονήσεις της στο Καρτόδρομο των Αφιδνών.
Link & Photos: http://crgblog.com/2011/10/03/κ� ... %B1%CF%82/
-
http://www.e-kart.gr/index.php?option=c ... Itemid=132
κατελειξα εδω γνωμες???PCR πιστευω ενα καλο σασι τελειο για εμενα εφοσον κανω με ενοικιαρικα που που ειναι τελειως μετριοτητες μοτερ ROTAX ιδανικο για ξεκινημα...καθε 30 ωρες μπιστονι και κα8ε 45 με 50 ωρες service...αγωνες οχι μονο προπονησεις και περιπου κοστος ενα 1000 το χρονο....8α παρω χοριγιες απο εταιριες και μαγαζια....και ειμαι μπαμ....εσεις τι λετε????
-
http://www.e-kart.gr/index.php?option=com_annonces&view=annonce&id=23&Itemid=132κατελειξα εδω γνωμες???PCR πιστευω ενα καλο σασι τελειο για εμενα εφοσον κανω με ενοικιαρικα που που ειναι τελειως μετριοτητες μοτερ ROTAX ιδανικο για ξεκινημα...καθε 30 ωρες μπιστονι και κα8ε 45 με 50 ωρες service...αγωνες οχι μονο προπονησεις και περιπου κοστος ενα 1000 το χρονο....8α παρω χοριγιες απο εταιριες και μαγαζια....και ειμαι μπαμ....εσεις τι λετε????
Μια χαρά είναι!!!
-
το σασι ειναι καλο το μοτερ δν ξερω αυτα απο κοντα αλλα οτι και να ειναι με ενα 200 ειναι στην πενα και ειναι ετοιμο να μπει πιστα ειναι ετσι????
-
το σασι ειναι καλο το μοτερ δν ξερω αυτα απο κοντα αλλα οτι και να ειναι με ενα 200 ειναι στην πενα και ειναι ετοιμο να μπει πιστα ειναι ετσι????Το ξέρω το συγκεκριμένο καρτ.
Είχε ένα θέμα με τα μπροστινά φρένα, δε ξέρω αν φτιάχτηκε.
-
δν δουλευαν καλα η δεν επιαναν τελειως..ποσο κοστιζει ι ζιμια αυτι???
-
δν δουλευαν καλα η δεν επιαναν τελειως..ποσο κοστιζει ι ζιμια αυτι???Δεν έχω ιδέα.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ