-
BAN!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
i'm out
Δε χρειαζόταν να το πεις...
ε βέβαια αφού εγώ σας χαλάω την παρέα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ασε! Τι να πω! Για τις μελιτζάνες που πηγαινοέρχονταν, τις παπρικες, τις πατατες, τα κεφαλοτυρια, τα κρεατικά, το σηκώτι ... αφρός!!!
Να τρωει ο πατέρας και στον γιο να μην δίνει!Σταματήστε τα βασανηστήρια παρακαλώ
-
Ειμαστε τραγικοι εδω περα, τελλλλλλος...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εμεις παντως με τον Ορεστη την καναμε την βολτουλα μας χθες χαλλλλλαρα...τότε γιατί ρε γάτες μου είπατε να μην έλθω?
-
Δεν πηγαμε εκει περα, ανεβηκαμε προς Πεντελη και το κανονισαμε τελευταια στιγμη...
-
Δεν πηγαμε εκει περα, ανεβηκαμε προς Πεντελη και το κανονισαμε τελευταια στιγμη...μααααλιστα...
κρίμα...
-
Ολο Παρασκευη κανονιζεται να τα πειτε απο κοντα, καμια Κυριακη απογευμα δεν παιζει ?
Υπαρχουμε και εμεις που δουλευουμε τα απογευματα (λεμε τωρα ). -
Μωρε λες?
-
Ορέστη, είχες αναφέρει βόλτα/κοψιδοσυνάντηση προς Πελοπόννησο μεριά προ μηνών .
Μόλις φθινοπωριάσει θα το προχωρήσουμε το πρότζεκτ ; -
Παιδιά ένας ένας
Όλα θα τακτοποιηθούν -
Παντως και με αυτο το προγραμμα, εμεις που δουλευουμε απογευμα μπορουμε να τους βρισκουμε το βραδυ στο
Απο την επομενη βδομαδα κι εγω μεσα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παντως και με αυτο το προγραμμα, εμεις που δουλευουμε απογευμα μπορουμε να τους βρισκουμε το βραδυ στοΤο πιασες το νοημα!
-
Παντως και με αυτο το προγραμμα, εμεις που δουλευουμε απογευμα μπορουμε να τους βρισκουμε το βραδυ στο
Το πιασες το νοημα!
αυτή τη βδομάδα για που είσαστε?
-
Για Υάδες Vel
Τα έχω γράψει πίσω αν και επίκειται αλλαγές -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για Υάδες Vel
Τα έχω γράψει πίσω αν και επίκεινται αλλαγές -
Για Υάδες Vel
Τα έχω γράψει πίσω αν και επίκειται αλλαγέςτότε τι μου λες ότι το έχεις γράψει βρε χαμμένο νιάτο αφού επίκειται αλλαγές!?>
πές μου που θα σας βρώ!
-
πλάκα με κάνω ε!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Για Υάδες Vel
Τα έχω γράψει πίσω αν και επίκειται αλλαγέςτότε τι μου λες ότι το έχεις γράψει βρε χαμμένο νιάτο αφού επίκειται αλλαγές!?>
πές μου που θα σας βρώ!
Για τα μετά τις Υαδες βρε
Στις Υάδες είπαμε -
Για Υάδες Vel
πές μου που θα σας βρώ!
Για τα μετά τις Υαδες βρε
Στις Υάδες είπαμεααααα, τώωρα κατάλαουα...
θα πάμε πρώτα στις γιάδες και μετά επίκεινται αλλαγές! ε?
δηλαδή θα φύγουμε... αλλά δεν ξέρουμε που θα πάμε γιατί αλλάζει από λεπτό σε λεπτό!
sorry αλλά εχω όρεξη...
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...