-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γίνεται να δοκιμάσω πρώτα τις ξανθομελαχρινές. μετά τις μπριζόλες και μετά να αποφασίσω?Βεβαίωωως,αλλά....οι ξανθομελαχροινές είναι για αφου αναλάβεις και αν τις βρούμε.....για μπριζόλες όποτε θές και όσες θές!!!
-
Ο δαίμων του copy/paste έφαγε από τα τελικά αποτελέσματα τον βαθμό bonus του Giannis_k. Του ζητάμε συγνώμη και θα διορθωθεί σύντομα.
αν υπάρχουν και άλλα λάθη παρακαλώ ειδοποιήστε με!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατρέ γιατι να μην ψηφίζουμε τον 1ο ανα σκέλος?
Νομίζω ότι ο διαγωνισμός πρέπει να είναι εύκολος για όλους. Αν ψηφίζουμε ανά σκέλος χρειάζεται γνώση για κατασταση των ειδικών, επιφάνεια του οδοστρώματος, καιρού, ποιος καθαρίζει - ποιος ευνοείται κλπ. Είναι δηλαδή για πιο 'κολλημένους'.
Η καλύτερη επιλογή είναι να ψηφίζουμε 8άδα όπως είναι και η κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά έχει πάρα πολλή δουλειά. Όποτε προτείνω να προβλέπουμε τους 3 πρώτους και η βαθμολογία να είναι:
4 για τον πρώτο
3 για τον δευτερο
2 για τον τρίτο
1 για οποιονδήποτε σε λάθος θέση
Μέγιστη βαθμολογία 9 που μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις.
ή
3 για τον πρώτο
2 για δεύτερο και τρίτο
Μέγιστη βαθμολογία 7Μπορούμε να κρατήσουμε και το μπόνους για όσους που παίζουν σε όλους του γύρους όπως και 1 βαθμό μπονούς για αυτούς που πιάνουν όλο το βάθρο.
Ακούω απόψεις.....
-
Συμφωνώ με τη βαθμολογία με άριστα το 9, ας έχουμε και λίγο πληθωρισμό για να υπάρχει ενδιαφέρον και ανακατατάξεις μέχρι το τέλος !!
Συμφωνώ επίσης και με τα bonus.Όπως προβλέπαμε φέτος, υπήρξε πολύς κουβάς, τόσο με το νικητή των ειδικών - σε συνδυασμό με το Super Rally, όσο και με τον πρώτο.
Βέβαια όποιος δεν επέλεγε Citroen για κατασκευαστή συνήθως έχανεΑυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο καλύτερο.
Α, και ένα ευχαριστώ στον φίλο μας τον Κώστα, για την εκπληκτική δουλειά που έκανε όλο το χρόνο
-
9 πόντους ώστε να υπάρχουν οι δυνατότητες για ανατροπές!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όποτε προτείνω να προβλέπουμε τους 3 πρώτους και η βαθμολογία να είναι:
3 για τον πρώτο
2 για δεύτερο και τρίτο
Μέγιστη βαθμολογία 7Μπορούμε να κρατήσουμε και το μπόνους για όσους που παίζουν σε όλους του γύρους όπως και 1 βαθμό μπονούς για αυτούς που πιάνουν όλο το βάθρο.
Ακούω απόψεις.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ...
-
Κι εγώ συμφωνώ με την πρόταση της 'μέγιστης βαθμολογίας 7' καθώς και στο να μείνουν τα μπόνους. Ό,τι όμως και να αποφασιστεί τελικά θα με βρίσκει σύμφωνο. Την πλάκα μας να κάνουμε και ας είναι και οι πόντοι όπως φέτος!
-
4 βαθμους bonus σε οποιον** ΔΕΝ** πετυχει τιποτα σε δυο συνεχομενους αγωνες.
Ναι ρε ,σοβαρα το λεω. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
4 βαθμους bonus σε οποιον** ΔΕΝ** πετυχει τιποτα σε δυο συνεχομενους αγωνες.
Ναι ρε ,σοβαρα το λεω.Θα παίζουν όλοι τους τοπικούς της Ν1 !!
-
Ο νικητής Hakk δεν εμφανιστεί ακόμη?
-
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
Ευχαριστώ όποιον μου έδωσε συγχαρητήρια. Να στε καλά και αν του χρόνου έχετε όρεξη να μετράτε διαφορά εδώ θα είμαι !Τώρα επί της ουσίας (τι θα γίνει του χρόνου δηλαδή) πιστεύω πως το σύστημα που προτείνει ο μέγιστος,η κορυφή στο χώρο,ο ένας και μοναδικός 'στατιστικολόγος' του forum (σταματάω εδώ το γλείψιμο*, μέχρι και τον εαυτό μου βαρέθηκα! ) cmarin, στο οποίο θα προβλέπουμε το βάθρο κτλ είναι πολύ καλό (δεν τα πήγα άσχημα στο 4Τ Peugeot, 6ος ήμουν) αλλά μπορούμε να κρατήσουμε την πρόβλεψη για τον νικητή των περισσότερων ειδικών... Αυτό πιστεύω με οδήγησε στον τίτλο φέτος, γιατί να μη το έχω και του χρόνου??? Επίσης συμφέρει και εσένα μεγαλοπρεπέστατε,απίστευτε (καλά είπα ότι θα σταματήσω ) cmarin, αφού εμείς καπαρώσαμε τις περισσότερες φορές το νικητή ειδικών (και το bonus μαζί )
*Το γλείψιμο είναι για να κάνεις και του χρόνου το διαγωνισμό. Μη τύχει και το πάρει ο bernie του forum (Go_For_Pole) και το κάνει το πρωτάθλημα στη μέση μπου**έλο!!! Το σκέφτηκες αυτό cmarin???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο νικητής Hakk δεν εμφανιστεί ακόμη?Εχει πάει να το γιορτάσει στο Μαυρίκιο, όπου καπνίζει στην παραλία τεράστιο πούρο αγκαλιά με 2 ξανθές σεξοβόμβες
Ή μήπως όχι ?
EDIT: τελικά εμφανίστηκε... Hakk, φέτος στη χαρίσαμε αλλά του χρόνου κανόνισε
Συμφωνώ πάντως σε πρόβλεψη βάθρου + νικητή ειδικών. Κάτι σαν:
3 ο πρώτος
2 ο δεύτερος και ο τρίτος
1 οποιοσδήποτε σε λάθος σειρά
1 ο νικητής των ειδικών (προτείνω όχι περισσότερο διότι πολύ συχνά είναι και ο νικητής του αγώνα οπότε όποιος βρει το νικητή θα παίρνει πχ. 5 βαθμούς κατευθείαν)Προτείνω να μην υπάρχει bonus για πρόβλεψη του βάθρου διότι ήδη όποιος το βρει θα έχει 2 ή 3 βαθμούς παραπάνω απ΄ όποιον δεν το βρει
Μπορούν όμως να διατηρηθούν τα συνολικά bonus ενός βαθμού για (α) συμμετοχή (β) σωστή πρόβλεψη νικητών (γ) σωστή πρόβλεψη νικητών ειδικών (ειδική πρόβλεψη για Hakk)
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
*Το γλείψιμο είναι για να κάνεις και του χρόνου το διαγωνισμό. Μη τύχει και το πάρει ο bernie του forum (Go_For_Pole) και το κάνει το πρωτάθλημα στη μέση μπου**έλο!!! Το σκέφτηκες αυτό cmarin???Το παιρνω σαν κοπλιμεντο αυτο
Bernie Leonistone
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μη τύχει και το πάρει ο bernie του forum (Go_For_Pole) και το κάνει το πρωτάθλημα στη μέση μπου**έλο!!!
Το παιρνω σαν κοπλιμεντο αυτο
Κοπλιμέντο??? Σε είπα bernie και σου άρεσε??? Θα μας κουφάνεις!!!
-
Δεν το σταματατε εδω γιατι δεν το έχει σε τίποτα ο Go_For_Pistes να μας αλλάξει τα φώτα στο σύστημα μεσούσης της περιόδου και ενω είμαστε σε πολύ ψηλή θέση στην κατάταξη!!!!???
Τι Bernie....αυτός είναι φτυστός ο Ecclestone!!!!
-
Δεν έχω πρόβλημα με τον νικητή των ειδικών. Άλλωστε του χρόνου θα υπάρχει διαφάνεια, επειδή αυτός που θα μπαίνει (με ποινή 5' / ειδική) θα μπορεί να διεκδηκήσει (ενώ φέτος δεν διεκδηκούσε τίποτε και πήγαινε αέρα). Απλά για το θέμα των bonus, νομίζω ότι ένας βαθμός (ανά κατηγορία) είναι λίγος για το τέλος, αν το σύνολο του κάθε γύρου είναι 7. Ας το κάνουμε 2 για υπάρξει περισσότερο ενδιαφέρον.
Συνοψίζω
3β ο νικητής
2β ο 2ος και ο 3ος
1β σε λάθος θέση
1β ο νικήτης των ειδικών
Bonus :
2 για όλες τις συμμετοχές
2 για το νικητή (περισσότερες φορές)
2 για τον νικητή των SSEDIT: Ξέχασα να πω ότι βρέθηκε ήδη ένας εθελοντής για να αναλάβει τον διαγωνισμό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
2 για όλες τις συμμετοχέςΕδώ έχω ένσταση. Κάποιοι δε μπορούν να παίξουν σε όλους τους αγώνες. Μη τους καταδικάσουμε τελείως. Άστον 1 μιας και οι περισσότεροι θα το πάρουν το βαθμό οπότε για τους πρώτους μάλλον δε θα έχει και πολύ ουσία...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Εδώ έχω ένσταση. Κάποιοι δε μπορούν να παίξουν σε όλους τους αγώνες. Μη τους καταδικάσουμε τελείως. Άστον 1 μιας και οι περισσότεροι θα το πάρουν το βαθμό οπότε για τους πρώτους μάλλον δε θα έχει και πολύ ουσία...
Οk, σωστό (εδώ πέρσι στην Φιλανδία, ενώ ήμουν διακοπές, παραλίγο να μην παίξω κι εγώ ). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τους 2 βαθμούς τους παίρνουν όσοι έχουν πάιξει τουλάχιστον σε 14 από τους 16 γύρους!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
EDIT: Ξέχασα να πω ότι βρέθηκε ήδη ένας εθελοντής για να αναλάβει τον διαγωνισμό
Ποιόν όρισες εθελοντή γιατρέ??!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ έχω ένσταση. Κάποιοι δε μπορούν να παίξουν σε όλους τους αγώνες. Μη τους καταδικάσουμε τελείως. Άστον 1 μιας και οι περισσότεροι θα το πάρουν το βαθμό οπότε για τους πρώτους μάλλον δε θα έχει και πολύ ουσία...
Οk, σωστό (εδώ πέρσι στην Φιλανδία, ενώ ήμουν διακοπές, παραλίγο να μην παίξω κι εγώ ). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τους 2 βαθμούς τους παίρνουν όσοι έχουν πάιξει τουλάχιστον σε 14 από τους 16 γύρους!
Και εγώ παρα λίγο να μην παίξω Γερμανία! Αλλά αν θυμάσαι σου ζήτησα να ανοίξεις το thread προβλέψεις Γερμανίας... Πολύ καλό αυτό που είπες! Κατοχύρωσέ το από τώρα. Όσοι παίξουν στους 14 αγώνες από τους 16 να πάρουν το bonus.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!