-
Εγω θα πω την 'κακια μου, και βγαλτε μου τα ματια
Τρικαλα. 38 συμμετοχες, δωματιο δωρεαν σε καταπληκτικους ξενωνες, κρασια, τυρια, φαγιά, εκπτωσεις παντου,χαρτες σε πολυσελιδα φυλλαδια, χλιδη.
Λαμια. 35 συμμετοχες και περιπου τα ιδια. (ή λιγο λιγοτερα )
Αιγιο. 59 συμμετοχες, δωματιο 40 ευρω (οσο δηλαδη πληρωνει καθε ξενος που κλεινει σε γραφειο στο εξωτερικο) και ...παπαλα
Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω δεν ξερω κανεναν απ ολους, δεν ειμαι κολητος με κανεναν, αλλά πολυ θαθελα να ειμαι στην επιτροπη προγραμματος του 2012....Αν εχω αδικο, εδω!
Και με την ευκαιρια, δεν αρχιζουμε να συμμαζευουμε τις σκεψεις μας για το προγραμμα του 2012, να βρουμε λυσεις για να εκλειψει η πλυδιασπαση, οι αγωνες ιδιου εδαφους με ενα σαββατοκυριακο διαφορά, τα πολυεξοδα τερτιπια, για να δουμε προκοπη? Μηπως ν αρχισουμε να συζηταμε συνδιοργανωσεις κοντινων λεσχων, ωστε να συντηρηθουν οσο τα πραγματα ειναι δυσκολα? Η θα συνεχισουμε, ο καθενας να τραβαει τον δρομο του?
-
Τρικαλα. 38 συμμετοχες, δωματιο δωρεαν σε καταπληκτικους ξενωνες, κρασια, τυρια, φαγιά, εκπτωσεις παντου,χαρτες σε πολυσελιδα φυλλαδια, χλιδη.
Αιγιο. 59 συμμετοχες, δωματιο 40 ευρω (οσο δηλαδη πληρωνει καθε ξενος που κλεινει σε γραφειο στο εξωτερικο) και ...παπαλα
Τα συμπερασματα δικα σας. Εγω δεν ξερω κανεναν απ ολους, δεν ειμαι κολητος με κανεναν, αλλά πολυ θαθελα να ειμαι στην επιτροπη προγραμματος του 2012....Αν εχω αδικο, εδω!
Και με την ευκαιρια, δεν αρχιζουμε να συμμαζευουμε τις σκεψεις μας για το προγραμμα του 2012, να βρουμε λυσεις για να εκλειψει η πλυδιασπαση, οι αγωνες ιδιου εδαφους με ενα σαββατοκυριακο διαφορά, τα πολυεξοδα τερτιπια, για να δουμε προκοπη? Μηπως ν αρχισουμε να συζηταμε συνδιοργανωσεις κοντινων λεσχων, ωστε να συντηρηθουν οσο τα πραγματα ειναι δυσκολα? Η θα συνεχισουμε, ο καθενας να τραβαει τον δρομο του?
-
-
Γιατρέ μου έχεις δίκιο αλλά.... συγκρίνεις άσφαλτο με χώμα...Και αυτό παίζει το ρόλο του στις συμμετοχές...και είναι και το κοντυνότερο επίσημο σπριντ στην Αθήνα....
Για τις παροχές και για τις ημερολογιακές συμπτώσεις...τι να πω....έχεις απόλυτο δίκιο.....αλλά......είδες τι είπε ο 'αρχηγός' αλλού.....
-
21.5 χλμ στα τρικαλα...
47,4 χλμ στο αιγιο...
δεν υπαρχει δικαιο και αδικο,υπαρχει το διαφορετικο...
εξαλλου δεν σωζεσαι με +- ενα δωματιο,περισσοτερο σωζεσαι με μια μεταφορα του αγωνιστικου,ακομα περισσοτερο σωζεσαι με μια χορηγια(και προφανως δεν αναφερομαι στις λεσχες,αλλα γενικα)...λεμε τωρα...
το προγραμμα του 2012 επρεπε πανω κατω να υπαρχει,οπως και ενα πλανο για το 2013,δημοσιοποιημενο εννοω...
ciao!
-
ciao
Ολα τα εχω σκεφτει. Και τις διαφορες τους, και τα χιλιομετρα. Κι αναγνωριζω οτιδεν ειναι ευθυνη μονο των λεσχων, αλλά και των τοπικων κοινωνιων, κλπ.
Ομως σε τελικη αναλυση, αυτο που μετραει ειναι το τι απολαμβανει ο αγωνιζομενος. Κι αυτο πρεπεινα ειναι το κριτηριο, οσο διαρκει αυτη η δυσκολη κατασταση.
Δημητρη,ανοιγω τη συζητηση γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, κι οχι γιατι θελω καποιον να μειωσω. Να ΞΕΚΟΥΝΗΣΩ θελω... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ήταν ένας αγώνας που ήθελα να τρέξω και που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσα.Όμως εξ' αιτίας του ότι:
- Οι παροχές της λέσχης ήταν μηδαμινές
- Το θέμα της μεταφοράς των αγωνιστικών ουδέποτε απαντήθηκε
- Το μοναδικό μέσο (4τ φόρουμ) το οποίο παρακολουθούν οι λίγοι εναπομείναντες στο γ*****ο αυτό σπορ, άλλα και όλα τα σχετικά μέσα (ακόμα και το επίσημο της ΟΜΑΕ), αγνοήθηκαν επιδεικτικά από τη λέσχη (ή τα μέσα αγνόησαν τη λέσχη, δεν ξέρω...) σε θέματα ενημέρωσης
- Δεν υπήρξε καμία μέριμνα για έκδοση live αποτελεσμάτων, ενώ Κυριακή βράδυ το μόνο που γνωρίζουμε για τον αγώνα είναι από φίλους που μπόρεσαν να παραβρεθούν
- Λαμβάνοντας υπόψη τη διάθεση για επικοινωνία των λεσχών που διοργάνωσαν άλλα σπριντ το προηγούμενο άλλα και αυτό το ΣΚ...
και με κάθε καλή διάθεση, μη γνωρίζοντας πως πήγε ο αγώνας οργανωτικά (μακάρι να ήταν όλα τέλεια)....
Kι ομως ,αν ακουγε καποιος συζητηση με παλια αξιολογα μελη στον τερματισμο , θα πιστευε οτι τελικα οι αγωνιζομενοι ειναι .....και πολυ αχαριστα πλασματα . λυπάμαι λιγότερο που δεν μπόρεσα να συμμετάσχω τελικά....
Κυριοι αν δεν παψουν τα ανεκδοτα ,να εχουμε γεμισει απο λεσχουλες δηλ. που στην ουσια υπαρχουν για να ευχαριστησουν τα 10-16 αγωνιστικα πληρωματα της περιοχης τους το πολυ ,παιρνοντας αγωνες που προσμετρουν **τιτλους **μεσα απο καλενταρι της αρχης του σπορ , χωρις να εχουν τα προσοντα οικονομικα και υποδομης ,να στηνουν αγωνες στηριζομενοι σε γνωριμιες με τους δηνοσαυρους της ΕΛΠΑ , και επειδη ειχαν την τυχη να εχουν ωραιοτατες ειδικες διαδρομες κοντα τους ,θα επαναλαμβανοντε τα λαθη του παρελθοντος .
Για τα της τοπικης αγωνιστικης κοινωνιας ο αγωνας αυτος ισως να εχει στεφτει απο επιτυχια .
Για εναν αγωνα σπριντ η ροντε ομως (ακομα δεν το μαθαμε κι αυτο το ειδος ......, με την ελληναριστικη πινελια μας 3 περασματα...μετρανε και τα 3!!!) που ετελεσθη σε ευρωπαικη χωρα το 2011 ......εστω και εν μεσω κρισεως , το να μην εχει χρονομετρηση συγχρονη , αποτελεσματα σκελους στην ωρα τους (και φυσικα ενημερωση στο διαδικτιο),αλλα εστω και πινακα στον τερματισμο της ειδικης για τον αγωνιστικο προγραμματισμο του πληρωματος ..... μας γυρναει πολυ πισω , οποτε δεν μας καλυπτει με τιποτα η υποτιθεμενη διαφημιση του σπορ μας ,στην πλατεια της πολης στα ματια 40-50 πιτσιρικαδων και των γονιων τους !Ειμαστε τελικα αχαριστοι ? ζηταμε πολλα , και δινουμε λιγα ?
Ισως στο facebook να μαθουμε την πραγματικοτητα και την αποψη των μελων του Δ.Σ.του συνδεσμου των αγωνιζομενων , και να καταληξουμε ομως που ξερεις ?
-
Ρε παιδια, στα 58 χρονια που ζω, ξερω οτι αν εχω προβλημα, τρεχω, τρεχω, τρεχω να βρω λυσεις. Εδω, στην περιπτωση του σπορ μας, δεν βλεπω την παραμικρη κινηση. Η ΟΜΑΕ χαμενη, η ΕΠΑ ακεφαλη, ο ΣΟΑΑ παει να γινει συνεταιρος σε ΚΤΕΟ και γκομενα στο facebook, οι λεσχες προσπαθουν να πληρωσουν το νοικι τους αυτοσχεδιαζοντας. Τι στο διαολο? Δεν θα ευαισθητοποιηθει κανενας? Δεν θα βγει κανεις να μας πει τι σκεφτεται για το μελλον, να του πουμε κι εμεις οι ασχετοι τη γνωμη μας, να βγει το κατι τι?
Θα συνεχισουμε ετσι, οτι καταλαβαινει ο καθενας μονος του?
Θα μου πεις 'Ομοσπονδια δε θελαμε?' Ξεχασαμε ομως ν αλλαξουμε και τα μυαλα...Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι συγγραφείς, που μετέφερα εδώ τις 2 τελευταίες δημοσιεύσεις από το θέμα ΡΑΛΙ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ επειδή θίγουν γενικότερα θέματα και μπορούν να γίνουν έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση, η οποία καλύτερα να μη γίνει offtopic στο θέμα του ράλι σπριντ του Αιγίου. Παρακαλώ για ευρύτερα θέματα συνεχίστε εδώ [Mod]
-
You can not teach an old dog new tricks.....
( και αυτο επουδενη δεν παει στον ΣΧ του οποιου τους λογους της 'παραιτησης' τους θεωρω 'ανεδαφικους' καθοτι πριν 'κανει κατι' πρεπει κι οι υποδομες να 'μπορουν να το κανουν'... κι αυτο δεν διορθωνεται σε 12 μηνες... - αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση - γιατι οσα ξερει ο νοικοκυρης ( ΣΧ )... αλλα και θεμα σε αλλο τοπικ. Αλλα ισως και να σχετιζονται..) -
Ο.Κ. Mod, καλως καμωμενο.
Για το 2012 και παραπερα, εμεις οι λιγοι που τελικα ενδιαφερομαστε και το παιζουμε κακοι λυκοι, πρεπει να βαλουμε στοχους και προυποθεσεις συμμετοχης στο σπορ. Κι αν δεν γινουν αποδεκτοι, να πολεμησουμε με απολυτα συγκεκριμενους τροπους και απολυτα συγκεκριμενες απαιτησεις.
Μεσα στη μερα, θα προσπαθησω να σουμαρω αυτα που πιστευω οτι πρεπει να ζητησουμε και να γινουν. -
Για να διαπιστώσει κανείς το πως, ακόμα και οι ιστορικές λέσχες, παίρνουν το θέμα της ενημέρωσης όχι και τόσο σοβαρά, αξίζει να δει κανείς στο site του ΑΟΘ την περιγραφή των αποτελεσμάτων του αγώνα η οποία περιέχει τουλάχιστον ένα (αυτό είδα) καραμπινάτο λάθος στα αποτελέσματα της Ν2......
Αυτά, για αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχει σωτηρία......
-
ναι,το ειδα....
επισης τυχαια ειδα σε αλλο σαιτ και καλα δημοσιογραφικο οτι στα αποτελεσματα του αιγιου η κατηγορια 1600 δεν υφισταται(ενω γραφει για ολες τις αλλες...).δεν ειναι θεμα αν σωνεται,ειναι η κοροιδια που ομως και να διαμαρτυρηθεις ,την μπανανα την εχεις ηδη πατησει.
και ξερουμε απο το παρελθον-ιστορικα, οτι δεν εχει δωσει κανενας σημαδι οτι επειδη διαμαρτυρηθηκες ,ιδρωσε ο αλλος,απλα εσυ ανεβασες πιεση!!!!*παντου γινονται λαθη,αλλα εδω με 10 οδηγους -5 αγωνες κλπ δεν μας παιρνει για τετοια στατιστικη λαθων....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
You can not teach an old dog new tricks.....
( και αυτο επουδενη δεν παει στον ΣΧ του οποιου τους λογους της 'παραιτησης' τους θεωρω 'ανεδαφικους' καθοτι πριν 'κανει κατι' πρεπει κι οι υποδομες να 'μπορουν να το κανουν'... κι αυτο δεν διορθωνεται σε 12 μηνες... - αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση - γιατι οσα ξερει ο νοικοκυρης ( ΣΧ )... αλλα και θεμα σε αλλο τοπικ. Αλλα ισως και να σχετιζονται..)
Όπως καλά γνωρίζεις φιλέ, η κεφαλή πάντα κεκλισμένων τον θυρών αποφασίζει και ενημερώνει τελεσίδικα. Κατά συνέπια, αυτός που θα προστεθεί στης κεφαλές, συνήθως είναι μόνον σχετικός. Ιδικός θα γίνει μόλις ενημερωθεί, εάν τον ενημερώσουν.
Οι υποδομές χρειάζονται σχεδίαση.
Οι υποδομές χρειάζονται διάθεση.
Οι υποδομές χρειάζονται χρήματα.
Οι υποδομές χρειάζονται χρόνο αρκετό.
Για της υποδομές χρειάζεται συμπαράσταση.
Για της υποδομές δεν χρειάζονται τα ίδια συμφέροντα.
Για της υποδομές τα φθαρμένα μυαλά πρέπει να εντοπίζονται και να απομακρύνονται.
Μα πως και από ποιους?. Όταν σαφώς η ένια της αλλήλων εξυπηρέτησης, δημιουργεί μια ευρύτερη οικογένεια, μια κλιστεί κάστα. Προς θεού δεν εννοώ τον Μανώλη και μόνον. Η οικογένεια δεν έχει μόνον ένα επώνυμο!.
Για αυτό και κατά την γνώμη μου και μόνον, όταν τα αυτιά σου δεν αντέχουν τα ‘φάλτσα’, η βάζεις ωτασπίδες και βαστάς τον θώκο σου, η την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια στους 12 μηνες!.
A.
Περί παροχών λεσχών και προγράμματος 2012 [Διάσπαση]