-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Τα Vega τα κόκκινα…
Τα ίδια φοράω και εγώ στο 6ταχυτο αλλά δεν με πολύνοιάζει γιατί είμαι κάφρος και κουλοχέρης..Καθημερινή για μένα δεν παίζει γιατί τελειώνω την δουλειά κατά της 6+ οπότε μέχρι να ανέβω πάει 7+
πηγαινε ενα κλικ πιο μαλακο στ Vega τα πρασινα κατα την γνωμη μου... πολλοι ειναι ερωτευμενοι απο εδω μεσα....
-
ενας φιλος μου μου προτεινε να αγορασω easykart επειδι λεει οτι ειναι φτηνο και εχεις δικαιωμα να παρεις μερος σε πολλα πρωταθλιματα εσεις τι γνωμη εχετε???
-
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
ενας φιλος μου μου προτεινε να αγορασω easykart επειδι λεει οτι ειναι φτηνο και εχεις δικαιωμα να παρεις μερος σε πολλα πρωταθλιματα εσεις τι γνωμη εχετε???Θα ψωνισεις απο σβερκο !!!
-
ενας φιλος μου μου προτεινε να αγορασω easykart επειδι λεει οτι ειναι φτηνο και εχεις δικαιωμα να παρεις μερος σε πολλα πρωταθλιματα εσεις τι γνωμη εχετε???ειναι αεροψυχτα και γενικως ΑΝ συμφερει ειναι μονο γιατι ειναι απο τις οικονομικες λυσεις για να τρεξεις σε αγωνες.αλλα 2011 δεν ειναι και πολυ καλη λυση για χομπιστα ενα αεροψυχτο.το σασσι μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειναι birel 10ετιας+.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
θέλω να δω ποιος τυχερός θα παρει αυτό το καρτ
το σασι kz 125 τί είναι? κ τί μοτερ θα βάλεις πάνω?
υπάρχει κάπου το πρόγραμμα αγώνων για να ξέρουμε ποιες κυριακές οι αφιδνες είναι 'κλειστες' για χομπίστες?Το καρτ θα παιξει για ολα τα βαλαντια, με συν η πλην αξεσουαρ αναλογα θα ειναι η τιμη !!!
Μην ρωτατε για τιμη, μονο αν καποιος γνωριζει πεντε πραγματα μπορει να καταλαβει τι ειναι αυτο το καρτ , παντως οπως φαινεται απο τις φωτο ετσι κουτα κοστιζει περιπου 8500ευρω. Ο μονος λογος που φευγει ειναι γιατι ειμαι ερωτευμενος με τον ΛΕΒΙΕ και ας εχω αλλους δυο. -
το σασι το ξερω οτι ειναι birel και μετα αν θελω μπορω να αλλαξω μοτερ και να βαλω υδροψιχτο....για ενα παιδι ειναι ιδανικο που θελει να ξεκινησει καρτ ετσι μου ειπε...αυτο ειναι αλη8εια???
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
θέλω να δω ποιος τυχερός θα παρει αυτό το καρτ
το σασι kz 125 τί είναι? κ τί μοτερ θα βάλεις πάνω?
υπάρχει κάπου το πρόγραμμα αγώνων για να ξέρουμε ποιες κυριακές οι αφιδνες είναι 'κλειστες' για χομπίστες?kz ειναι τα 6χυτα και kf τα αυτοματα και για τις επομενες 4 κυριακες θα εχει αγωνες στο καρτοδρομο.........
Υπαρχει και η λυση της ξενιτιας αν ψηνοσαστε, εγω την μεθεπομενη Κυριακη εκτος απροοπτου λεω να κατεβω με τους TUNERS Καλαματα, οποιος ειναι μεσα ειναι καλοδεχουμενος.
-
Σχετικά με τα λάστιχα, έχω ερωτευθεί τα Vega πράσινα (ΧΗ). Μετά πιο μαλακά παίζουν τα MG τα κίτρινα και μετά νομίζω τα Vega τα λευκά, που είναι τσίχλα.
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ενας φιλος μου μου προτεινε να αγορασω easykart επειδι λεει οτι ειναι φτηνο και εχεις δικαιωμα να παρεις μερος σε πολλα πρωταθλιματα εσεις τι γνωμη εχετε???
Θα ψωνισεις απο σβερκο !!!
Δε μπορούσες να το πεις καλύτερα.
Και με άλλα καρτ μπορείς να πάρεις μέρος σε αγώνες...δε χρειάζεται αν είναι easykart.
Ξεκίνα όμως να κάνεις καρτ και μετά σκέφτεσαι τους αγώνες.
-
δεν μου λετε ομως καθαρα αν συμφωνητε στν ιδεα να αγαρασει καποιος ενα easykart ειστε θετικη η αρνητικη???
-
δεν μου λετε ομως καθαρα αν συμφωνητε στν ιδεα να αγαρασει καποιος ενα easykart ειστε θετικη η αρνητικη???Στον καρτοχωρο τα easykart τα λεμε DACIA !!!!
ΠΧ, αν συγκρινει ενα CRG με ενα easykart, ειναι σαν να λες PAGANI ZONDA R V DACIA.!!! και τα μυαλα στα καγκελα. -
συγκρινουμε αντικειμενα περιπου ιδιας τιμης οταν συγκρινουμε καρτ με 3500 καινουργιο και το CRG κανει 8500 δεν μιλαμε για συγκριση...και εγω δν θελω κατι τοσο καλο επειδι δν ειμαι ανω 18 και δν ειναι δικα μου τα λεφτα αλλα και δν ξερω αν οντως το παρω τοσο σοβαρα το αθλημα(αγωνες σε εξωτερικο πανελεινια πρωταθληματα και αλλα πολλα)....προς το παρον θελω κατι καλο οχι τελειο να κανει καλα την δουλεια του και να με ικανοποιει και μετα βλεπουμε...
-
Είμαι της άποψης ότι τις περισσότερες φορές το όριο στο καρτ (χρόνους κτλ) μπαίνει από τον ίδιο μας τον εαυτό και όχι από το πόσο καλό έιναι το σασί και το μοτέρ που οδηγάμε. Φυσικά να γίνεται προσπάθεια να αγοραστεί το καλύτερο δυνατό στα χρήματα που διαθέτουμε, αλλά αν δεν περισσεύουν ας μειωθεί λίγο το ποσό που είναι να διατεθεί στην αγορά του καρτ και ας το διοχετεύσουμε σε περισσότερες προπονήσεις και ώρες στην πίστα. Και στο τέλος της ημέρας μπορεί κάποιος με χειρότερο θεωρητικά πακέτο να καταλήξει να γυρνάει γρηγορότερα από άλλους με πιο καινούρια και με καλύτερες προδιαγραφές καρτ.
-
συγκρινουμε αντικειμενα περιπου ιδιας τιμης οταν συγκρινουμε καρτ με 3500 καινουργιο και το CRG κανει 8500 δεν μιλαμε για συγκριση...και εγω δν θελω κατι τοσο καλο επειδι δν ειμαι ανω 18 και δν ειναι δικα μου τα λεφτα αλλα και δν ξερω αν οντως το παρω τοσο σοβαρα το αθλημα(αγωνες σε εξωτερικο πανελεινια πρωταθληματα και αλλα πολλα)....προς το παρον θελω κατι καλο οχι τελειο να κανει καλα την δουλεια του και να με ικανοποιει και μετα βλεπουμε...Τα περισσότερα καινούρια πακέτα κάνουν 8.500 αλλά δε χρειάζεται να δώσεις τόσα.
Και με 4-4.5Κ κάνεις τη δουλειά σου με καρτ 1-2 ετών.
Μπορείς να βρεις και μτχ στα 3-3.5Κ σε πολύ καλή κατάσταση.
Αλλά easykart δεν αξίζει κατά την άποψή μου να ψάξεις όταν με τα ίδια ή και λίγο περισσότερα χρήματα έχεις καλύτερες επιλογές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
συγκρινουμε αντικειμενα περιπου ιδιας τιμης οταν συγκρινουμε καρτ με 3500 καινουργιο και το CRG κανει 8500 δεν μιλαμε για συγκριση...και εγω δν θελω κατι τοσο καλο επειδι δν ειμαι ανω 18 και δν ειναι δικα μου τα λεφτα αλλα και δν ξερω αν οντως το παρω τοσο σοβαρα το αθλημα(αγωνες σε εξωτερικο πανελεινια πρωταθληματα και αλλα πολλα)....προς το παρον θελω κατι καλο οχι τελειο να κανει καλα την δουλεια του και να με ικανοποιει και μετα βλεπουμε...
Τα περισσότερα καινούρια πακέτα κάνουν 8.500 αλλά δε χρειάζεται να δώσεις τόσα.
Και με 4-4.5Κ κάνεις τη δουλειά σου με καρτ 1-2 ετών.
Μπορείς να βρεις και μτχ στα 3-3.5Κ σε πολύ καλή κατάσταση.
Αλλά easykart δεν αξίζει κατά την άποψή μου να ψάξεις όταν με τα ίδια ή και λίγο περισσότερα χρήματα έχεις καλύτερες επιλογές.
το ποσο χρονων εισαι και αν ειναι δικα σου τα λεφτα δεν εχει να κανει. αν θες απλα να μπεις να κανεις μια βολτα και μετα να αρχισεις να πετας τα λεφτα σου στο εασυ καρτ tote ειναι αυτο που ψαχνεις. αν ψαχνεις να κανεις πραγματικο καρτ κοιτα να παρεις ενα υδροψυχτο με ενα χομπιστικο μοτερακι. επισης μιας και φανταζομαι δεν εχεις ιδεα καλο θα ηταν να παρεις καποιον που ν αξερει μαζι σου ή να ρωτησεις εμας απο οτι εχεις βρει. επισης ο φιλος Θοδωρής(tuners) ξέρει πάντα όλο και κάκποιο ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ καρτ να πωλείται μιας και είμαστε μεγάλη παρέα και όλο και κάποιος θελει να αναβαθμιστεί.στειλτου ενα p.m.
Για μενα προσεχε γιατι σε βλεπω να μας γραφεις σε καμια βδομαδα και να κλαις τα λεφτα σου... -
Το ξέρω, το ξέρω...εντάξει, δε θα πάρω easykart
ΥΓ: Μ'έκανες quote
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
xaxaxaxaxa
τοχω χασει με την τεχνολογια λιγο μου φαινεται.,... -
σας ευχαριστω ολους για τισ πληροφοριες σας...θα τα σκεφτω και θα σας απαντησω...
-
ισως ανεβω μια βολτα σημερα καρτοδρομο μιας και κυριακη δε θα μπορουμε.σκεφτομαι οτι θα ειναι και κανεναν αγωνιστικο για προπονηση για τον κυριακατικο αγωνα οποτε θα κραταει λιγο κατω.ψησου Γιαννη!!!
-
δεν το εχω στησει αομα το καρτ !! μου λειπουν κατι πραγματα καθως και αμαξι με κοτσαδορο.... οποτε δεν με βλεπω. ας ευελπιστώ την επόμενη εβδομάδα ναμαι ετοιμος !!
-
Αυτό είναι…. Κάποιοι τυχεροί έχουν χρόνο και τις καθημερινές για καρτ…..
Το Σάββατο τι ώρα λασκάρει στον καρτόδρομο για να κάνω δουλίτσες στα καρτ?
Καμία εμπειρία με τα MOJO D2?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ