-
Θέλω να ρωτήσω: πού θεωρείτε πως είναι καλύτερο να γίνει ο έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πριν την αγορά; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή σε ΚΤΕΟ; Από όσα γνωρίζω, το συνεργείο μπορεί να ελέγξει και τα km. Το ΚΤΕΟ έχει αντίστοιχη δυνατότητα;
-
Θέλω να ρωτήσω: πού θεωρείτε πως είναι καλύτερο να γίνει ο έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πριν την αγορά; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή σε ΚΤΕΟ; Από όσα γνωρίζω, το συνεργείο μπορεί να ελέγξει και τα km. Το ΚΤΕΟ έχει αντίστοιχη δυνατότητα;
-
-
Αν υπήρχε η δυνατότητα, τα μίσα Αυτοκίνητα δε θα κυκλοφορούσαν...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω: πού θεωρείτε πως είναι καλύτερο να γίνει ο έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πριν την αγορά; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή σε ΚΤΕΟ; Από όσα γνωρίζω, το συνεργείο μπορεί να ελέγξει και τα km. Το ΚΤΕΟ έχει αντίστοιχη δυνατότητα;Πολλα ΙΚΤΕΟ κανουν ελεγχο μεταχειρισμενου για αγορα....
http://www.autovision.gr/index.php?posi ... goryId=121
-
Φίλε μου θα σου έλεγα και τα δύο. Καταρχήν το συνεργείο έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ειδικά αν είναι και εξουσιοδοτημένο για κάποια μάρκα και όχι γενικό. Θα ξέρει ο μηχανικός που πάσχουν τα συγκεκριμένα αμάξια και θα μπορεί να σε συμβουλέψει αντιστοίχως.
Το κτέο από την άλλη έχει τα μηχανήματα και την 'αμεροληψία'. Θα κάνεις έναν εκούσιο όπως αναφέρει πιο πάνω ο φίλος στο site της autovision και θα πάρεις και από εκεί μια ιδέα. Όσον αφορά τα χιλιόμετρα αυτό μπορείς να το 'δεις' από παλιότερα δελτία κτέο που τα αναγράφουν. Τώρα αν δεν έχει ξαναπεράσει δοκίμασε στην αντιπροσωπία...
Έλεγχος μεταχειρισμένου: συνεργείο ή ΚΤΕΟ;