-
Τότε δεν μου κάνει...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τότε δεν μου κάνει... -
Δεν κάνω πλάκα ρε
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να ρωτήσω...
Η μεμβράνη αυτη μπαίνει και μέσα απο την πόρτα;
Δηλαδή... Αν ανοίξω την πόρτα θα φανεί κανονικό χρωμα ή μεμβράνη;Μπαινει μεν, αλλα με επιπλεον επιβαρυνση και δεν το συνηστω γιατι απο τις επαφες με τα ποδια, μια φορα το μηνα θα πρεπει να την αλλαζεις.
-
Το smart που έχουμε -πειραματόζωο το φωνάζουμε- ετοιμάστηκε
Μαυρο ματ σκετο
ΜΠΑΟΚ....
Αφαιρεση υλικου.
Το χρωμα παραμενει οπως την ημερα που μπηκε το βινυλιο
Playmobil....εντελώς!!
Και παμε για grey aluminium matte
-
Το Grand Cherokee που ειχαμε κανει μαυρο ματ περισυ, βαρεθηκε το χρωμα και ειπε να ερθει για αλλαγη και να το κανει super matte
-
Και τώρα αυτό του άρεσε;
το grey matte μαμάει!
-
Αν δεν ξέρει που να τα χαλάσει ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και τώρα αυτό του άρεσε;
το grey matte μαμάει!Στις φωτογραφίες χάνεται λίγο το θέαμα, άλλα αν το δεις μπροστά σου, είναι πολύ εντυπωσιακό.
Το βράδυ χάνεις την μπάλα, γιατί δεν αντανακλά τίποτα καμιά επιφάνεια και βλέπεις απλά έναν σκοτεινό όγκο να σε πλησιάζειΑν δεν ξέρει που να τα χαλάσει ο άνθρωπος...
Αυτός τα δούλεψε, αυτός τα έβγαλε, αυτός τα ξοδεύει.
-
Δε γίνεται να περάσει και το ζαντόνι μια carbon μεμβράνη;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε γίνεται να περάσει και το ζαντόνι μια carbon μεμβράνη;Γίνεται, αλλά δεν θα αντέξει πολύ το βινύλιο πάνω στη ζάντα.
-
Υποθέτω για να γίνει αυτό πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι όποιες γρατσουνιές έχει το αμάξι;
Αν έχει ξεβάψει σε κάποιο σημείο υπάρχει πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υποθέτω για να γίνει αυτό πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι όποιες γρατσουνιές έχει το αμάξι;Αν έχει ξεβάψει σε κάποιο σημείο υπάρχει πρόβλημα;
Σωστα, πρέπει να φύγουν ολες οι βαθιές γρατζουνιες, γιατί θα φαίνονται μετά.
Σε φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο δεν μπαίνει το βινύλιο, γιατί δεν αφήνει τους υδρατμούς απο τους στόκους και την βαφή να εξατμιστούν, με αποτέλεσμα να φουσκώνει στο σημείο που έχει γίνει η βαφή. Οπότε είναι καλύτερο να γίνεται η τοποθέτησή μια βδομάδα μετά την βαφή. -
Μιας και βρηκα προχειρο αυτο το θεμα,,,θα βγω λιιιγο of topic.
Εχτες εβαψα τον ουρανο του αυτοκινητου μου.Μπορω κατευθειαν αυριο να παω το αμαξι για πλυσιμο? -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μ' αρέσει! Αρχισα να συμπαθώ αυτά τα ματ ... ξαφνικά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μ' αρέσει! Αρχισα να συμπαθώ αυτά τα ματ ... ξαφνικά!
Θα βαλεις νικελ ματ στον Κασκαρο???
-
Θωμα νίκελ ματ όχι ... αλλα συνδυασμός νίκελ με ματ?
-
Σε μερικά πάει πολύ η ματ 'βαφή', κάποια άλλα όμως κατά την άποψή μου το κάνει να δείχνουν φθηνιάρικα, σαν να είναι παιδικά παιχνίδια από πλαστικό (έως χαρτί, αν μιλάμε για λευκό ματ) όταν χάνονται οι αντανακλάσεις του φωτός οι οποίες τονίζουν τη γραμμή τους και τις οποίες είχαν υπόψη όταν τα σχεδίαζαν. Βέβαια, γούστα είναι αυτά...
Η δουλειά πάνως σε όσα έχω δει ως τώρα δείχνει πολύ προσεγμένη.
-
-
ΓΑΜΑΤΟ!
Νομίζω αναδεικνύει αυτό το κάτι, που έλειπε από τη Brera.
Βαφή vs car wrapping