-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι εμπειρίες είχες από δημόσια σχολεία, αλλά από την δική μου ο κανόνας δεν είναι οι εκπαιδευτικοί που κάθονται...
ναι οκ.. και στα ιδιωτικα μας μοιραζαν 20αρια αβερτα, θες να σου σκαναρω τους βαθμους μου..?
ή να μιλησουμε για τα πανεπιστημια απο τα οποια εχω ιδια εμπειρια?έχεις καμία αμφιβολία ότι ο γονιός τύπου sss θα έχει διαφορετικά κριτήρια από τα 20αρια των τέκνων του για να κρίνει τους ΙΥ εκπαιδευτικούς στο 'σύστημα' που προτείνει?
Α ρε, το ένστικτο του δασκάλου πιάνει πουλιά στον αέρα...Να, έναν τέτοιο δάσκαλο θα 'θελα για το παιδί μου, σαν τον soch.
απ την άλλη, να μη χαθεί τέτοιο DNA
Το δικό σου όμως, καλύτερα ας χαθεί. Θα ναι μια πρόοδος για την ανθρωπότητα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
[Δηλαδή, εγώ δεν θα πληρώνω φόρους για το κονδύλι;
Φυσικά και όχι. Συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών δεν πληρώνουν φόρους. Στάνταρ είσαι μέσα.
Δεν είμαι στην ίδια κατηγορία με σένα. Οπότε, πληρώνω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι εμπειρίες είχες από δημόσια σχολεία, αλλά από την δική μου ο κανόνας δεν είναι οι εκπαιδευτικοί που κάθονται...
ναι οκ.. και στα ιδιωτικα μας μοιραζαν 20αρια αβερτα, θες να σου σκαναρω τους βαθμους μου..?
ή να μιλησουμε για τα πανεπιστημια απο τα οποια εχω ιδια εμπειρια?έχεις καμία αμφιβολία ότι ο γονιός τύπου sss θα έχει διαφορετικά κριτήρια από τα 20αρια των τέκνων του για να κρίνει τους ΙΥ εκπαιδευτικούς στο 'σύστημα' που προτείνει?
Α ρε, το ένστικτο του δασκάλου πιάνει πουλιά στον αέρα...Να, έναν τέτοιο δάσκαλο θα 'θελα για το παιδί μου, σαν τον soch.
απ την άλλη, να μη χαθεί τέτοιο DNA
βουρ για την κατάψυξη !
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Κοίτα, αν δεν σου αρέσει, δεν υπάρχει πρόβλημα, τον απολύουμε αμέσως τον παλιο!@%!@2#@$
HighFidelity αξιολογήθηκα και κρίθηκα ανεπαρκής ε?
Ε , δεν νομίζω πως μας άφησε περιθώρια ο Μεγάλος Μανιτού.
Φοβάμαι πως πρέπει ν' απολυθείς, γιατί δεν σε γουστάρει ο Panosss (3 , να τ' αφήσω; ) για το τέκνο του.
-
Με λίγα λόγια, μη μαμας ρχ8.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Φυσικά και όχι. Συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών δεν πληρώνουν φόρους. Στάνταρ είσαι μέσα.
Ψαξτο. Δικαιούσαι απαλλαγή.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Με λίγα λόγια, μη μαμας ρχ8.Δεν χρειαζόταν την προτροπή σου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φοβάμαι πως πρέπει ν' απολυθείς, γιατί δεν σε γουστάρει ο Panosss (3 , να τ' αφήσω; ) για το τέκνο του.
Άμα είναι να κάνει τέκνο, με το φόβο της ευθύνης να το εκπαιδεύσω, άσε καλύτερα, να παραιτηθώ αν είναι.
Μεγάλο το φορτίο... -
Δεν χρειαζόταν την προτροπή σου.Τόσο χάλια δηλαδή;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Με λίγα λόγια, μη μαμας ρχ8.Δεν χρειαζόταν την προτροπή σου.
-
Δεν χρειαζόταν την προτροπή σου.Δεν ηταν προτροπη, του εξηγησα τι ειπες γιατι κι αυτος ενα δημοσιο κωλοπανεπιστημιο εβγαλε. Που να τα πιασει τα υψηλα νοηματα.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Άμα είναι να κάνει τέκνο, με το φόβο της ευθύνης να το εκπαιδεύσω, άσε καλύτερα, να παραιτηθώ αν είναι.
Μεγάλο το φορτίο...Πάντως, ίσως ανακουφιστεί κάπως αν σκεφτεί πως ο Ντρίφτης κι εγώ μάλλον δεν θ' αφήσουμε το μηχανιλίκι για την εκπαίδευση!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ψαξτο. Δικαιούσαι απαλλαγή.
Σου 'πα, δεν είμαι σαν κι εσένα. Ευτυχώς.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν χρειαζόταν την προτροπή σου.
Δεν ηταν προτροπη, του εξηγησα τι ειπες γιατι κι αυτος ενα δημοσιο κωλοπανεπιστημιο εβγαλε. Που να τα πιασει τα υψηλα νοηματα.
Καθόλου τυχαία , έχουμε βγάλει το ίδιο με τον Ντρίφτη!
Αυτός όμως δεν άντεξε αυτό το τρομακτικό έλλειμμα γνώσεων και πήρε των ομματιών του κυνηγώντας την γνώση στην Ολλανδέρα... Αλλά και εκεί δυστυχώς σε δημόσιο, κι αυτοί οι Ολλανδοί, άχρηστοι άνθρωποι, ακόμη κρατικά τα έχουν!
-
Δεν έχω πρόβλημα στο να είναι κρατικά. ΔΥ να μην έχουν, με ό,τι σημαίνει αυτό και να μην δουλεύουν με το γνωστό, 'κρατικό' τρόπο.
-
Δεν έχω πρόβλημα στο να είναι κρατικά. ΔΥ να μην έχουν, με ό,τι σημαίνει αυτό και να μην δουλεύουν με το γνωστό, 'κρατικό' τρόπο.Φοβάμαι πως δουλεύουν με τον γνωστό 'κρατικό' τρόπο και είναι γεμάτα με ΔΥ κι εκεί!
Δυστυχώς, η καταστροφή που ξεκίνησε εδώ (προφανώς, πού αλλού έχει τόσους πολλούς ΔΥ; ) , έχει εξαπλωθεί παντού! Πρόκειται για πανδημία!
-
Σου 'πα, δεν είμαι σαν κι εσένα.Φυσικα και οχι. Εμενα δεν με πειραζει ο κρυπτονιτης.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σου 'πα, δεν είμαι σαν κι εσένα.
Φυσικα και οχι. Εμενα δεν με πειραζει ο κρυπτονιτης.
Α, ούτε εσένα; Εγώ παίζω και ρακέτες με κρυπτονίτη!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σου 'πα, δεν είμαι σαν κι εσένα.
Φυσικα και οχι. Εμενα δεν με πειραζει ο κρυπτονιτης.
Πάντως, για να 'σαι έτσι, κάτι σε πειράζει.
-
Οι σατανισταί.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!