-
Αληθεια που χαθηκες?
Ποιος σε αναγκασε σε αποχη απο το φορουμ
Μηπως μας βαρεθηκες?
Επιθυμισαμε τις γλαφυρες περιγραφες σου των αγωνων.
Ποιος σε στεναχωρησε να του βαλουμε πιπερι.
dimos
-
Αληθεια που χαθηκες?
Μηπως μας βαρεθηκες?
dimos
-
Αληθεια που χαθηκες?
Μηπως μας βαρεθηκες?
dimos
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ dimos , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ . ΑΠΗΥΔΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ,Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ-ΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΓΙΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ .
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ , ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΚΕΤ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΛΙΟΙ .
ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ , ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΙΑ , Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ .
Χ.Α. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ dimos , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ . ΑΠΗΥΔΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ,Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ-ΤΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΓΙΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ .
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ , ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΚΕΤ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΛΙΟΙ .
ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ , ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ , ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΙΑ , Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ .
Χ.Α.αν και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα συμφωνήσει με τον APR τώρα δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί του
-
και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τα γραφόμενά μου δεν αναφέρομαι σε όποια άτομα φωτογραφίζει στο μυαλό του ο APR αλλά στο ότι υπάρχει διαπλοκή στους αγώνες όλοι μας το ξέρουμε ο ΣΧ ήδη είχε το θάρρος της γνώμης του να πει ονόματα και να θίξει καταστάσεις
θα τον ακολουθήσει ο APR κι ας γίνει κακός όπως εγώ πέρισυ
ας έχουμε το θάρρος της γνώμης μας -
Αν δεν ήξερα τον APR δεν θα παραξενευόμουνα!
Αλλά αυτά που περιγράφει είναι γνωστά ακόμα και στους άσχετους σαν και μένα!!!Κάτι άλλο πιο σοβαρό μάλλον τον έχει πειράξει!!
Και όντως λείπει και η ιδιοσυγκρασία του και οι απόψεις του!!!
VEDI AD FORUM APR!!!..(συγγνώμη για τα λάθη αλλά Λατινικά δεν θυμάμαι τόσο καλά)!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και όντως λείπει και η ιδιοσυγκρασία του και οι απόψεις του!!!Λειπουν δυστυχως, οπως λειπουν και πολλες αλλες. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα πλεον το κομματι των Ελλ. Αγωνων στο φορουμ μοιαζει (οπως πολυ πετυχημενα ειπε ενας φιλος) με ενα μεγαλο μπουγαδοκοφινο γαρνιταρισμενο με ολιγη απο στεγνο PR.
Βεβαια το σημαντικο και το θλιβερο ειναι οτι η ψυχη του κυρ Χριστου ειναι μαυρη...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ APR ??