-
και να είναι χαλασμένα 2 ημερών, όχι παραπάνω, για να σου ξαναέρθει διάρροιτσα, ίσα ίσα να ερθεις στα ίσια σου.
ΥΓ μου το είπε ο Γκουρού του χωριού που πουλάει φυστίκια και κουρού
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και να είναι χαλασμένα 2 ημερών, όχι παραπάνω, για να σου ξαναέρθει διάρροιτσα, ίσα ίσα να ερθεις στα ίσια σου.ΥΓ μου το είπε ο Γκουρού του χωριού που πουλάει φυστίκια και κουρού
:whatever
-
:mod
-
Τελειώνετεεεε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξεκολλάτε ρε παιδιά μη τσακώνεστε γι αυτό αφού κ ο γιατρός μου πρότεινε κόκα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που μου πε έχω στουμπώσει κ δεν έχω πια κενώσεις το αντίθετο δλδΔεν πιστεύω να είσαι/πλησιάζεις τα 27 σου...
Μπιλ, τον έκανες γιογιό τον άνθρωπο. Μια κόκα κόλα, την άλλη μίλκο και τυρόπιτα...το έντερό του θα σε καταραστεί!
-
ποια 27; 29
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεαθυμηθηκα αυτη τη φοβερη κουβεντα που καναμε , επειδη προσφατα ειχα αναλογο θεμα
(ελπιζω ολα να πηγαν καλα παρεπιπτοντως )
ειχε λοιπον η κοπελα μου καθυστερηση και αρχιζε και ανησυχουσε
' μηπως εχει γινει κατι? κανονισε να μου κανεις κανα παιδι να τρεχουμε ημουν στις γονιμες μου στις διακοπες ' κτλ
της ελεγα εγω οτι δεν εχει γινει κατι παραξενο και οτι μαλλον ειμαι τζουφιος και να μην ανησυχει
και τελικα σημερα που της ηρθε (με 6 περιπου μερες καθυστερηση, τιποτα δλδ ) μου λεει , τελικα εισαι τζουφιος , πηγαινε εξετασου να ξερω τι να κανω μαζι σου
εγω μετα πηγα να το γυρισω και αρχισα να της λεω οτι ειμαι pro και ξερω τι κανω
(αν και κατα βαθος το πιστευω αυτο )αλλα η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια χωρις ουτε ενα ατυχημα παραειναι υποπτο..
αληθεια ποσο κοστιζει μια σχετικη εξεταση, να ξερω τι γινεται να κανονισω και τη ζωη μουαν ξερω οτι ειμαι τζουφιος να το ριξω στην εργενικη ζωη, δεν εχει νοημα η οικογενεια μετα απο αυτο
θα μενω μονος μου και θα χαλαω ολα μου τα λεφτα σε υπολογιστες και αυτοκινητα (χωρις πολλους χωρους ) , δεν ειναι κακο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεα
θυμηθηκα αυτη τη φοβερη κουβεντα που καναμε , επειδη προσφατα ειχα αναλογο θεμα
' μηπως εχει γινει κατι? κανονισε να μου κανεις κανα παιδι να τρεχουμε ημουν στις γονιμες μου στις διακοπες ' κτλ
της ελεγα εγω οτι δεν εχει γινει κατι παραξενο και οτι μαλλον ειμαι τζουφιος και να μην ανησυχει
και τελικα σημερα που της ηρθε (με 6 περιπου μερες καθυστερηση, τιποτα δλδ ) μου λεει , τελικα εισαι τζουφιος , πηγαινε εξετασου να ξερω τι να κανω μαζι σου
εγω μετα πηγα να το γυρισω και αρχισα να της λεω οτι ειμαι pro και ξερω τι κανω
(αν και κατα βαθος το πιστευω αυτο )αλλα η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια χωρις ουτε ενα ατυχημα παραειναι υποπτο..
αληθεια ποσο κοστιζει μια σχετικη εξεταση, να ξερω τι γινεται να κανονισω και τη ζωη μουαν ξερω οτι ειμαι τζουφιος να το ριξω στην εργενικη ζωη, δεν εχει νοημα η οικογενεια μετα απο αυτο
θα μενω μονος μου και θα χαλαω ολα μου τα λεφτα σε υπολογιστες και αυτοκινητα (χωρις πολλους χωρους ) , δεν ειναι κακοhttp://www.fertilitynews.gr/treatment/T ... alysis.jsp
-
αν ξερω οτι ειμαι τζουφιος να το ριξω στην εργενικη ζωη, δεν εχει νοημα η οικογενεια μετα απο αυτο
θα μενω μονος μου και θα χαλαω ολα μου τα λεφτα σε υπολογιστες και αυτοκινητα (χωρις πολλους χωρους ) , δεν ειναι κακοΕυσεβεις ποθοι.Αν εισαι τζουφιος σιγα μην σε αφησει στην ησυχια σου η γυναικα, θα κανεις πρωτα ολα τα γιατροσόφια της γιαγιας,μετα σε βαλει να κανεις παγανιστικες θεραπειες και τελος θα πατε σε μια δεκαδα απο ιατρους που θα εχουν 20 διαφορετικες αποψεις (θα διαφωνουν και με τους εαυτους τους).Σε εκεινο το σημειο ομως θα κανετε ξαφνικα παιδι, οποτε θα τελειωσει η ιστορια.
-
Δηλαδη δεν υπαρχει σωτηρια
Παει η lambo που παντα ονειρευομουνSent from my LG-P500
-
Έχει κάνει κανείς σας επέμβαση σκωληκοειδίτιδας;
Από χθες έχω τα περισσότερα συμπτώματα:
Πόνος γύρω απ τον αφαλό και μετά μετατόπισή του κάτω δεξιά στην κοιλιά. Ο πόνος είναι σαν μυικός, σαν κράμπα, σαν πιάσιμο από κοιλιακούς, αλλά στο πολύ πιο έντονο.
χαμηλό πυρετό
ανορεξία
αϋπνία
δυσκοιλιότητα
δυσκολία κινήσεων, λόγω πόνουΚάποια στιγμή ένιωσα και ναυτία, αλλά ήταν μόνο μια στιγμή, ενώ δεν έχω τάση για εμετό.
Όλη νύχτα εμεινα άϋπνος. Τώρα ετοιμάζομαι να πάω νοσοκομείο και ό,τι προκύψει...
(κάποιος με χει μουντζώσει ρε γμτ...)
-
καλή λευθεριά φίλε
-
τι γίνεται όλα μαζεμένα σου πέσανε Θύμιο;
Περαστικά και να γίνεις γρήγορα καλά
-
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεα
θυμηθηκα αυτη τη φοβερη κουβεντα που καναμε , επειδη προσφατα ειχα αναλογο θεμα
Tιποτα ακομα εμεις
εγω της ειπα,ενα προβλημα εχει η σχεση μας,κ αυτο ειναι ο κυκλος της -
-
κανα τεστακι απο κανα φαρμακειο δεν πατε να παρετε σιγα σιγα..
(εκτος αν γενικα εχει θεματα με το κυκλο της )
-
Προβλημα ειναι δεδομενο και το ξερουμε πως εχει,αλλα ενα τεστ (αν βγει αρνητικο) παντα βοηθαει την κατασταση,αλλα το γ@μημενο ειναι η πιο αγχωτικη εμπειρια της ζωης μου οταν το κανει
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Έχει κάνει κανείς σας επέμβαση σκωληκοειδίτιδας;Από χθες έχω τα περισσότερα συμπτώματα:
Πόνος γύρω απ τον αφαλό και μετά μετατόπισή του κάτω δεξιά στην κοιλιά. Ο πόνος είναι σαν μυικός, σαν κράμπα, σαν πιάσιμο από κοιλιακούς, αλλά στο πολύ πιο έντονο.
χαμηλό πυρετό
ανορεξία
αϋπνία
δυσκοιλιότητα
δυσκολία κινήσεων, λόγω πόνουΚάποια στιγμή ένιωσα και ναυτία, αλλά ήταν μόνο μια στιγμή, ενώ δεν έχω τάση για εμετό.
Όλη νύχτα εμεινα άϋπνος. Τώρα ετοιμάζομαι να πάω νοσοκομείο και ό,τι προκύψει...
Καλη αναρρωση φιλε!
-
...Προφυλαξεις δεν παιρνεις?? Δεν ειναι μονο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη αλλα καραδοκουν κ σμν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει κάνει κανείς σας επέμβαση σκωληκοειδίτιδας;
Από χθες έχω τα περισσότερα συμπτώματα:
χαμηλό πυρετό
ανορεξία
αϋπνία
δυσκοιλιότητα
Καλη αναρρωση φιλε!
'Nτάξει BIll, όλοι ξέρουμε τί εννοείς, αλλα αυτό το εμοτικον νομίζω δεν πολυκολλάει...!!
Περαστικά στον Θύμιο..!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες