-
Οσον αφορα τη τελευταια παραγραφο σου Στρατη,ελπιζω και ευχομαι να αυξηθουν και οι σελιδες των αγωνων στους 4Τ.Δεν το ανεφερα την πρωτη μερα που πηρα το τευχος των Τροχων με ΔΕΘ,ΕΛΠΑ,αλλα δεν μπορεις να φανταστεις(χωρις παρεξηγηση) ποσο στενοχωρηθηκα οταν αντικρισα τις (λειψες)σελιδες των αγωνων.Αν μη τι αλλο ειναι κατι που μας ευχαριστει ιδιαιτερα να διαβαζουμε!!
-
dikio, sx
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
.... ποσο στενοχωρηθηκα οταν αντικρισα τις (λειψες)σελιδες των αγωνων.Αν μη τι αλλο ειναι κατι που μας ευχαριστει ιδιαιτερα να διαβαζουμε!!Αλλά είμαστε -ακόμη- λίγοι (αριθμητικά) Δημήτρη!!!
Εγώ θα ήθελα περισσότερη 'εμπλοκή' και απ'όλα τα έντυπα , και όχι μόνο για F1 και WRC! Δεν ξέρω τι σκέφτονται αλλά πιστεύω ότι το τελευταίο διάστημα ειδικά έχουν συμβάλλει αρνητικά !
Edit:Εννοώ τα υπόλοιπα έντυπα του χώρου γενικά και όχι μόνο των ΤΕΚΔΟ!
-
Mporei kati na mhn poulaei...
An omws den to dei3oume sto koino, oute kai 8a poulhsei pote...Apenantias, an ola ta sxetika entupa kanoun anafora, o anagnwsths 8a endiafer8ei telika.
Akribws opws telika giname oloi mas 'amerikanakia' se polla pragmata, blepontas antistoixh thleorash kai loipes epirroes... -
Ο χρήστης dino έγραψε:
Μα γιατί ? Μικρός είναι ακόμα. 23 δεν είπαμε ?ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΤΙΣ 17.11.04
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
.
Εννοείται πως ο καθένας μας με τούρμπο και ποδιά δείχνει σε τι ρυθμό σκοπεύει να κινηθεί...
Του χρόνου που θα πρέπει να είναι και τα λάστιχα ραντιαλ δηλαδή κάθε ημέρα θα μας καλεί ο εισαγγελέας? Ωραία λογική κύριε!Και εν τέλει αν οι νόμοι δεν είναι σωστοί, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να τους φτιάξουμε. Με πρόταση που θα συμφωνούν όλοι όσοι εμπλεκόμενοι!
Κατα τη γνώμη μου η αλήθεια ειναι στη μέση.....
Σιγουρα ειμαι αντίθετος στα τούρμπο και στις σχέσεις στα 'μουλάρια' αλλά κατα τη γνώμη μου τα λάστιχα και η ποδιά στο χώμα δεν ειναι τίποτα
(μην ξεχνάμε οτι μερικοί κανουν αναγνωρίσεις με το προσωπικό τους οχημα)
και μην ξεχνάτε οτι δεν ειναι ολοι οι αγώνες φλατ(οπως η Ιταλία που αναφέρει ο ΕΛΕΜ)πως λοιπόν θα περάσεις τις μυτερές πέτρες χωρίς λάστιχα και ποδιά(εστω και με 30κμ).
Πρόταση:για τα αυτοκίνητα αναγνωρίσεων να ειναι ελέυθερα τα λάστιχα,αναρτήσεις και ποδιά τίποτα αλλο. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μα γιατί ? Μικρός είναι ακόμα. 23 δεν είπαμε ?
ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΤΙΣ 17.11.04
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
2 χρόνια την Λισάνς?
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
2 χρόνια την Λισάνς?
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.11.04.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
2 χρόνια την Λισάνς?
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.11.04.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!
15ο Ράλι Ολύμπιο στην ... Ηλεία