-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οτιναναικοψε φίλε το κάπνισμα γιατί πραγματικά το να παλεύεις τοσο πολυ με την πραγματικότητα μονο κακό σου κανει...
μπορείς βεβαια να συνεχίσεις, δε φαντάζεσαι τι τροφή δινεις για τα κουτουλιδια με τις 4 γραμμούλες από πανω
Δεν πρεπει να ξερεις να διαβαζεις πολυ καλα ε?
Σε ρωταω ξανα, πολυ απλα αυτη τη φορα:
Εβαλες καποιο λινκ απο καποια ερευνα προς σχολιασμο στο φορουμ και δε σχολιασα εφοσον μου ζητηθηκε?Υ.Γ Ασε τους χαρακτηρισμους και τα flaming κατα μερους. Δε θα οδηγησουν πουθενα...
-
Σαχον 747 αμα δεν ησουν 1.90 150 κιλα θα σε ειχα δωσει κατι κουτουλιδια..δεν σε λεω τιποτα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Φαντάζομαι ότι έχεις γνωρίσει ΠΟΛΛΟΥΣ άγγλους (2-3-10?) για να μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος...
οχι περιμενα εσας τους κοσμοπολιτες να μου πειτε
btw τα ειχα 1 χρονο με αγγλιδα
-
δλδ για να σχολιάσεις κατι πρεπει να γίνει μοναχα μέσω λινκ που θα έχω ποστάρει εδω;;;;
παλαιότερα νόμιζα ότι το εκανες επίτηδες άλλαξα γνώμη τελικά
-
δλδ για να σχολιάσεις κατι πρεπει να γίνει μοναχα μέσω λινκ που θα έχω ποστάρει εδω;;;;Εσυ εμενα περιμενεις? Δε σε ενδιαφερει και η γνωμη των αλλων?
-
με ενδιαφέρει η γνώμη του πιο ενημερωμένου. το είπα 1, το ξαναλέω 2, άντε να το πω και μια 3 μπας κ το εμπεδώσεις (αν και ξέρω ήδη την κατάληξη:
dax, fiiiiiiiis & boing, κάτι σαν το αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας
-
Μηπως να αρχισεις και εσυ το καπνισμα?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φαντάζομαι ότι έχεις γνωρίσει ΠΟΛΛΟΥΣ άγγλους (2-3-10?) για να μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος...
οχι περιμενα εσας τους κοσμοπολιτες να μου πειτε
btw τα ειχα 1 χρονο με αγγλιδα
Τι μου λες ρε παιδί μου... Άρα παίζει με το '10' να ήμουν αισιόδοξος...
Άδειασε τώρα κανά τασάκι στον δρόμο (που οι 'σκατοβρωμιάριδες' άγγλοι θεωρούν κάτι το αδιανόητο) και πάμε παρακάτω...
-
και ο σάξον συνεχιζει να μη σχολιάζει την είδηση
πού ξερεις, μπορεί σε 5382045102² μέρες απο τώρα να βαρεθώ να το λεω και να ξεφύγεις
-
και ο σάξον συνεχιζει να μη σχολιάζει την είδησηπού ξερεις, μπορεί σε 5382045102² μέρες απο τώρα να βαρεθώ να το λεω και να ξεφύγεις
Ποια είδηση? Εβαλες κανα λινκ? Αμα καιγεσαι τοσο πολυ να σχολιασω δημοσιως, βαλε λινκ.
Βου + Α = ΒΑ, αντε παλι απο την αρχη... -
Διεγράφη προσβλητικό emoticon. Κοίτα, αν του ζητάς να σχολιάσει κάτι, πρέπει να υποδείξεις εσύ αυτό το κάτι με χρήση του κατάλληλου link. 'Μια είδηση για της εγκύους που καπνίζουν' δεν είναι αρκετό. [Mod]
-
Άδειασε τώρα κανά τασάκι στον δρόμο (που οι 'σκατοβρωμιάριδες' άγγλοι θεωρούν κάτι το αδιανόητο) και πάμε παρακάτω...
σου πε κανεις οτι αδειαζω τασακια στο δρομο? ακομα και στη παραλια συνηθως μαζευω τις γοπες μου σε καποιο ποτηρακι , αλλα βεβαια σε ενοχλησε που αποκαλεσα τους λεχριτες λεχριτες (ναι πολυ αισιοδοξο το '10' ) , αλλα θες να δεχτω οτι οι ελληνες καπνιστες ειναι ολοι τους λεχριτες
εγω ειπα κατι πολυ απλο και αν θελεις καταλαβε το μιας και φαινεσαι πολυ εξυπνοτερος απο μενα.. δε μπορω να παρω ως παραδειγμα ενα λαο αναλογιζομενος μονο ενα θετικο τους (οτι δεν πετανε τσιγαρα κατω) , οταν βλεπω ατομα 40 και 50 χρονων να πινουν και να κυλιουνται (τους πιτσιρικαδες αστους , συγκρινονται χαλαρα με τον ελληναρα καγκουρα)
προτιμω οι γονεις μου να πετανε τσιγαρα και τασακια κατω (που δεν το κανουν , αλλα λεμε) , παρα να τους βλεπω να γινονται σταφιδα μερα μεσημερι σε πλοια
αυτο μου ηρθε απο φετινο μαλιστα παραδειγμα οπου ημουν σε ενα πλοιο με ιταλους, γαλλους , αυστριακους, τσεχους , βουλγαρους κτλ κτλ και παρολο που οι πιο βορειοι λαοι επιναν το κωλο τους, καθονταν ησυχοι
οι αγγλαρες ομως (και μιλαω για μεγαλους ανθρωπους) ακομα μια φορα εκαναν αισθητη τα παρουσια τους πινοντας μπυρες και μετα απο λιγο ουζααν εσυ συναστρεφεσαι με την αφροκρεμα της κοινωνιας τους (μορφωμενους/πανεπιστημιακους) , μπορω κι εγω να σου αντιπαραθεσω αναλογους ελληνες. το οτι ομως ειναι λεχριτες με το δικο τους τροπο που για μενα σαν ελληνα ειναι αδιανοητος ειναι γεγονος και σε καμια περιπτωση δεν τους βλεπω ως καλυτερους επειδη δεν πετανε τσιγαρα κατω.
ο λαος μας ειναι κωλολαος δε διαφωνω, απλα βρηκες λαθος παραδειγμα να μου αντιπαραθεσεις
-
σου πε κανεις οτι αδειαζω τασακια στο δρομο?Εσύ στο παρόν θέμα με την 'δικαιολογία' ότι 'χαρτί είναι μωρέ στην πρώτη βρόχα θα διαλυθεί'...
αλλα θες να δεχτω οτι οι ελληνες καπνιστες ειναι ολοι τους λεχριτες
Μίλησα εγώ για καπνιστές ή όχι; Ο μάλαξ νεοέλληνας είναι λεχρίτης, είτε καπνίζει είτε όχι. Αλλά κλασσικά βλέπεις φαντάσματα...
Και εσύ (και εγώ και όλοι εδώ μέσα), ως νεοέλληνες δεν δικαιούμαστε να αποκαλούμε κανέναν λεχρίτη. Τολμάει να μιλάει και η ντροπή της ανθρωπότητας ρε πστ μου...
δε μπορω να παρω ως παραδειγμα ενα λαο αναλογιζομενος μονο ενα θετικο τους (οτι δεν πετανε τσιγαρα κατω) , οταν βλεπω ατομα 40 και 50 χρονων να πινουν και να κυλιουνται (τους πιτσιρικαδες αστους , συγκρινονται χαλαρα με τον ελληναρα καγκουρα)
προτιμω οι γονεις μου να πετανε τσιγαρα και τασακια κατω (που δεν το κανουν , αλλα λεμε) , παρα να τους βλεπω να γινονται σταφιδα μερα μεσημερι σε πλοια
αυτο μου ηρθε απο φετινο μαλιστα παραδειγμα οπου ημουν σε ενα πλοιο με ιταλους, γαλλους , αυστριακους, τσεχους , βουλγαρους κτλ κτλ και παρολο που οι πιο βορειοι λαοι επιναν το κωλο τους, καθονταν ησυχοι
οι αγγλαρες ομως (και μιλαω για μεγαλους ανθρωπους) ακομα μια φορα εκαναν αισθητη τα παρουσια τους πινοντας μπυρες και μετα απο λιγο ουζαΓιατί ως γνωστόν όταν ο μαλακονεοέλλήνας πλακώσει τα ούζα τα κατουράει κατευθείαν και δεν μεθάει ούτε οδηγεί τύφλα... ΕΛΕΟΣ ρε Κιούση!!!
αν εσυ συναστρεφεσαι με την αφροκρεμα της κοινωνιας τους (μορφωμενους/πανεπιστημιακους) , μπορω κι εγω να σου αντιπαραθεσω αναλογους ελληνες. το οτι ομως ειναι λεχριτες με το δικο τους τροπο που για μενα σαν ελληνα ειναι αδιανοητος ειναι γεγονος και σε καμια περιπτωση δεν τους βλεπω ως καλυτερους επειδη δεν πετανε τσιγαρα κατω.
Καλά κρασιά... Φαντάζομαι νομίζεις ότι εδώ τα μαγαζια κάνουν διαχωρισμό ανάλογα με την κοινωνική θέση ( ) και κάποιος που δουλέυει μέσα σε ένα πανεπιστήμιο δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνία..
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
Το ξαναγράφω, είμαστε ότι χειρότερο έχει να δείξει η ανθρωπότητα ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει πρόβλημά του.
-
σου πε κανεις οτι αδειαζω τασακια στο δρομο?
Εσύ στο παρόν θέμα με την 'δικαιολογία' ότι 'χαρτί είναι μωρέ στην πρώτη βρόχα θα διαλυθεί'...
ναι και συνεχιζω να το υποστηριζω
αυτο δε σημαινει οτι ριχνω κατω τις γοπες (οχι οτι δεν το κανω και ποτε, αλλα οχι ολοκληρα τασακια ) , απλα οτι δε το θεωρω τοσο σημαντικο γιατι χαρτι/βαμβακι ειναι στη τελικη και οντως θα διαλυθει
αλλα αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει οταν κυκλοφορω στον σκουπιδοτοπο που λεγεται αθηνα , υπαρχουν πολυ χειροτερα προβληματα τα οποια δεν εχουν να κανουν μονο με τη καθαριοτητα της 'φυλης' μας
αν εχεις τοσο προβλημα με τους ελληνες και ντρεπεσαι για αυτο που εισαι προσπαθησε να γινεις αγγλαρας , εγω καλως ή κακως εχω αποδεχθει το απο πού προερχομαι και εχω μαθει να ζω με αυτο. δεν ξερω αν ποτε σιχαθω κι εγω τη χωρα μου (εχω σιγουρα τασεις παντως ) , αλλα σου ξαναλεω λαθος λαο βρηκες να εχεις ως υποδειγμα
-
σου πε κανεις οτι αδειαζω τασακια στο δρομο?
Εσύ στο παρόν θέμα με την 'δικαιολογία' ότι 'χαρτί είναι μωρέ στην πρώτη βρόχα θα διαλυθεί'...
ναι και συνεχιζω να το υποστηριζω
αυτο δε σημαινει οτι ριχνω κατω τις γοπες (οχι οτι δεν το κανω και ποτε, αλλα οχι ολοκληρα τασακια ) , απλα οτι δε το θεωρω τοσο σημαντικο γιατι χαρτι/βαμβακι ειναι στη τελικη και οντως θα διαλυθει
αλλα αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει οταν κυκλοφορω στον σκουπιδοτοπο που λεγεται αθηνα , υπαρχουν πολυ χειροτερα προβληματα τα οποια δεν εχουν να κανουν μονο με τη καθαριοτητα της 'φυλης' μας
αν εχεις τοσο προβλημα με τους ελληνες και ντρεπεσαι για αυτο που εισαι προσπαθησε να γινεις αγγλαρας , εγω καλως ή κακως εχω αποδεχθει το απο πού προερχομαι και εχω μαθει να ζω με αυτο. δεν ξερω αν ποτε σιχαθω κι εγω τη χωρα μου (εχω σιγουρα τασεις παντως ) , αλλα σου ξαναλεω λαθος λαο βρηκες να εχεις ως υποδειγμα
Βρε Κιούση, άλλά γράφω, άλλα μου απαντάς. Οκ δεν είμαι και κανένα τζιμάνι στην έκθεση/έκφραση αλλά εδώ μιλάμε για χάσμα. Τέλος πάντων, παμ' παρακάτ'...
Μόνο μια υποσημείωση. Καραντρέπομαι για τους νεοέλληνες αλλά δεν ντρέπομαι γι αυτό που είμαι (ίσως και θα έπρεπε, αλλά δεν μαμιέται...; ).
-
τελοσπαντων, ειμαστε και τελειως offtopic και οντως δεν συνεννοουμαστε , αστο να παει στο διαολο
προς το παρον ειναι καλοκαιρακι και καπνιζουμε παντου ανενοχλητοι , αυτο εχει σημασια
και στη παραλια παιρνουμε και ενα ποτηρακι και τα πεταμε μεσα και ειμαστε ολοι χαρουμενοι
-
-
http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=410654
Kαι τι ακριβως θελεις να σχολιασω βρε Joe στην ειδηση?
Το σιγουρο είναι οτι ΔΕΝ ειναι είδηση: οι συνεπειες του τσιγαρου στις εγκυους είναι γνωστες απο καιρο.Διευκρίνηση: το URL το έβαλε ο [Mod] σε αντικατάσταση κάποιων εξυπνάδων και σε συνέχεια της προηγούμενης δικής του παρέμβασης, οπότε μπορεί να μην είναι αυτό που εννοούσε ο Joe Bar Team αλλά κάποιο παρεμφερές [Mod]
-
οχι δεν είναι αυτό το άρθρο.
θα το ψάξω μετά και θα το δώσω στο λαο.
ΥΓ η παραπάνω ειδηση όπως θα ειδες ΔΕΝ αναφέρεται στις εγκύους, αλλά στο τι ξεφουρνίζουν αυτές. αυτο εχει τεράστια διαφορά. και αφορά ΚΑΙ ενεργές ΚΑΙ παθητικές.
-
Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ... [Mod]
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]