-
Ήταν εξαιρετικό αυτοκίνητο όπως ήταν μέχρι τώρα,ελπίζω τα μη πειράξανε τίποτα άλλο πέρα απο το εξωτερικό. Κρίμα πάντως που το έκαναν να μοιάζει τόσο πολύ με το Ιdea. Προτιμώ το παλιό.
-
το θεμα είνια παντως απ ότι ξέρω ότι η νομοθεσία δεν επιτρέπει πάνω απο 5 θέσεις στο ταξι....
και ουτε station wagon στην Ελλαδα.Γι αυτό αυτά τα αμάξια μόνο στους οικογενειαρχεις
Ας περιμένουμε πάντως φοβερά συγκριτικά στα επόμενα τευχη των 4τ καθότι η αγορά μεγάλωσε πολυ,,,,, στο 6θεσια με χωρο αποσκευων,7θεσια χωρις...
στο αυτοτριτη εχει σημερα το FRV...
Honda για 6 ατομα! -
Πάντως εμένα το FRV στην Αυτοκίνηση δε μου άρεσε σε σχέση με το Multipla...
Βέβαια ίσως φταίει ότι μπήκα μέσα αφού οι της Honda δε μας δώσαν άδεια να οδηγήσουμε το 150άρι Accord, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσουμε 3 χρόνια δίπλωμα οδηγησης...Νια...Νια...Νια... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Πάντως εμένα το FRV στην Αυτοκίνηση δε μου άρεσε σε σχέση με το Multipla...
Βέβαια ίσως φταίει ότι μπήκα μέσα αφού οι της Honda δε μας δώσαν άδεια να οδηγήσουμε το 150άρι Accord, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσουμε 3 χρόνια δίπλωμα οδηγησης...Νια...Νια...Νια...Και τι σχεση εχει αυτο με την Honda? Οι αλλες εταιριες σε αφηνανε?
Μηπως η εταιρια που κανει το test drive και δεν ειναι η Honda εχει βαλει καποιους κανόνες (καλούς ή κακούς) λόγω ασφαλιστρων κλπ....
Το test drive το εκανε νομίζω η promauto... και οχι οι εταιρίες.
Αν κανω λόθος συγνώμη -
Πολύ όμορφο αμάξι το FR-V,πολύ στυλάτο,ποιοτικό και απ'ότι έμαθα θα είναι και MADE IN JAPAN!!!
Mόλις γίνουμε 4 στην οικογένεια με βλέπω να το χτυπάω,έτσι για να έχει και παρέα το JAZZAKI μου για να μην στεναχωριέται!!!
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Mόλις γίνουμε 4 στην οικογένεια με βλέπω να το χτυπάω,έτσι για να έχει και παρέα το JAZZAKI μου για να μην στεναχωριέται!!!
Πάρε του απο τώρα ένα παπάκι Honda να έχει για παρέα που είναι και φτηνό.[/quote][/code]
-
Εχθές μπήκα στο FRV στον Σαρακάκη της Θεσ/νίκης και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ έξυπνες και καλά εφαρμοσμένες ιδέες στο εσωτερικό,πολύ καλή ποιότητα και χώρος αποσκευών που δε συναντάς στα 7θέσια ούτε αφαιρώντας ένα κάθισμα:430 (νομίζω) πλήρως εκμεταλλεύσιμα λίτρα..
Νέο 6θέσιο HONDA F-RV (SUV)