-
Σημερα οδηγησα πρωτη φορα στην πιστα σας...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σημερα οδηγησα πρωτη φορα στην πιστα σας...με νοικιαρικο λες??πως σου φανηκε??
-
Με νοικιαρικο, ναι.
Σαφως καλυτερη πιστα απο αυτην στην Παλληνη που πηγαιναμε επειδη ηταν κοντα τοσα χρονια. Πολυ μεγαλυτερη, πολυ πιο απαιτητικη. Επισης εχει πολυ πιο καλο κρατημα και τα καρτακια εδειχναν αρκετα οκ για νοικιαρικα.
Δυστυχως χρονους δεν ειχαν (δεν λειτουργουσε το συστημα μας ειπαν).Θελω απο περιεργεια να οδηγησω μια φορα ενα αγωνιστικο σε αυτην την πιστα και να μπορεσω να μετρησω τον χρονο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Με νοικιαρικο, ναι.
Σαφως καλυτερη πιστα απο αυτην στην Παλληνη που πηγαιναμε επειδη ηταν κοντα τοσα χρονια. Πολυ μεγαλυτερη, πολυ πιο απαιτητικη. Επισης εχει πολυ πιο καλο κρατημα και τα καρτακια εδειχναν αρκετα οκ για νοικιαρικα.
Δυστυχως χρονους δεν ειχαν (δεν λειτουργουσε το συστημα μας ειπαν).Θελω απο περιεργεια να οδηγησω μια φορα ενα αγωνιστικο σε αυτην την πιστα και να μπορεσω να μετρησω τον χρονο.
Eχοντας την κουβεντα την Κυριακη για χρονους με τα νοικιαρικα, με αφορμη οτι ο παλαβος ο φιλος μας(Νικος) εβαλε την γυναικα του στο διπλο(το καημενο το κοριτσι) το ποσο γυρισε, ο Ρομπερτο ο επιστατης της πιστας μας ειπε, πως ειναι περιπου στο 1.10-1.15 sec ταπα, και πως με κανονικο μονο ειναι περιπου 0.57-0.58 sec, παντα μιλαμε για ταπα το ποδι.
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Το 50% σε κάθε χόμπι είναι η παρέα, και η παρέα αυτή τα σπάει … μπράβο Νίκο και Τόλι. Χαίρομαι να είμαι στην πίστα μαζί σας γιατί υπάρχει σεβασμός πάνω απ’ολα.
Σάββατο λέω να ανέβω καρτοδρομο για να κάνω δουλίτσες στα καρτάκια. Από μια ματιά που έριξα στο 6ταχυτο λασκάρει τις βίδες για πλάκα!!!Οπως τα λες Αντωνη, το καρτ θελει πανω απο ολα, και πρωτα απο ολα, μεγαλη προσοχη και λεπτομερηΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Με νοικιαρικο, ναι.
Eχοντας την κουβεντα την Κυριακη για χρονους με τα νοικιαρικα, με αφορμη οτι ο παλαβος ο φιλος μας(Νικος) εβαλε την γυναικα του στο διπλο(το καημενο το κοριτσι) το ποσο γυρισε, ο Ρομπερτο ο επιστατης της πιστας μας ειπε, πως ειναι περιπου στο 1.10-1.15 sec ταπα, και πως με κανονικο μονο ειναι περιπου 0.57-0.58 sec, παντα μιλαμε για ταπα το ποδι.
Kαι να προσθέσω ότι πηγαίναμε ΤΑΠΑ...το πόδι κάτω στο πάτωμα, ακόμα και στη στροφή μετά τη μεγάλη ευθεία, τη λεγόμενη valvoline.
Αργεί ρε γμτ ο Σεπτέμβρης ε?
-
αγορινα δε σε βλεπω να την παλευεις μεχρι σεπτεμβρη, εκτος αν προσπαθεις να πεισεις και τον εαυτο σου !
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
αγορινα δε σε βλεπω να την παλευεις μεχρι σεπτεμβρη, εκτος αν προσπαθεις να πεισεις και τον εαυτο σου !Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου
Αλλά θα έχει και ΠΟΛΥ ζέστη...άσε, άσε...δε λέει σου λέω. Άστα!
-
καθημερινη απογευμα σε βλεπω να ξεδινεις....
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
καθημερινη απογευμα σε βλεπω να ξεδινεις....Μπα, λογω δουλειας δε προλαβαινω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
To βιντεάκιιιι:spielberg και λαλακιες!!! .Γεια σου ρε Νικο σκηνοθετη...ωραιος .Αντανακλαστικα super και απο τους δυο μπραβο
-
Δυο βιντεο on board, του Anthony Ambbasse με SODI-ΜΑΧΤΕR απο το παρκινγκ του Las Vegas, που για την περισταση εγινε πιστα(κατι σαν PICK Πατρας), και το αλλο του Jeremy Iglesias με το INTREPID CRUIZER-TM-TEC SAV. Ειδικα ο Iglesias παιζει στην 10αδα τον τοπ οδηγων καρτ στον κοσμο, φυσικα με 6ταχυτα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JhgOFi6y ... re=related
Youtube Video -
Ετοιμάζω νέο βιντεάκι, δικό μου το απόγευμα πριν φύγουμε και μιλάμε πρακτικά για το τελευταίο σκέλος πριν το Σεπτέμβρη
Ήμουν βεβαίως ΠΤΩΜΑ και διαλυμένος μετά από καμιά 130αριά γύρους. Νομίζω 46 ξερό γύρισα τότε...κάπου φαίνεται και στο βίντεο από το αλφάνο.
Highlight του σκέλους, ένας τύπος με ένα 100άρι ο οποίος με έβλεπε, έβγαζε χέρι να τον περάσω...αλλά εκεί που πήγαινα να τον περάσω...έκλεινε τη γραμμή του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
Υπομονή μέχρι το πρωί.
-
μια που βαζουμε βιντεο να βαλω και εγω ενα.....
Youtube Videoειναι απο τη φορα που μπαινωντας εκανα κ προσωπικο ρεκορ στο καρτοδρομο! πραγματικα το καρτ ηταν απο αλλο πλανητη εκεινη τη μερα(φτου φτου μη το ματιασω!!) δε καταλαβαινα πως εστριβε τοσο ομαλα και γραμμικα.και το μοτερ πυραυλος παντου δυναμη.
δικα μου highlights oταν ειδα τον χρονο στο αλφανο καπου στα 6,5 λεπτα και πηγα να σηκωσω το χερι απο τη χαρα μου αλλα ημουνα πανω στη στροφη!!
και ο θοδωρης που ειχε πορωθει τοσο με τη ΡΟΚαρα του που εμεινε απο βενζινη!!! -
Μπράβο ρε Τολάκο!
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ετοιμάζω νέο βιντεάκι, δικό μου το απόγευμα πριν φύγουμε και μιλάμε πρακτικά για το τελευταίο σκέλος πριν το ΣεπτέμβρηΉμουν βεβαίως ΠΤΩΜΑ και διαλυμένος μετά από καμιά 130αριά γύρους. Νομίζω 46 ξερό γύρισα τότε...κάπου φαίνεται και στο βίντεο από το αλφάνο.
Highlight του σκέλους, ένας τύπος με ένα 100άρι ο οποίος με έβλεπε, έβγαζε χέρι να τον περάσω...αλλά εκεί που πήγαινα να τον περάσω...έκλεινε τη γραμμή του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
Υπομονή μέχρι το πρωί.
Έτοιμο και το άλλο βιντεάκι:
-
καλα ο τυπος με το 100ρι δεν υπαρχει!!!ρε μηπως αντι να σου εκανε σημα για να τον περασεις σου ελεγε ''να να εδω ελα για να σε πετυχω μπααααααααμμ!!!!''
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
και καρτας και σκηνοθετης πρωτος!!!!!τυχερη η γυναικα που σε εχει!!!!!! πολυταλαντε και γρηγορε!!!!
Βασικα την εβαψε.
Νικο αμα σου δοσω ολα μου τα βιντακια μπορεις να κανεις ενα μιχ με τις καλυτερες φασεις μπορεις να φτιαξεις ενα ευπαρουσιαστο για να το πρωοθησω σε κατι potential sponsors? ε φανταστικε Νικο? (επρεπε να υπαρχει ενα emoticon με τεαστια γλωσσα)Υπότιτλους έβαλα μόνο ρε συ...δε ξέρω να κάνω κάτι άλλο
Ελαγα να παρω και εγω κανα Μac αλλα τελικα μολις ελυσα το σασμαν του αγωνιστικου και πρεπει να φυγουν τουλαχιστον 1500 Ευρο για τα ανταλλακτικα.....
Που ειπαμε οτι θα εισαι τον Αυγουστο?Υ.Γ. Στον τυπο με τον 100αρι παντως μετα και την δευτερη φορα να τον ειχα σπρωξει απο πισω λιιιιγο στην φουρκετα να συνειδητοποιησει λιγο τι μαλακια εκανε εις διπλουν. Εσυ του ειπες και ευχαριστω η του εδειξες κανα κολοδαχτυλο?
-
τί μαλάκας ήταν αυτός με το 100αρι!τί ακριβώς ήθελε να κάνει? θα τσουγκράγατε για τα καλά κ θα σε πέταγε έξω
μόλις τον πέρασες του σήκωσες χέρι να του πεις ευχαριστώ ή του σήκωσες το δάκτυλο?το φυγοκεντρικό για το δικό μου θα έρθει τέλος Αυγούστου
αρα, για δίμηνη αργία τί κάνουμε στο καρτ? αδειάζουμε το ρεζερβουαρ. Τί άλλο? χρειάζεται να αδειάσουμε κ το καρμπυρατερ? Κ αν ναι, πως? -
ρε ειναι καλο παιδι ο Νικος ευχαριστω του ειπε............ασχετα τα γαμοσταβριδια που θα εριχνε απο μεσα του!!!!
-
Τόλη και chemic, …απίστευτος ο τύπος ε? Καλά, τον είχα καταλάβει απ’έξω τι τύπος ήταν και πήγαινα φυλαγμένα και βούτηξα μετά στη φουρκέτα.
Δεν του είπα ευχαριστώ, σήκωσα το χέρι για να του πω «τι κάνεις ρε φίλε?» …δε ξέρω αν το κατάλαβε
@Hannibal το mac απλά τα σπάει.- …δε σπρώχνω από πίσω, το κάνουν πολλοί αλλά εμένα δε μου αρέσει …θα βρω σημείο να τον περάσω ή θα πάω τόσο δίπλα του που θα με καταλάβει και θα συναινέσει.
Κράταγε καλά τότε…εγώ δεν είχα άλλες δυνάμεις , πάλι καλά που έβγαλα το 10λεπτο δε λέτε?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ