-
Ένας γνωστός μου τράκαρε την πόρτα του συνοδηγού ενώ και του οδηγού ήταν απο καιρό ψιλοτρακαρισμένη..το αμάξι είναι renault clio του 2003 1.2 authentic..έχουμε βρεί 2 μπροστινές πόρτες απο renault thalia του 2003 αλλά δεν ξέρουμε αν κάνουν επειδή έχουν άλλου τύπου ασφάλειες..όποιος γνωρίζει ας μου πει.
-
Ένας γνωστός μου τράκαρε την πόρτα του συνοδηγού ενώ και του οδηγού ήταν απο καιρό ψιλοτρακαρισμένη..το αμάξι είναι renault clio του 2003 1.2 authentic..έχουμε βρεί 2 μπροστινές πόρτες απο renault thalia του 2003 αλλά δεν ξέρουμε αν κάνουν επειδή έχουν άλλου τύπου ασφάλειες..όποιος γνωρίζει ας μου πει.
-
-
το κλιο ειναι 3θυρο ή 5θυρο; Αν ειναι 5θυρο νομιζω οτι σαν σχεδιο και σαν μεγεθος ειναι ιδιες οι μπροστινες πορτες
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
το κλιο ειναι 3θυρο ή 5θυρο; Αν ειναι 5θυρο νομιζω οτι σαν σχεδιο και σαν μεγεθος ειναι ιδιες οι μπροστινες πορτες5θυρο είναι..απλά επειδή το κλιό έχει μπροστά νέες ασφάλειες στο πλάι σαν 'βιδες' και πίσω έχει τις παλιές που ανεβοκατεβενουν και με το χέρι ενώ το thalia έχει τέτοιου τύπου και μπροστά κ πίσω δν ξέρουμε αν θα ταιριάζουν στο κλιο...
-
Το Thalia δεν ειναι ενα Clio σενταν με αλλο ονομα??? Ιδιες πρεπει να ειναι μιας και προκειται για το ιδιο αμαξι, απλα του εβαλαν και ενα πορτ παγκαζ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το Thalia δεν ειναι ενα Clio σενταν με αλλο ονομα??? Ιδιες πρεπει να ειναι μιας και προκειται για το ιδιο αμαξι, απλα του εβαλαν και ενα πορτ παγκαζτο θέμα είναι τι γίνεται με τις ασφάλειες..θα κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν οι πόρτες η μπα?
-
Χωίς να είαι 100% σίγουρος οι πόρτες το 'Θάλεια' κάνουν αλλά και να μην κάνουν μην αγχώνεστε. Ανταλλακτικά υπάτχουν άπειρα στην αγορά. Εδώ εγώ στο μεγκάν σε μία ώρα είχα βρεί 3 πόρτες μπροστινές όταν έψαχνα, για το 'Κλιό' δε θα βρείς?
-
ΟΚ...οι πόρτες κάνουνε..αλλά χρειάζομαι μια ακόμα βοήθεια
Που μπορώ να βρώ εσωτερικές χειρολαβές(αυτές που 'κρέμονται' απο την οροφή)και πίσω προσκέφαλα ασφαλείας για το Renault Clio III 1.2 Authentic του 2007 της ξαδέρφης μου?Επειδή το πίσω κάθισμα αυτού του αμαξιού δν έχει τάπες για τα προσκέφαλα παρα μόνο 'τρύπες' πρέπει να αλλαχτεί όλο το πίσω κάθισμα ή μόνο η πλάτη?Και που μπορούμε να τ βρουμε? -
Υπάρχει κάποιος στην οδό Λιοσίων, απάναντι απο το μουσείο του ΟΣΕ που έχει τα πάντα απο Γαλλικά αυτοκίνητα. Φαντάσου ότι έψαχνα για δεξιά πόρτα Κλιο 2004 και διάλεξα απο τις πολλές μία στο χρώμα του αυτοκινήτου...
-
Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα με το Renault Clio III tης ξαδέρφης μου...εδώ και ένα μήνα έχει χαλάσει ο μηχανισμός που κλειδώνει/ξεκλειδώνει την τάπα του ρεζερβουάρ.Στην Θεσσαλονίκη που μένει ζητά η αντιπροσωπεία της Renault 100 ευρω για επισκευή.ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποιος άλλος πιο οικονομικός τρόπος για να λυθεί το θέμα πχ να βρούμε μία εσωτερική τάπα που να κλειδώνει/ξέκλειδώνει με κλειδί η με τηλεκοντρόλ η δν υπάρχει τέτοια περίπτωση? αλλά θέλω
Πόρτες για Renault Clio 2