-
ετσι και αλλιως νωρις μ γινουμε και κουνουπιδια απο τη ζεστη !!!
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
ετσι και αλλιως νωρις μ γινουμε και κουνουπιδια απο τη ζεστη !!!Θα έχουμε σηκώσει τις τέντες!
-
τεντες,ανεμιστηρες,κομπρεσερ,εργαλεια,σταντ, ομαδα απο εξωτερικο ειμαστε λεμε τι χομπιστες και #@%κιες!!!!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
τεντες,ανεμιστηρες,κομπρεσερ,εργαλεια,σταντ, ομαδα απο εξωτερικο ειμαστε λεμε τι χομπιστες και #@%κιες!!!!To φορτηγό μας λείπει.
-
H ROK...αρα ειναι ετοιμη, στρωσιμο το καινουργιο μπιστονακι , καινουργιο καθισμα το μαλακο racing,της ...CRG... στησιμο αλλο, καινουργια VEGA, τα πενταλ στα μετρα μου, και μετα γκαζωνουμε. Οι Tuners εστησαν και το BAD-BOY στα μετρα τους, και θα γινει πανικος, 6 ...CRG... στην πιστα.
ΕΕΕ!!! τι να κανουμε ο βηχας και ο ΕΡΩΤΑΣ με τα ...CRG... δεν κρυβονται. -
Έξι CRG
Τέο...μη ξεχάσεις τη φωτογραφική μηχανή σου!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
τεντες,ανεμιστηρες,κομπρεσερ,εργαλεια,σταντ, ομαδα απο εξωτερικο ειμαστε λεμε τι χομπιστες και #@%κιες!!!!Εμενα αυτη η λεξη(ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ) μου αρεσει πολυ και ετσι θελω και εγω και οι Τuners να μεινουμε, το θεμα αγωνιζομενοι και χομπιστες το εχουμε ξαναπει. Εμεις αγαπαμε το καρτ, και κανουμε την πλακα μας.
-
ενός λεπτου σιγή για το σπασμένο φυγοκεντρικό μου.
θα παω αύριο από τη πίστα μήπως έχουνε να μου βάλουνε καινούργιο, μεταχειρισμένο, ότι βρούμε. αντε να δούμε.
κατά τα άλλα, ευχαριστώ τους TWINS TEAM για τη τοποθέτηση του mychron 4 αν δε δουλέψει το καρτ θα φέρω μόνο το mychron για ρολόι κ για θερμόμετρο -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έξι CRGΤέο...μη ξεχάσεις τη φωτογραφική μηχανή σου!
Ο παπους ο ΤΖΑΜΠΑΣ πεθανε το ιδιο και ο γιος του, και τα εγγονια του, ολοκληρη η φαμιλια ξεκληριστηκε!!!
5 ευρω η φωτογραφια. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα έχουμε σηκώσει τις τέντες!
θα χωρεσω κγω δηλαδη... ?
-
αν δε ξεχασεις το πρωι νωρις να παρεις την διαπιστευση καπου θα σε βολεψουμε!!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Έξι CRG
Τέο...μη ξεχάσεις τη φωτογραφική μηχανή σου!
Ο παπους ο ΤΖΑΜΠΑΣ πεθανε το ιδιο και ο γιος του, και τα εγγονια του, ολοκληρη η φαμιλια ξεκληριστηκε!!!
5 ευρω η φωτογραφια....ε, εντάξει...κάτι θα κάνεις
αν δε ξεχασεις το πρωι νωρις να παρεις την διαπιστευση καπου θα σε βολεψουμε!!!
Θα υπάρχει έλεγχος πριν μπει στα pit.
Θα έχουμε σηκώσει τις τέντες!
θα χωρεσω κγω δηλαδη... ?
Όλοι οι καλοί χωράνε...αλλά με τη διαπίστευση όπως λέει ο Τόλης
ενός λεπτου σιγή για το σπασμένο φυγοκεντρικό μου.
θα παω αύριο από τη πίστα μήπως έχουνε να μου βάλουνε καινούργιο, μεταχειρισμένο, ότι βρούμε. αντε να δούμε.
κατά τα άλλα, ευχαριστώ τους TWINS TEAM για τη τοποθέτηση του mychron 4 αν δε δουλέψει το καρτ θα φέρω μόνο το mychron για ρολόι κ για θερμόμετροΑν είσαι τυχερός, θα είναι εκεί ο Κωνσταντίνος.
Περαστικά.
Πλησιάζει η μεγάλη μέρα!
-
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1542563/
Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για να φτιάξεις κάτι τέτοιο?
-
ειναι αυτο που ελεγα την αλλη φορα στο Τολη αν θυμαμαι καλα. ειναι δυνατον ? το μονο που φανταζομαι ειναι οτι θα ειναι μικροσ σε ηληκια και πιστευε οτι θα φτιαξει κατι οικονομικο που θα γαζωνε !! το θεμα ειναι οτι ουτε καν πολλα αλογα δεν ειναι !!
-
ειναι πως εχεις μαθει.αυτος δεν ηξερε τι σημαινει καρτ και ειχε μεινει στο οτι αν κατι εχει 4 ροδες ειναι αναγκαστικα αμαξι.απο ολους αυτους που πηγε και πηρε ανταλλακτικα και υλικα ΚΑΝΕΝΑΣ δε του ειπε,ρε μαστορα τι πας να φτιαξεις???????
-
παίζει να σκάσω και εγώ την Κυριακή....
οπότε να έχετε τα Καρτάκια μου έτοιμα κ καθαρά...Μαστρο Θ... φέρτε το maxter να δούμε πόσο μπορεί να πάει...
Νίκο... άλλαξε λάστιχα...και φέρε κ ένα ζευγάρι χέρια για σένα...
Τόλη...παικταρά μου άστο όπως είναι...χεχεχε
-
Ο χρήστης stav23 έγραψε:
παίζει να σκάσω και εγώ την Κυριακή....
οπότε να έχετε τα Καρτάκια μου έτοιμα κ καθαρά...Μαστρο Θ... φέρτε το maxter να δούμε πόσο μπορεί να πάει...
Νίκο... άλλαξε λάστιχα...και φέρε κ ένα ζευγάρι χέρια για σένα...
Τόλη...παικταρά μου άστο όπως είναι...χεχεχε
παρακαλω τον προεδρο της FIA mr.Jean Todt μια διαπιστευση μονοημερη για τον γλυκοστοματο πιλοτο μας!!!!!
-
Ο χρήστης stav23 έγραψε:
Νίκο... άλλαξε λάστιχα...και φέρε κ ένα ζευγάρι χέρια για σένα...τι μλκς που'σαι
Τέτοια λέγε...κι άμα στο δώσω ποτέ...
-
Μου φτιάξατε την μερα.. παιζει να είναι και 7 τα μαύρα (της κόρης μου), οπότε θα έχουμε καρτάκι στα μέτρα του Σταύρου.
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
:lol: Μου φτιάξατε την μερα.. παιζει να είναι και 7 τα μαύρα (της κόρης μου), οπότε θα έχουμε καρτάκι στα μέτρα του Σταύρου.Φέρε και τη Μιλού!
Παίζει να'ρθει κι η γυναίκα μου καμιά βόλτα, θέλει να τη γνωρίσει.
Ο καιρός για αύριο:
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ