-
Eγώ παίζω με photobucket. (στα @@ σας, ξέρω )
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Υπέθεσα οτι έγραφες από υπολογιστή
Αφου το λεει η υπογραφη μου οταν στελνω απο κινητο
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ παίζω με photobucket. (στα @@ σας, ξέρω )Για κινητο και browser μιλας?
Εγω θελω κατι χωρις να πολυμπλεκω με browser , τα tapatalk + db ειναι γρηγορα στη χρησηSent from my LG-P500
-
Για κινητό + ταπαταλκ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για κινητό + ταπαταλκ!Και πως ανεβαζεις photobucket? Με browser?
Edit αυτο που προτεινει ο festonero φαινεται καλο, αλλα κοντευω να μεινω απο MB ρε γαμωτο εχω εγκαταστησει πολλες εφαρμογες..
Sent from my LG-P500
-
Όντως, δεν το ξεκαθάρισα, υπάρχει photobucket app για αυτό. Σου βγάζει λινκς και πατώντας πάνω τους αντιγράφονται και μπορείς να τα επικολλήσεις στο ταπαταλκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως, δεν το ξεκαθάρισα, υπάρχει photobucket app για αυτό. Σου βγάζει λινκς και πατώντας πάνω τους αντιγράφονται και μπορείς να τα επικολλήσεις στο ταπαταλκ.Καλη φαση , μαλλον θα πρεπει να βαλω ακομα ενα προγραμματακι τοτε γιατι με το db δε γινεται να συνεχιστει, δε θελω να κραταω τοση σαβουρα..
Edit καλα δουλευει το photobucket , αλλα δεν παει στην sd, ειχα λογαριασμο εν τω μεταξυ (δε το θυμομουν ,μου το πε οταν πηγα να φτιαξω νεο οτι χρησιμοποιειται το mail , λεω κι εγω ποιος αλλος μ@λακας χρησιμοποιει το qsisvts , το qsis ηδη μου το χουν κλεψει πολλοι αλλοι ) και προσπαθουσα να μαντεψω τους πιθανους συνδυασμους μου username/password
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εχει αισθητηρα για φως για αυτο εχω και το widget για τη φωτεινοτητα φατσα καρταΑν έπαιρνες premium κινεζιά Χαβάη, θα είχες και φωτόμετρο!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
δεν εχει αισθητηρα για φως για αυτο εχω και το widget για τη φωτεινοτητα φατσα καρτα
Αν έπαιρνες premium κινεζιά Χαβάη, θα είχες και φωτόμετρο!
Εμ δεν υπηρχε τοτε..
Flash εχετε εσεις?
Sent from my LG-P500
-
προταση για καποια δοκιμασμενη καρτα 16Giga?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προταση για καποια δοκιμασμενη καρτα 16Giga?Πήρα την παρακάτω πριν 1 εβδομάδα, από το συγκεκριμένο μαγαζί, που την έχει ακόμη σε πολύ καλή τιμή. Είναι class 4 αλλά από εκεί και πάνω οι τιμές ξέφευγαν.
http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Ki ... HC-Adaptor
-
ωραια, την τσιμπησα!
-
Ένα ακόμα Desire είναι με s-off, CM7 hboot και 2.3 πλέον
-
Aυτο το ειδατε?
Youtube VideoΕιναι πιστο αντιγραφο του iphone 4 (χαρακτηριστικα φοραει θηκες του 4) και εχει android ειδικα διαμορφωμενο σε iOS look
Παιζει στα 150 ευρω με μεταφορικα αλλα προφανως απευθυνεται μονο σε πουλ μουρ αγοραστες -
βγηκε επισημο 2.2 στο galaxy 3 , ταχυτατη η samsung
-
βγηκε επισημο 2.2 στο galaxy 3 , ταχυτατη η samsungGingerbread το 2013?
-
μαλλον ποτε
μολις ερθει ο πατερας μου θα του τη περασω, αλλα απο οτι ειδα δεν δινουν καν 2.2.1 ή 2.2.2 , μονο σκετη 2.2στο p500 παντως συμφωνα με τους ιταλους ειναι στα τελικα σταδια η 2.3.3 (προσπαθουν να λυσουν καποια προβληματα εγκαταστασης για τις συσκευες που εχουν ενα καρο εφαρμογες εγκατεστημενες και δεν εχουν μενει αρκετη εσωτερικη μνημη για cache )
και στο ελληνικο blog της lg μιλανε για αρχες ιουλιου
http://www.bloglg.gr/2011/01/lg-optimus ... %E2%84%A2/
-
μαλλον ποτε
μολις ερθει ο πατερας μου θα του τη περασω, αλλα απο οτι ειδα δεν δινουν καν 2.2.1 ή 2.2.2 , μονο σκετη 2.2στο p500 παντως συμφωνα με τους ιταλους ειναι στα τελικα σταδια η 2.3.3 (προσπαθουν να λυσουν καποια προβληματα εγκαταστασης για τις συσκευες που εχουν ενα καρο εφαρμογες εγκατεστημενες και δεν εχουν μενει αρκετη εσωτερικη μνημη για cache )
και στο ελληνικο blog της lg μιλανε για αρχες ιουλιου
http://www.bloglg.gr/2011/01/lg-optimus ... %E2%84%A2/
Aρχιζω να πιστευω πως το δικο σου κινητο παιζει να ναι οτι καλυτερο σε android σαν πακετο
-
ειναι τιμιο, αλλα δεν ειναι και το ιδανικο
μιας και λεω τιμιο, διαβασα σε αλλο φορουμ οτι παιζει προσφορα στο saturn στα 149 αυτες τις μερες
σε αυτη τη τιμη κωλομετραει ασχημα
-
Γενικα,σαν υποστηριξη-εμφανιση(κατα τη γνωμη μου)-τιμη-επωνυμια και δεδομενης της εποχης που βγηκε 7-8 μηνες πριν ειναι πολυ μπροστα το κινητακι
Περι συσκευών Android...