-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λωρη θα εισαι στην εκκινηση την Πεμπτη;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.
ΕΧΩ ΤΟ HELICOPTERS BRIEFING ΣΤΙΣ 17.00, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΦΕΤΟΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα πετάξει ελικόπτερο στην βραδυνή? Πως μπορει να επέμβει βραδυ πλην ελικοδρομίου?
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σε ποια Ε.Δ είναι αυτές οι αναγνωρίσεις;Και ποια ομάδα είναι;einai sto eleftheroxwri oles oi omades me thn citroen na exei ena mini service sto telos.perase kai kai o sordo me ton meeke!na tis exoun gia tou xronou me to kalo
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για την κατάσταση των προσβάσεων δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την οργάνωση,και αυτό με ανησυχεί... -
Παιδια σας παρακαλω ξερετε τι ωρα ξεκιναει το shakedown και αν ειναι στην ιδια διαδρομη με προπερσυ
-
Αυτη ειναι η διαδρομη: (και ναι εινα η ιδια με του 2009)
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... _spect.pngΓιατι δεν βλεπεις το προγραμμα στο site του αγωνα;
08:00 - 10:00 Υποχρεωτικό Shakedown οδηγών FIA 1 και FIA 2 δηλωμένων από Κατασκευαστή & Ομάδων WRC
Προαιρετικό για άλλους FIA 2
10:00 - 11:00 Επιστροφή GPS αναγνωρίσεων, (υπόλοιποι FIA οδηγοί)
10:00 - 12:00 Προαιρετικό Shakedown FIA 1, FIA 2 και FIA 3 οδηγών
12:00 - 13:00 Προαιρετικό Shakedown μη FIA οδηγών -
Προσοχή-προσοχή
Παρακαλείται ο DAP να μου πει αν αύριο θα είναι στο SD και σε ποιο σημείο πιστεύει να είναι.
Δεν είμαι 100% σίγουρος ό,τι θα είμαι εκεί, αλλά αν είμαι θα ήθελα πολύ να συναντήσω τον αγαπητό Δημήτρη. -
Εγω παντως πολυ πιθανο να ειμαι στην προσβαση 1 αυριο.
Εχει νοημα να παμε μετα στο Service Park;
Θα ειναι εκει τα αυτοκινητα και οι οδηγοι για φωτογραφιες κλπ; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω παντως πολυ πιθανο να ειμαι στην προσβαση 1 αυριο.
Εχει νοημα να παμε μετα στο Service Park;
Θα ειναι εκει τα αυτοκινητα και οι οδηγοι για φωτογραφιες κλπ;Έχει νόημα να είσαι μέσα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον αγώνα.
-
Απλα δεν εχει τυχει να περασω τοσα χρονια απο service park και δεν ξερω τι γινεται και πως ειναι η ατμοσφαιρα εκει.
Ελπιζω απλα μετα το shakedown να ειναι λιγο χαλαροι εκει περα. -
Απλα δεν εχει τυχει να περασω τοσα χρονια απο service park και δεν ξερω τι γινεται και πως ειναι η ατμοσφαιρα εκει.
Ελπιζω απλα μετα το shakedown να ειναι λιγο χαλαροι εκει περα.Θα δεις τις ομάδες και θα είναι σχετικά χαλαρά τα πράγματα. Αν θέλεις δράση στο SP Πρέπει να πας σε service το Σάββατο ή την Κυριακή (την Παρασκευή έχει remote στα Καμ.Βούρλα).
-
Επειδη εχουμε φτιαξει tight schedule για φετος δεν θα παμε ΠΣΚ στο service park, οποτε αυριο για την βολτα, για φωτογραφιες κλπ νομιζω ειναι μια χαρα.
-
Στο remote SP στα Καμ.Βούρλα υπάρχει πρόσβαση για θεατές;
Αν ναι, αξίζει μια επίσκεψη; Τι ώρες; -
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Αν ναι, αξίζει μια επίσκεψη; Τι ώρες;Συμφωνα με το προγραμμα ο πρωτος μπαινει 12.11 και φευγει 12.46 και ειναι στον παραλιακο και μεταξυ των οδων Κνημιδος και Μεταμορφωσεως.Δεν νομιζω να επιτρεπουν σε θεατες να μπαινουν και μεσα απο τα καγκελα.
Το αν αξιζει ...αν θελεις να το δεις,αξιζει ,αν δεν θελεις...ειναι μαπα. -
Ελπιζω απλα μετα το shakedown να ειναι λιγο χαλαροι εκει περα.Σημερα ηταν χαλαροι.Θα ειναι ξανα Κυριακη απογευμα.....
-
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Αν ναι, αξίζει μια επίσκεψη; Τι ώρες;Το remote service θα γίνει στις 12:11.Για τις προσβάσεις δυστυχώς δε γνωριζω κάτι.Αν πας τελικά,απ'ότι βλέπω,δεν προλαβαίνεις να δεις παραπάνω από μία ειδική(εφ'όσον θες να παρακολουθήσεις κάποια από τις ειδικές της Φθιώτιδας).Αυτά που λέω παραπάνω τα συμπέρανα βλέποντας το ωράριο του αγώνα:
http://www.acropolisrally.gr/GR/2011/ev ... rary-2011/
Για δική σου διευκόλυνση,ρίξε μια ματιά και στους χάρτες του αγώνα -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ελπιζω απλα μετα το shakedown να ειναι λιγο χαλαροι εκει περα.Σημερα ηταν χαλαροι.Θα ειναι ξανα Κυριακη απογευμα.....
Ακούστε όλοι τις συμβουλές του 'παλιού' (τι παλιού, παμπάλαιου καλύτερα)... κάτι ξέρει παραπάνω!
-
Καλησπέρα σε όλους και καλό αγώνα να έχουμε!!
Πιστεύετε πως προλαβαίνει κάποιος να δει τον τερματισμό της ειδικής Ελάτεια και να προλάβει να δει και κάποιο σημείο της Ελευθεροχώρι εκτός από τον τερματισμό, π.χ. πρόσβαση 2 ή 3 ;;
Επίσης βάση της εμπειρίας σας, οι προσβάσεις της Ελευθεροχώρι είναι βατές για επιβατηγό;; Ο τερματισμός της Ελάτεια θα είναι προσβάσιμος από Ρεγκίνι;;
thanks!!
-
Δυο ερωτησεις...
1.Αληθευει οτι εχει αλλαξει η χαραξη της διαδρομης στο πεδιο βολης της Θηβας και βλεπεις το αγωνιστικο περισσοτερη ωρα??
2.Στο Ελευθεροχωρι,στο σημειο συναντησης της ειδικης με την προσβαση απο Παλαιοχωρι,εχει γινει διαμορφωση της ειδικης οπως ειχε γινει στο παρελθον(..νομιζω το 2005?),η περνανε'ευθεια'?? -
synithismenos apo ta palia xronia piga o kakomoiris mexri tin sygrou kai ekatsa stin gwnia na dw ta aytokinita poy katevenane apo tin ekkinisi stin symvoli me l.sygroy.Sinithismenos apo ta paliotera etsi perimena na dw mprosta zita kai pisw na akolouthei agwnistiko!!!!telika ayto poy eida itan to mpaxalo se olo to megaleio.mia troxonomo pou den iksere pou pane ta tesera na exei mplokarei me ta kamomata tis ta panta....ta agwnistika na prospathoune simeioton na vgoynme mexri tin panteio...ena skonta malista anti na katevei tin sygrou pige pros tous aganaktismenous sto syntagma!!!Den kserw pos itan i katastasi stin rampa tis ekinisis pantos apo ekei mexri tin panteio deiksame ton xeirotero mas eayto.2 astynomikoi enas stin ekklisia kai mia frikarismeni stin symvoli me sygrou xwris na exoun estw epikinwnia metaksy tous...emeis tis fonazame (erxeteeeeeeee) kai kana dyo fores mas apantise me neyra na perimenei!!!!!As elpisw na min exei tetioy eidoys paratragoyda tis epomenes treis meres o agwnas!Pantos lismono tis palies ekkiniseis me ton zita na katevenei me orthia(soyza) tin syggroy kai apo pisw to agonistiko na ksesikonei ton kosmo me ta anoigmata toy.
-
Γκρηκ πληζ, ιφ γιου γουάντ το μπη τέηκεν σίριουσλι.
Παρακολούθηση ειδικών στο Ακροπολις 2011