-
Συμφωνώ με Κυριακο. Από αυτά το Ε5. Το C3-01 όντως δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό και θα το απέρριπτα κατευθείαν. Η touch του για γέλια..
Για το Χ8 τα ξέρεις και μόνος σου και έχει και χάλια μπαταρία.
Ανάμεσα στα Ε5 και C5-03 θα κατέληγα στο Ε5, πολύ πιο στιβαρή κατασκευή, και ελπίζω πως η μπαταρία θα διαπρέπει ως E- Series.
Το C5-03 ούτε κρύο ούτε ζεστη, μόνο αν θες σωνει και καλά χειρισμό με touchscreen πάρτο. Κατά τ άλλα η οθόνη του δείχνει απαρχαιωμένη μπροστά στον ανταγωνισμό. Πάντως τρομερή μπαταρία έχει το c3-00 , δεν είναι στη λίστα το ξέρω, απλά το αναφέρω γενικά. Βγάζει βδομάδα με νορμάλ χρήση (oxi wifi κλπ). Κατα τ άλλα δε λέει κατι όμως, μόνο σαν δεύτερο μπορει να στάθει -
Ανοιξα λιγο το p1 μου να παρω μια φωτο και με επιασαν τασεις αυτοκτονιας...
Σκατα κανονικα και ανουσια δυσχρηστο..Νext time, θα ανοιξω το ngage μου
Sent from my LG-P500
-
Εγώ πάντως το Μ600 με το ίδιο λειτουργικό το χρησιμοποιώ ακόμα.
Δε θα το έλεγα και τόσο δύσχρηστο. -
Το εκλεισα αμεσα και ξαναγυρισα στο αγαπημενο μου android, ελα αυτα τα παλια λειτουργικα ειναι χαλι μαυρο
Εχω χασει και το πενακι και εκανα τις λεπτοδουλειες με συνδετηρα
Οταν το χρησιμοποιουσα ηταν οκ, αλλα την τωρινη μου απλοτητα δεν την αλλαζω με τιποτα
Ευτυχως συνεργαζονταν μια χαρα τα bluetooth τους και δεν επρεπε να ψαχνω καλωδια.. βεβαια το bluetooth για καποιους ειναι κατι αχρηστο και καλυτερα να παραμενει κλειδωμενο
Sent from my LG-P500
-
Tόσο χάλια είναι το Χ8 ρε σεις?
Προκειται να αλλάξω εταιρεία και συσκευή και μου προσφέρουν σε καλή τιμή με το πακέτο που θα κάνω το Χ8 ή το LG-Google-κάτι-δε θυμάμαι-τώρα και μπορώ να πω οτι συμπάθησα πιο πολύ το SE επειδή ήταν πιο μαζεμένο και είχε κανα-δυο πραγματάκια παραπάνω. Άσε που στο LG μου έσπασε τα νευρα που δεν μπορούσα να αλλάξω τη γλώσσα γραφής στα ελληνικά. Η αλήθεια είναι βεβαια οτι είμαι λίγο άμπαλος με αυτά τα λειτουργικά...εντιτ: γενικά τα τελευταια χρόνια χρησιμοποιώ πολύ τα SE και με έχουν βολέψει πολύ. Με μόνη ένσταση την πτώση της απτής τους ποιότητας και τη συνεργασία του τελευταίου που είχα με το myview.
-
Εμενα δεν μου αρεσε οπτικα το x8 και το βρηκα πολυ μικρο στο χερι μου.. + η αθλια υποστηριξη του android απο την se..
Ψαξε πιο lg σου δινουν! Παιζει να ειναι και το optimus p500 σαν του qsisvts.. Αυτο με το πληκτρολογιο λυνεται.. κατεβαζεις απο το μαρκετ!
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
To E5 ειναι απο τα κορυφαια business smartphones. Πολυ καλη μπαταρια κ κανει πολλα πραγματα συνχρονως. Απλα προκειται για εργαλειο.
-
Εγώ πάντως ψάχνοντας για κινητό πριν λίγες μέρες ήμουν ανάμεσα σε C5-03, Χ8 και ένα LG που δε θυμάμαι. Τελικά έβαλα τη συγκλονιστική επιδότησή μου σαν έκπτωση στο πάγιο. Συσκευή έχω προς το παρόν. Όοοοοταν χαλάσει το βλέπουμε...Αλλά με το ζόρι, άστο καλύτερα!
Έχοντας γυρίσει από wind σε cosmote, έχω να πω πως το σήμα της τελευταίας είναι όντως καλύτερο, μιλώντας πάντα για την περιοχή της Κορινθίας. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά όσο θέλουν να προωθούν, αλλά σε καθημερινή χρήση βλέπω βελτίωση
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
To E5 ειναι απο τα κορυφαια business smartphones. Πολυ καλη μπαταρια κ κανει πολλα πραγματα συνχρονως. Απλα προκειται για εργαλειο.βλέποντας τα χαρακτηριστικά του, αδυνατώ να δω το κορυφαίο & business της υπόθεσης, πέραν ισως της αυτονομίας του.
Any help?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tόσο χάλια είναι το Χ8 ρε σεις?
Προκειται να αλλάξω εταιρεία και συσκευή και μου προσφέρουν σε καλή τιμή με το πακέτο που θα κάνω το Χ8 ή το LG-Google-κάτι-δε θυμάμαι-τώρα και μπορώ να πω οτι συμπάθησα πιο πολύ το SE επειδή ήταν πιο μαζεμένο και είχε κανα-δυο πραγματάκια παραπάνω. Άσε που στο LG μου έσπασε τα νευρα που δεν μπορούσα να αλλάξω τη γλώσσα γραφής στα ελληνικά. Η αλήθεια είναι βεβαια οτι είμαι λίγο άμπαλος με αυτά τα λειτουργικά...εντιτ: γενικά τα τελευταια χρόνια χρησιμοποιώ πολύ τα SE και με έχουν βολέψει πολύ. Με μόνη ένσταση την πτώση της απτής τους ποιότητας και τη συνεργασία του τελευταίου που είχα με το myview.
ακου τι γινεται..
η sony ειναι Γ Τ Π οταν εχουμε να κανουμε με android και γενικα ειναι γτπ τα τελευταια χρονια
δε ξερω ποιο lg λες, αλλα επειδη εγω εχω ενα 'lg google' http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php , 1ον ειναι πολυ καλυτερη συσκευη , 2oν εχει νεοτερη και γρηγοροτερη εκδοση του λειτουργικου
και 3ον , μην ανησυχεις , το φτιαχνουμε οπως θες στο αψε σβησε..
δε σου αρεσει το πληκτρολογιο της lg? (ουτε κι εμενα ειναι κουραδα)ο,τι θες υπαρχει λιγα λεπτα υποθεση ειναι να βαλουμε ενα πιο ευχρηστο

φερτο σε καμια συναντηση και θα στο κανω οπως πρεπει
-
Δε θυμάμαι τώρα ποιο ακριβώς είναι, θα τσεκάρω και θα σου πω. Ο Γερμανός πάντως το έχει στην ίδια τιμή με το Χ8.
-
ε αυτο ειναι στα ιδια (180 ευρω νομιζω εχει στα μεγαλα μεγαζια )
ενας βασικοτατος λογος που ειναι καλυτερο ειναι οτι εχει 512 ram και στο android θες οπωσηδηποτε 512 για να δουλευει αξιοπρεπως η συσκευη σου, αλλιως σερνεται
το se εχει μολις 168 και με τοσα δεν πας πουθενα..επισης το lg ερχεται απο το κουτι με εκδοση 2.2 (κανεις αναβαθμιση αμεσα σε 2.2.2 γιατι γινεται πολυ πιο σταθερο) και αυτο εχει πολυ μεγαλη σημασια για τη ταχυτητα..
και μεχρι το τελος του μηνα περιμενουμε και 2.3.3 (και υποσχεσεις για επιπλεον βελτιωση στην ταχυτητα)στη se δεν υπαρχουν αυτα.. γενικα η se εχει ενα θεμα με την υποστηριξη των συσκευων της , τωρα απο οτι καταλαβα εβαλε μυαλο, αλλα αυτο θα το χαρουν οι κατοχοι μελλοντικων συσκευων
(oxι βεβαια οτι και οι αλλες εταιρειες υπηρξαν αστερια σε ολες τις συσκευες τους, αλλα η se δεν εχει υπαρξει ουτε στις ναυαρχιδες ) -
Κοσμοτέ είπες έχεις... Eλπίζω δεν έχει my view περασμένο, έτσι? Είχε χάρτες ή πρέπει να του περάσω εγώ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κοσμοτέ είπες έχεις... Eλπίζω δεν έχει my view περασμένο, έτσι? Είχε χάρτες ή πρέπει να του περάσω εγώ?Ειχα πηγα στη wind, αλλα το κινητο το χα παρει με επιδοτηση κοσμοτε
Δεν ειχε τπτ της κοσμοτε επανω, κανενα απο αυτα δεν τα πειραζουν οι ελληνικες εταιρειες απο οσο ξερω, ακομα και αυτα που φερνει αποκλειστικα η wind πχ ειναι σκετο android χωρις παπαριες
Οι ξενες εταιρειες τα πειραζουν κυριως
Χαρτες πρεπει να σου δινει ακομα δωρο η κοσμοτε.. εμενα μου εδωσαν και χαρτες και βαση αυτοκινητου (με φορτιστη) τα original της lg, αν σου δωσουν τη βαση λογικα θα εχεις και χαρτες
Στη κοπελα μου που το πηρα σχετικα προσφατα ειχε παντως
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το εκλεισα αμεσα και ξαναγυρισα στο αγαπημενο μου android, ελα αυτα τα παλια λειτουργικα ειναι χαλι μαυροΕχω χασει και το πενακι και εκανα τις λεπτοδουλειες με συνδετηρα
Οταν το χρησιμοποιουσα ηταν οκ, αλλα την τωρινη μου απλοτητα δεν την αλλαζω με τιποτα
Ευτυχως συνεργαζονταν μια χαρα τα bluetooth τους και δεν επρεπε να ψαχνω καλωδια.. βεβαια το bluetooth για καποιους ειναι κατι αχρηστο και καλυτερα να παραμενει κλειδωμενο
Καλά σίγουρα δε συγκρίνεται με τα τωρινά σε απλότητα χρήσης αλλά μπορείς άνετα να το δουλέψεις.
Και εγώ χωρίς πενάκι το έχω.
Έτσι πρέπει να είναι το bluetooth.
Βέβαια αρχίζω και διαβάζω πολλά παράπονα τώρα τελευταίο στο topic της 'μαμάς' και αρχίζω να ανησυχώ. Θα πω στον Jobs να σφίξει τα λουριά.ενας βασικοτατος λογος που ειναι καλυτερο ειναι οτι εχει 512 ram και στο android θες οπωσηδηποτε 512 για να δουλευει αξιοπρεπως η συσκευη σου, αλλιως σερνεται
Υπερβολές.
Με 256ΜΒ στο milestone μια χαρά ήμουν. Και με 2.1. -
Βασικα πρεπει καποια στιγμη να τους απαγορευσει να παιρνουν τηλεφωνο οποιον δεν εχει iphone, δε μπορει να συνεχιστει αυτο το πραγμα..χαλαει την εμπειρια της επικοινωνιας να μιλας με ταπεινες συσκευες
Οσο για τη ραμ, τα βλεπω στο zte ειναι ακομα πιο αργο απο το δικο μου παρα το 2.2 που πηρε
Θες μισο GB τουλαχιστον και το x8 που συζηταμε δεν εχει καν 256 , θα κλανει ολη μερα
Sent from my LG-P500
-
Συμφωνώ για το θέμα iPhone. Πρέπει να μπει μια τάξη επιτέλους.
Τι να πω. Ίσως έπαιζε ρόλο ο επεξεργαστής στο δικό μου που το είχα στο 1GHz.
Καλά το Χ8 είναι όντως χάλια. -
Μ' αρέσει που σκεφτόμουν να τ' αγοράσω...
-
Παιδια μια ερωτηση: Ανανεωσε ο πατερας μου το συμβολαιο του το Δεκεμβρη και πηρε συσκευη με επιδοτηση 50€. Του εκαναν ομως μια προσφορα (πολυ καλυτερη) απο τη vodafone και τους ειπε πως θα το σκεφτει. Την επομένη τον πηραν απο την κοσμοτε και του ειπαν πως του κανουν 5% μειωση στο παγιο για να μεινει αλλα πως αν τελικα φυγει, θελουν πισω τα 50€ της επιδοτησης!! Ειναι λογικο αυτο??
-
Ναι.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ.
Μήνες παραμονής στο δίκτυο
σε επιλεγμένο πρόγραμμα χρήσης : 0-6 7 8 9 10 11 12
Μηνιαία απόσβεση % : 0% 17% 17% 17% 17% 16% 16%
Υποχρέωση επιστροφής % : 100% 83% 66% 49% 32% 16% 0%
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]