-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Είναι φυσιολογικό να πέφτουν οι στροφές στο ρελάντι (50-100 περίπου) όταν ανάβουν τα φώτα;ναι ειναι....φτιαξε καλες γιωσεις, μπουζοκαλοδια καλο μπουζι και καλη μπαταρια με πολυ καλους πολους και θα εισαι οκ μετα
-
ναι ειναι....φτιαξε καλες γιωσεις, μπουζοκαλοδια καλο μπουζι και καλη μπαταρια με πολυ καλους πολους και θα εισαι οκ μετα
Eίχαν τρυπήσει 2 μπουζοκαλώδια και μου τα χαν αλλάξει δωρεάν σε ένα συνεργείο με κάποια μεταχειρησμένα.Λές θέλουν αλλαγή πάλι;Και σάν να νιωσα κάτι τραντάγματα μικρά που και πού αλλά νόμιζα ότι μου χε μείνει φοβία απο τότε που τρύπησαν τα άλλα και άρχισε να τρέμει σαν τρελό το αμάξι μές στην κίνηση.
-
δωσε λιγα χρηματα παραπανω παρε ενα καλο σετ σιλικονουχα μπουζοκαλωδια 4αδα μπουζι αλλαγι μαζι με τα μπουζοκαλωιδα γειωσεις φτιαξει μονος σου με 8αρι καλωδιο.γειωσε μοτερ, σαζμαν, σασι, δυναμο και πεταλουδα αν εχεις ηλεκτρογκαζο τσεκαρε μπαταρια να δεις σε τι κατασταση ειναι και θα εισαι κομπλε μετα...
τι αμαξι εχεις ?
-
δωσε λιγα χρηματα παραπανω παρε ενα καλο σετ σιλικονουχα μπουζοκαλωδια 4αδα μπουζι αλλαγι μαζι με τα μπουζοκαλωιδα γειωσεις φτιαξει μονος σου με 8αρι καλωδιο.γειωσε μοτερ, σαζμαν, σασι, δυναμο και πεταλουδα αν εχεις ηλεκτρογκαζο τσεκαρε μπαταρια να δεις σε τι κατασταση ειναι και θα εισαι κομπλε μετα...
τι αμαξι εχεις ?
Eκτός του ότι δεν έχω ιδέα πώς γίνονται όλα αυτά (βέβαια αν κάποιος-κάποιοι απ το φόρουμ προσφερθούν να μου δείξουν για να μάθω δεν θα πώ όχι ) γιατί να το κάνω αυτό αφού λές ότι είναι φυσιολογικό;
hyundai lantra 1.6 00'
-
ναι ειναι....φτιαξε καλες γιωσεις, μπουζοκαλοδια καλο μπουζι και καλη μπαταρια με πολυ καλους πολους και θα εισαι οκ μετα
Eίχαν τρυπήσει 2 μπουζοκαλώδια και μου τα χαν αλλάξει δωρεάν σε ένα συνεργείο με κάποια μεταχειρησμένα.Λές θέλουν αλλαγή πάλι;Και σάν να νιωσα κάτι τραντάγματα μικρά που και πού αλλά νόμιζα ότι μου χε μείνει φοβία απο τότε που τρύπησαν τα άλλα και άρχισε να τρέμει σαν τρελό το αμάξι μές στην κίνηση.
Βαλε μια 4αδα νεα μπουζοκαλωδια.Εως 30€ κανουν και θα δεις διαφορα και στην λειτουργια του κινητηρα αλλα και στην οικονομια.
-
τι αμαξι εχεις ?
Eκτός του ότι δεν έχω ιδέα πώς γίνονται όλα αυτά (βέβαια αν κάποιος-κάποιοι απ το φόρουμ προσφερθούν να μου δείξουν για να μάθω δεν θα πώ όχι ) γιατί να το κάνω αυτό αφού λές ότι είναι φυσιολογικό;
hyundai lantra 1.6 00'
γιατι φυσιολογικο μπορει να ειναι σωστο ομως δεν ειναι...
-
Βαλε μια 4αδα νεα μπουζοκαλωδια.Εως 30€ κανουν και θα δεις διαφορα και στην λειτουργια του κινητηρα αλλα και στην οικονομια.
Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα καλά σε αυτά τα λεφτά;
-
Σε όσα αυτοκίνητα έχω παρατηρήσει, πέφτουν οι στροφές όταν ανάβουν φώτα, και όταν γενικά αυξάνουν οι ηλεκτρικές καταναλώσεις..
-
Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα καλά σε αυτά τα λεφτά;
Ρωτα σε μια αντιπροσωπεια χιουνται.20€ τα πληρωσα εγω πριν 4 χρονια περιπου.Ποσο πιο ακριβα να ειναι τωρα;
-
Άσχετο αλλά είναι δυνατόν με ένα φίλτρο απλά να πέρνεις απο 1 μέχρι 4 άλογα;;
Πολύ μου ακούγεται αλλά δεν έχω ιδέα .Για πείτε.Μιλάω για κάτι τέτοιο:
http://cgi.ebay.co.uk/K-N-AIR-FILTER-33 ... 439d2bba60
-
θα αναπνεει πιο ανετα...
οριστε και μπουζοκαλωδια :
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=igni ... pos=&gbr=1εαν εχεις χρηματα παρε τα magnecor εχουν ενα 80αρι τα μπλε με τα μεταφορικα, τα κοκκινα (kv85) που ειναι competion ειναι πιο ακριβα δεν σου χρειαζονται κιολας.τα βαζεις μια φορα και τελος δεν αγχωνεσαι ξανα.
μπουζι ιριδιου denso η nkg : http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=spar ... m270.l1313
(ngk οχι τα πρωτα που λεει για LPG τα επομενα που εχουν 33 λιρες)κανε και καμια γειωση και θα εισαι τελειος μετα.
-
μπουζι ιριδιου denso η nkg : http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=spar ... m270.l1313
(ngk οχι τα πρωτα που λεει για LPG τα επομενα που εχουν 33 λιρες)Κάτσε ρε σύ αυτό δεν είναι για το δικό μου :
http://cgi.ebay.co.uk/IRIDIUM-Spark-Plu ... 439befcd9b
Κάνει 9.10 και λέει στον τύπο μηχανής τον δικό μου (G4GR).Ωστόσο λέει ότι είναι για 66-84kw ενώ εμένα είναι 87kw
κανε και καμια γειωση και θα εισαι τελειος μετα.
Τί ακριβώς εννοείς;
-
οσον αφορα το πιο ακριβως ειναι για το μοτερ σου το κοιτας εσυ, απλα γενικα σου εδειξα τι παιζει....
αγορασε καλωδιο 8αρι και αρκοδεκτες και φτιαξε γειωσεις μονος σου ή φωσε κατι παραπανω και αγορασε ενα κιτ γειωσεων.γειωσε σασι, μοτερ, σαζμαν, δυναμο και πεταλουδα εαν ειναι και ηλεκτρικη...
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
οσον αφορα το πιο ακριβως ειναι για το μοτερ σου το κοιτας εσυ, απλα γενικα σου εδειξα τι παιζει....αγορασε καλωδιο 8αρι και αρκοδεκτες και φτιαξε γειωσεις μονος σου ή φωσε κατι παραπανω και αγορασε ενα κιτ γειωσεων.γειωσε σασι, μοτερ, σαζμαν, δυναμο και πεταλουδα εαν ειναι και ηλεκτρικη...
Προσπαθώ να είμαι λογικός, και όχι υπέρ καταναλωτής του κερατά. Μηχανή – μπαταριάς, επιβεβλημένο και υποχρεωτικό.
Σασί – μπαταριάς, επιβεβλημένο και υποχρεωτικό.
Αυτά υπάρχουν από τον κατασκευαστή. Ας μεριμνήσουμε να είναι σωστά και τέλος.
Όλα τα υπόλοιπα ‘σώματα’ είναι .
Α. -
Δεν έχω στάβλο, και κατά συνέπια, δεν γνωρίζω πόσα χορσα παίρνεις. Σίγουρα η ελεύθερη απορρόφηση αέρα δίνει άλογα. Μα τι δίνεις εσύ?. Σκόνη που δεν κατακρατείτε, τρωκτικό των τριβόμενων επιφανειών.
Τα πουλώ….. μα δεν τα προτείνω. Μην μπερδεύουμε της βούρτσες με της φουτσες, τα ΙΧ με τα αγωνιστικά.
Άσε που το κόστος συντήρησης των χοανών, σε χρόνο και σε χρήμα είναι μεγάλο. Υγρό καθαρισμού, στέγνωμα, λιπαντικό κατακράτησης. Πάρε το αυγό και κούρευτω ο ιδιώτης ΙΧ .
Και επαναλαμβάνω συνεχώς και κουραστικά, ο κατασκευαστής δεν είναι μ@λ@κ@ς.
Α. -
Άλλαζε στα διαστήματα που σου λέει ο κατασκευαστής το μαμά χάρτινο φίλτρο και θα σαι τζετ.
Επίσης, υπερβολή όλα αυτά με γειώσεις και κόντρα γειώσεις. Μπουζοκαλώδια σε καλή κατάσταση, φρέσκα μπουζί, ένα καθάρισμα στις γειώσεις αν έχουν θέμα αρκούν.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
οσον αφορα το πιο ακριβως ειναι για το μοτερ σου το κοιτας εσυ, απλα γενικα σου εδειξα τι παιζει....αγορασε καλωδιο 8αρι και αρκοδεκτες και φτιαξε γειωσεις μονος σου ή φωσε κατι παραπανω και αγορασε ενα κιτ γειωσεων.γειωσε σασι, μοτερ, σαζμαν, δυναμο και πεταλουδα εαν ειναι και ηλεκτρικη...
Μην αγοράσεις τίποτα . Λύσε 4 βίδες του κατασκευαστή, τρίφτες με λίγο ντουκοχαρτο Νο400, η με ένα μαχαιράκι καλά. Βαλε βαζελίνη, και ΟΚ.
Συγγνώμη παγωμένε άντρα…. Και μόνον η διάθεση σου είναι σωστή , μα υπερβολική . Σίγουρε το 8αρι, είναι λίγο. 25αρι εεεεε ναι! . Μηχανή ναι. Σασί ναι. Τα άλλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με βίδες που υποκαθιστούν τα υπόλοιπα .
Α. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλαζε στα διαστήματα που σου λέει ο κατασκευαστής το μαμά χάρτινο φίλτρο και θα σαι τζετ.Επίσης, υπερβολή όλα αυτά με γειώσεις και κόντρα γειώσεις. Μπουζοκαλώδια σε καλή κατάσταση, φρέσκα μπουζί, ένα καθάρισμα στις γειώσεις αν έχουν θέμα αρκούν.
Μαζι σου με το 100%......
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
οσον αφορα το πιο ακριβως ειναι για το μοτερ σου το κοιτας εσυ, απλα γενικα σου εδειξα τι παιζει....
αγορασε καλωδιο 8αρι και αρκοδεκτες και φτιαξε γειωσεις μονος σου ή φωσε κατι παραπανω και αγορασε ενα κιτ γειωσεων.γειωσε σασι, μοτερ, σαζμαν, δυναμο και πεταλουδα εαν ειναι και ηλεκτρικη...
Μην αγοράσεις τίποτα . Λύσε 4 βίδες του κατασκευαστή, τρίφτες με λίγο ντουκοχαρτο Νο400, η με ένα μαχαιράκι καλά. Βαλε βαζελίνη, και ΟΚ.
Συγγνώμη παγωμένε άντρα…. Και μόνον η διάθεση σου είναι σωστή , μα υπερβολική . Σίγουρε το 8αρι, είναι λίγο. 25αρι εεεεε ναι! . Μηχανή ναι. Σασί ναι. Τα άλλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με βίδες που υποκαθιστούν τα υπόλοιπα .
Α.μπορει να ειναι λιγο υπερβολικο αλλα επειδη το κοστος δεν ειναι κατι τρομερο και ιδιος για τα magnecor τα βαζεις μια φορα και τελος ουτε θεματα ουτε τιποτα.εγω παντως εχω 2-3 γειωσεις παραπανω απο τον κατασκευαστη καλη μπαταρια και μπουζι και οτι και να αναψω ειτε βεντιλατερ ειναι οτι οτιδηποτε δεν εχω θεμα με το να τρεμοπαιζουν οι στροφες....
-
Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το καλύτερο για τις ηλεκτρικές συνδέσεις, είτε στη μπαταρία (πόλοι) ή στις γειώσεις στο σασί: λάδι μηχανής.
Μια σταγόνα κάθε χρόνο (από τον δείκτη λαδιού) φτάνει για να μη πιάνουν άλατα οι πόλοι και να μη σκουριάζουν οι γειώσεις - ακόμα και η μαυρίλα φεύγει από τις χάλκινες γειώσεις.
Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά παίρνεις το καλύτερο.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........