-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί θα πάμε όλοι σε ενοικίαση... σαν την ελβετία... δεν εχει αμάξι ο άλλος
Πλάκα πλάκα αν το κόψω το αμάξι και ψωνίζω σουπερ μάρκετ απο το διαδίκτυο και παρε μηχανάκι... πιο φτηνά νοικιάζω μια τζιπάρα για τις διακοπεςνα σου πω ενα μυστικο?
ο Ελληνας ειναι ο μονος στην ΕΕ που γκρινιαζει, οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο στον κοσμο, απο το να εχει μια οικογενεια 3-4 μελων, τουλαχιστον 2-3 αυτοκινητα.
-
Τώρα η επόμενη απάντηση θα είναι για τις υποδομές που εκεί έχουν και εδώ δεν έχουμε και μπλα μπλα μπλα.
Κλασσικές μπούρδες..
-
οντως οι υποδομες ειναι καλυτερες, αλλα οκ αμα ειναι να χρειαζεσαι 4 αυτοκινητα σε μια οικογενεια και μετα να λες οτι σου κοστιζει πολλα η χρηση/συντηρηση, παρε την οικογενεια και πηγαινε επαρχια με 1 αμαξι και 1 παπι.
προφανως δε μιλαω γιαυτους που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν 1-2-5 αυτοκινητα. Και γω αμα μπορουσα θα ειχα 5-6
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οντως οι υποδομες ειναι καλυτερες, αλλα οκ αμα ειναι να χρειαζεσαι 4 αυτοκινητα σε μια οικογενεια και μετα να λες οτι σου κοστιζει πολλα η χρηση/συντηρηση, παρε την οικογενεια και πηγαινε επαρχια με 1 αμαξι και 1 παπι.προφανως δε μιλαω γιαυτους που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν 1-2-5 αυτοκινητα. Και γω αμα μπορουσα θα ειχα 5-6
ενω αν εχω ένα και αποφασίσει ο jefry οτι θα το πληρωνω σαν 4 είναι οκ?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οντως οι υποδομες ειναι καλυτερες, αλλα οκ αμα ειναι να χρειαζεσαι 4 αυτοκινητα σε μια οικογενεια και μετα να λες οτι σου κοστιζει πολλα η χρηση/συντηρηση, παρε την οικογενεια και πηγαινε επαρχια με 1 αμαξι και 1 παπι.
προφανως δε μιλαω γιαυτους που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν 1-2-5 αυτοκινητα. Και γω αμα μπορουσα θα ειχα 5-6
oχι δεν ειναι οκ φυσικα.
- περιμενεις τις επομενες εκλογες και σκεφτεσαι καλυτερα τι θα ψηφισεις
- το Συνταγμα ειναι ακομη εκει
- οπου τον πετυχεις (και τα προηγουμενα λαμογια) τον σαπιζεις στο ξυλο
- το πουλας, παιρνεις ενα 1200 και τον γραφεις στα παπαρια σου
-
ναι και θα βάλω τα παιδιά μου σε σκωτώστρα.....
δεν αγοράζει κανένας και τίποτα.
Αυτός ήταν ο στόχος
εχουν βάλει στο μάτι τις καταθέσεις μας.... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
oχι δεν ειναι οκ φυσικα.
Ουσιαστικά μιλάμε για ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι με την αγορά που κάνανε!
τί να πουλήσεις, αφού θα χάσεις πολλά λεφτά αν πεις το δίνω, ΑΝ βρεθεί κάποιος να το πάρει. Αν δεις στα μεταχειρισμένα, ότι είναι από 1800 κ πάνω πωλείται πιο φθηνά από τα 1600αρια! κ βλέπεις τις αγγελίες για 2λιτρα παρόλαυτα να μένουν για μήνες
για πάνω από 2-2,5λιτρα η κατάσταση είναι τουλάχιστον αστεία -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
oχι δεν ειναι οκ φυσικα.
Ουσιαστικά μιλάμε για ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι με την αγορά που κάνανε!
τί να πουλήσεις, αφού θα χάσεις πολλά λεφτά αν πεις το δίνω, ΑΝ βρεθεί κάποιος να το πάρει. Αν δεις στα μεταχειρισμένα, ότι είναι από 1800 κ πάνω πωλείται πιο φθηνά από τα 1600αρια! κ βλέπεις τις αγγελίες για 2λιτρα παρόλαυτα να μένουν για μήνες
για πάνω από 2-2,5λιτρα η κατάσταση είναι τουλάχιστον αστείαμπορεις να πας με τις αλλες 3 λυσεις τοτε
-
άμεση λύση δεν θα έχεις, αλλά συμφωνώ απόλυτα.
αν δεν έτρεχα με το καρτ θα πήγαινα με τους φίλους μου που κατεβαίνουν, ειλικρινά. κ ας έχω 1400αριεγώ αν είχα δίλιτρο πάντως θα κοίταγα για εικονική downsize μετατροπή κινητήρα.
-
Το καρτ σε εμποδίζει να κατέβεις ένα απόγευμα στο Σύνταγμα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το καρτ σε εμποδίζει να κατέβεις ένα απόγευμα στο Σύνταγμα?Εσύ θα μπορούσες να κατέβεις με δαύτο Σύνταγμα;
Πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εσύ θα μπορούσες να κατέβεις με δαύτο Σύνταγμα;
Πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ θα μπορούσες να κατέβεις με δαύτο Σύνταγμα;
Πλάκα κάνω
Μεταξύ μας τώρα... αυτός ο δρόμος έχει καμία σχέση με την Μεσογείων; όχι πες μου! χαχαχαχα
-
Γιατί? Τι έχει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί? Τι έχει?Λακκούβες, σαμαράκια, γκρεμούς, παπάκια, μαλάκες, περιστέρια, τις μικρες μεταλικές παπαρίτσες που αντανακλούν το φως απο τα φανάρια και όταν πατάς πάνω τους κάνει όλο το αμάξι σαν κακορυθμισμένος δονητής.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το καρτ σε εμποδίζει να κατέβεις ένα απόγευμα στο Σύνταγμα?κ όμως φίλε!
μετά τη δουλειά κ όντας κουρασμένος έτσι κ αλλιώς όλο κ κάτι θα πρέπει να παω να δω, να αγοράσω, να ψιλομαζέψω στο καρτ!!
Μόλις το πήρα βλέπειςσήμερα πάντως κατά 99% θα πάω με τους υπόλοιπους της παρέας.
Αν αυξηθούν όντως τα τέλη 10% προβλέπω τα δίλιτρα να τρώνε ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση. Με κουβέντες που κάνω, κανείς, ακόμα κ άνθρωποι που ΕΧΟΥΝ (σχετικά πάντα) λεφτά, δεν σκέφτεται για αμάξι πάνω από 1600, ενώ οι τελείως άσχετοι λένε 1000-1200 max.
νομίζω πως από 2λίτρα κ πάνω τα τέλη δεν πρέπει να ακριβύνουνυγ με το καρτ στον αποκλεισμό της βουλής να κυνηγάς τους 'αποκλεισμένους' βουλευτές
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
υγ με το καρτ στον αποκλεισμό της βουλής να κυνηγάς τους 'αποκλεισμένους' βουλευτές
μεσα, στους διαδρομους, με το πλαι παντου
ποτε θα το παω βολτα?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γιατί? Τι έχει?
Λακκούβες, σαμαράκια, γκρεμούς, παπάκια, μαλάκες, περιστέρια, τις μικρες μεταλικές παπαρίτσες που αντανακλούν το φως απο τα φανάρια και όταν πατάς πάνω τους κάνει όλο το αμάξι σαν κακορυθμισμένος δονητής.
Και εσύ πώς ξέρεις πώς κάνει ένας κακορυθμισμένος δονητής, για να έχουμε καλό ερώτημα?
chemic, όλοι με κάτι τρέχουμε μετά τη δουλεια, ακόμα και στις 11-12 το βράδυ να πας, κόσμο θα βρεις. Από το ολότελα, κάτι είναι κι αυτό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και εσύ πώς ξέρεις πώς κάνει ένας κακορυθμισμένος δονητής, για να έχουμε καλό ερώτημα?Μου τους φέρνουν για να τους κάνω service
-
Chemic πως δε μας λενε να πληρωνουμε κ τελη για το καρτ δε λες;
Να περιμενω 800αρι για το si?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τέλη κυκλοφορίας