-
Νομίζω θα μπορούσα να είχα πάει λίγο καλύτερα...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
- O άτυπος τίτλος του νικητή αγώνα απονέμεται στον Ripper μιας που έκανε πρώτος την πρόβλεψη σε σχέση με τον Og200 ...
Ε, καλά τώρα... Μην κάνει καμια νίκη η Lotus, πέσαμε να τη φάμε!!
Εγώ να συγχαρώ τον og2002gr που ξανάβαλε την ομάδα στον ..χάρτη των κατασκευαστών. Πάμε ρε ομαδάρα να πούμε!
Ε, εντάξει, κι ο ripper καλούλης ήταν -
Συγχαρητήρια σε σφαγέα και og2002gr.
-
Εγω θελω να πω ενα μπραβο στα παιδια της 4TF1 που δεν αφηνουν βαθμο για βαθμο να ξεφυγει!
-
Ένα μεγάλο συγγνώμη από την σούπερ ομάδα μου...
...ελπίζω να ανακάμψω σύντομα κι εγώ και να μην αφήσουμε τίποτα σε χλωρό κλαρί. -
**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ **
Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του **mel23 **με τα χρώματα της Force India.
Ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε και η πρόβλεψη που είχε κάνει για το GP της Ισπανίας.
Έτσι η οριστική κατάταξη του αγώνα είναι :
Ενώ οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες :
-
Σχεδόν πάντα βάζω τους χρόνους 'παιζοντας' με τα νούμερα (αυτη την φορα πχ 80808 και 83838)! Αυτη τη φορά δεν εφτανε για να αποτραπεί η ισοπαλία! Μηπως πρέπει να βαλουμε και 4ο δεκαδικο;
Η 5αδα ηταν λιγο πολυ η αναμενόμενη, απλά ήθελε και λίγο τυχη να πετυχεις καποιους στη σωστη θέση.
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Συγχαρητήρια σε σφαγέα και og2002gr.Εγώ να συγχαρώ τον og2002gr που ξανάβαλε την ομάδα στον ..χάρτη των κατασκευαστών. Πάμε ρε ομαδάρα να πούμε!
Ευχαριστώ! Άντε ήρθε η ώρα οι πρωταθλητές να επαναφέρουν τα πράγματα σε τάξη
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σχεδόν πάντα βάζω τους χρόνους 'παιζοντας' με τα νούμερα (αυτη την φορα πχ 80808 και 83838)! ......την ίδια 'παιχνιδιάρικια' συνταγή ακολουθώ τελευταία αλλά δυστυχώς δεν είχα την ίδια τύχη
-
MONACO QUALS - OFFICIAL RESULTS
**ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ **
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
-
Mporoyme gia apotelesmata na krqthsoyme thn probolh toy agwna?
-
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - GP MONACO
-
4η συνεχόμενη νίκη για McLaren?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
4η συνεχόμενη νίκη για McLaren?Μας έχει ξεσκίσει η McLaren...
Μ' αρέσει που όλο ανακυκλώνω τις ίδιες και τις ίδιες προβλέψεις οδηγών και ούτε ένα top 10 ως τώρα, χεχε! Αφήστε το θέμα με τα fastest lap...Μπράβο στον bayern7 (άλλαξες φώτο, ε... χεχε), αλλά και στον patro που έκανε το πρώτο ξέσπασμά του φέτος και στον kantoniou που αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση έστω και χωρίς νίκη φέτος.
-
' That's what i am talking about ... ! '
Πάλι στους βαθμούς!!!! Πήραμε φόρα!!!!
-
Μια χαρά ήταν τα αποτελέσματα μέχρι που ο Webber αποφάσισε να καταπιει τον Kamui.
Κατατρακύλησα λίγο στην κατάταξη, αλλά πάλι καλά τα πήγα.Για τη McLaren δεν λέω τίποτα, μόνοι μας δεν τρέχουμε;
Και οι τρεις στην 6άδα σήμερα. -
μπραβο στον ασπριρινακια να χαμογελασει και λιγο σημερα το παιδι μετα απο αυτο που επαθε...
-
Είδες τι κανει η ασπιρίνη!..
Οκ...η ομάδα μας μπορεί και καλύτερα.Θα φέρω οκτάνια απο c47 Dakota να βαλω στα μονοθέσιά μας!.. -
Θα ηθελα να κανω απλα μια παρατηρηση. Στον προηγουμενο αγωνα, στο Grand Prix Ισπανιας, ειχα παρει 2 βαθμους και ειχα συνολο 18. Εν προκειμενω εχω 16 βαθμους συνολο και απουσιαζουν οι δυο βαθμοι της Ισπανιας. Καν'τε την αλλαγη οποτε μπορειτε. Αμαρτια ειναι να τους χασω.
ΥΓ: Μολις ειδα την διορθωμενη τελικη κατασταση της Ισπανιας και αντι για 16.244 βαθμους που ειχα στην πρωτη γενικη καταταξη εχω 14.244. Γιατι αυτο;
-
Τα πρώτα ανακοινωθέντα αποτελέσματα ήταν λάθος. Για την κανονική βαθμολογία του προηγούμενου αγώνα κοιτάξτε τα τελευταία, αυτά που συμπεριλαμβάνουν και τον mel23.
-
Δεν καθομαι να τα υπολογισω μονος μου για να δω υπολογιστικα λαθη υπερ η κατα καποιον και βλεποντας ξαφνικα οτι ειμαι εκτος 10αδας ξενερωσα!!! Νομιζα πως οτι γραφεται αρχικα ειναι και σωστο.
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)