-
To φυσιολογικο ειναι οσο ζεσταινει ο καιρος να ανεβαινει σε περιεκτικοτητα βουτανιου το μειγμα.
Επειδη ομως παιζουν ρολο οι διαφορετικες τιμες βουτανιου/προπανιου ανα εποχη, τωρα πχ ειναι υψηλοτερη η τιμη βουτανιου στην Μεσογειο (αναφερομαι στις φορμουλες αγορας) ισως ειναι πιο επικερδες για τον Ασπροπυργο (Ελπε) και στους Α. Θεοδωρους (Motor Oil) να εξαγουν οσο περισσοτερο βουτανιο ειναι δυνατον και να μεγιστοποιουν την επιτρεπτη αναλογια προπανιου στο μειγμα για εσωτερικη καταναλωση.
Το σιγουρο ειναι οτι τα ποσοστα αναλογιασ στο μειγμα δεν ειναι ποτε σταθερα και πανε αναλογα την εποχη και την τιμη που εχει καθε προιον στην ανοικτη αγορα, οποτε ειναι δυσκολο να ξερουμε καθε φορα την ακριβη αναλογια.
Εγω πχ παρατηρησα σημερα οτι εβγαλα περιπου 30 χλμ λιγωτερα με τα 55 περιπου λιτρα που γεμιζω αν και βαζω παντα Coral απο συγκεκριμενο πρατηριο στην Βαρης-Κορωπιου. -
Για τους φιλους laskos 32 και bettytsovi υπαρχει στην σελιδα 392 προς το τελος (που μαλλον παρεβλεψαν) απαντηση στην απορια τους.
Ο 'κυρ' Παντελης γινεται 49 σημερα.Ευχαριστω
-
παιδια μου χαλασε μαλλον το φλοτερ αν επιτρεπεαι να το πω ετσι. Το αμαξι δεν γεμιζει με υγραεριο. Κολλησε η φουσκα πανω ψηλα και δεν γεμιζει και το αφησα σημερα για αλλαγη (μεσα στην εγγυηση) αλλα να παρει αυτο το πηγαινε ασε το αμαξι ελα αυριο παρτο με εχει κανει κουρελι. Ειπαμε να γραφουμε και τα κακα οχι μονο τα καλα. Εχω ICOM JTG.
-
Αλαζουν το φλοτερ η παει η δεξαμενη ολοκληρη?
Η δεξαμενη τι προελευσης ειναι?
Κριμα παντως και απ'οτι βλεπω εχεις απο τα ακριβα συστηματα αλλα τουλαχιστον εχεις ακομα εγγυηση.
Εφοσον φτειαχνεται και ανεξοδα δεν πειραζει και λιγο η ταλαιπωρια, αρκει να ειναι κατι περιστασιακο. -
«Εμείς που ζοριζόμαστε οικονομικά θα κοιτάξουμε πως να μη μας τα πάρει ο κάθε.... χωρίς λόγο...μας φτάνει ο ΓΑΠ»
Μας φτάνει?, μα αυτός δέρνει….
«Ζοριζόμαστε»…. Μα τότε γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε….. παρακολουθήστε τους χρόνους παράθεσης!!!....
«από cson » 26/05/11 22:52»
« από alexeft » 26/05/11 19:04»
« από dti » 26/05/11 18:55»
« από dti » 26/05/11 18:54»
« από konos » 26/05/11 18:12»
« από Vagnar » 26/05/11 17:58»
« από mirage » 26/05/11 17:56»
Σίγουρα ο moderator, μπορεί να χρειάζεται το πολύ 4 λεπτά για να πάει πλατέα……
Παλικάρια μου, το πρόβλημα είναι ενταφιασμένο στο κεφάλι μας……
Αγώνας χωρίς αγωνιστές δεν υπάρχει….
Δεν κατεβαίνει η τιμή του αεριού μόνη της.
Το να ήμαστε φτωχοί, διότι είμαστε φτωχοί το πνεύματι, είναι μεγίστη μακακία.
Σίγουρα δεν πήγα στην έκθεση…. Δεν την έχω ανάγκη διότι πολύ ορθά έγραψε ο φίλος…..
«Η εκθεση ηταν για την Κυρα Μαρια σημερα που πηγε να δει/ να την πεισουν τι αλλο μπορει να κανει με το υγραεριο εκτος απο μαγειρεμα. Τιποτα επεξηγηματικο σε πιο βαθια θεματα.»
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
παιδια μου χαλασε μαλλον το φλοτερ αν επιτρεπεαι να το πω ετσι. Το αμαξι δεν γεμιζει με υγραεριο. Κολλησε η φουσκα πανω ψηλα και δεν γεμιζει και το αφησα σημερα για αλλαγη (μεσα στην εγγυηση) αλλα να παρει αυτο το πηγαινε ασε το αμαξι ελα αυριο παρτο με εχει κανει κουρελι. Ειπαμε να γραφουμε και τα κακα οχι μονο τα καλα. Εχω ICOM JTG.
Μάρκα φιάλης?. Σου έχουν δόση την διαπίστευση της?.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Αλαζουν το φλοτερ η παει η δεξαμενη ολοκληρη?
Η δεξαμενη τι προελευσης ειναι?
Κριμα παντως και απ'οτι βλεπω εχεις απο τα ακριβα συστηματα αλλα τουλαχιστον εχεις ακομα εγγυηση.
Εφοσον φτειαχνεται και ανεξοδα δεν πειραζει και λιγο η ταλαιπωρια, αρκει να ειναι κατι περιστασιακο.
Παντελή μου, ο χρόνος είναι χρήμα, άρα προστίθεται στα έξοδα…..
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μάρκα φιάλης?. Σου έχουν δόση την διαπίστευση της?.Λοιπον το χαρτι που εχω (με το οποιο περασα και κτεο) με υπογραφη και σφραγιδα του Μπιρμου αναφερει: Δεξαμενη χωρα κατασκευης προελευσης ICOM, αριθμος εγκρισεως (εχει κατι νουμερα), χωρητικότητα σε λιτρα 56 lit, ετος και μηνας κατασκευης 2008/10
Αυτα λεει.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Για τους φιλους laskos 32 και bettytsovi υπαρχει στην σελιδα 392 προς το τελος (που μαλλον παρεβλεψαν) απαντηση στην απορια τους.
Ο 'κυρ' Παντελης γινεται 49 σημερα.Ευχαριστω
Να είσαι καλά. Μια νυχιά λιγότερο από ½ αιώνα!!!...... 17 χρόνια μετά από εμένα . Θα μπορούσα να σε είχα γιο!!!!!........ . σου εύχομαι να τον φας των αιώνα σου!!!... . χωρίς ΓΑΠ και άλλους αλ…ς.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Nα' σαι καλα Αντωνη μου.
Ευχαριστω -
Μάρκα φιάλης?. Σου έχουν δόση την διαπίστευση της?.
Λοιπον το χαρτι που εχω (με το οποιο περασα και κτεο) με υπογραφη και σφραγιδα του Μπιρμου αναφερει: Δεξαμενη χωρα κατασκευης προελευσης ICOM, αριθμος εγκρισεως (εχει κατι νουμερα), χωρητικότητα σε λιτρα 56 lit, ετος και μηνας κατασκευης 2008/10
Αυτα λεει.
Κατά συνέπια όλα σωστά.
Θα ενημερώσω όλους, ότι δεν πρέπει να βάζουν αέριο μέχρι να ‘στρογγυλέψει’ ο λογαριασμός όπως στην βενζίνη. Η βαλβίδα που κλίνει το φλοτέρ, δεν πρέπει να πιέζετε, γιατί καταπονείτε και καταστρέφετε, μάλιστα όταν η ‘μάνικα’, είναι ρυθμισμένη πάνω από 10.
Θα πρότεινα, γνωρίζοντας πόσο χωράτε σε αέριο, να μην το φουλάρετε.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
παιδια μου χαλασε μαλλον το φλοτερ αν επιτρεπεαι να το πω ετσι. Το αμαξι δεν γεμιζει με υγραεριο. Κολλησε η φουσκα πανω ψηλα και δεν γεμιζει και το αφησα σημερα για αλλαγη (μεσα στην εγγυηση) αλλα να παρει αυτο το πηγαινε ασε το αμαξι ελα αυριο παρτο με εχει κανει κουρελι. Ειπαμε να γραφουμε και τα κακα οχι μονο τα καλα. Εχω ICOM JTG.Σε γλωσσοφαγανε φιλε μου... Icom jtg ηθελες εεεεεε?????
Το ιδιο ατυχος με σενα ειμαι κι εγω μερικες φορες. Παμε γι'αλλα...
Παντελη, χρονια πολλα και υγεια σε σενα και την οικογενια σου.
-
Ευχαριστω, να'σαι καλα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Εμείς που ζοριζόμαστε οικονομικά θα κοιτάξουμε πως να μη μας τα πάρει ο κάθε.... χωρίς λόγο...μας φτάνει ο ΓΑΠ»
Μας φτάνει?, μα αυτός δέρνει….
«Ζοριζόμαστε»…. Μα τότε γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε….. παρακολουθήστε τους χρόνους παράθεσης!!!....
«από cson » 26/05/11 22:52»
« από alexeft » 26/05/11 19:04»
« από dti » 26/05/11 18:55»
« από dti » 26/05/11 18:54»
« από konos » 26/05/11 18:12»
« από Vagnar » 26/05/11 17:58»
« από mirage » 26/05/11 17:56»
Σίγουρα ο moderator, μπορεί να χρειάζεται το πολύ 4 λεπτά για να πάει πλατέα……
Παλικάρια μου, το πρόβλημα είναι ενταφιασμένο στο κεφάλι μας……
Αγώνας χωρίς αγωνιστές δεν υπάρχει….
Δεν κατεβαίνει η τιμή του αεριού μόνη της.
Το να ήμαστε φτωχοί, διότι είμαστε φτωχοί το πνεύματι, είναι μεγίστη μακακία.
Σίγουρα δεν πήγα στην έκθεση…. Δεν την έχω ανάγκη διότι πολύ ορθά έγραψε ο φίλος…..
«Η εκθεση ηταν για την Κυρα Μαρια σημερα που πηγε να δει/ να την πεισουν τι αλλο μπορει να κανει με το υγραεριο εκτος απο μαγειρεμα. Τιποτα επεξηγηματικο σε πιο βαθια θεματα.»
ΑΝΤΩΝΗΣ.Εγώ λέω να πάω να βγάλω πιο πολλά λεφτά για να πληρώσω το υγραέριο, ίσως να πουλήσω σύστημα υδρογόνου
Ναι, αυτό θα κάνω.
Τέλος πάντων. Σε ευχαριστούμε για την τεχνική βοήθεια και εμπειρία.
-
edit [Mod]
-
edit [Mod]
-
edit [Mod]
-
Θα πάει μακρία η βαλίτσα με τα προσωπικά σας; [Mod]
-
Γεια στο στόμα σου!!!!
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Ελληνάρες....
Πάντα τσακωνόμαστε για το παραμικρό!!!!!Ελπίζω κάποτε να συσπειρωθούμε όπως άλλοτε για το κοινό καλό!
-
«Εγώ λέω να πάω να βγάλω πιο πολλά λεφτά για να πληρώσω το υγραέριο, ίσως να πουλήσω σύστημα υδρογόνου
Ναι, αυτό θα κάνω.
Τέλος πάντων. Σε ευχαριστούμε για την τεχνική βοήθεια και εμπειρία.»
Καλέ μου φίλε, σε ευχαριστώ για της ευχαριστίες σου.
Πέρασα και σήμερα, μα δεν μου είχαν μαζέψει αυτά που ζήτησα. Ζήτησα την τεχνική εφαρμογή της θεωρίας. Εάν πιστό, θα πάρω δήγμα του παραγόμενου αεριού, σε ιδικό ασκό, για να το εξετάσω, μήπως παράγετε κανένα κροτούν αέριο. Θα ζητήσω να φέρουν ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο, να το μετρήσω με κλιστώ τον μηχανισμό, και μετά με ανοικτό. Θα το πάω στο δυναμόμετρο του φωτεινέλη, για να το μετρήσω, διότι μου είπαν ότι με τον μηχανισμό, παίρνει τα επάνω του το μοτέρ.
Οποίος έχει να προτείνει και κάτι άλλο, ας το γράψει.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΥΓ εάν πιστέψω ότι είναι άξιο λόγου, θα ανοίξω άλλη ενότητα.
Υγραεριοκίνηση!