-
Μέσα!
Αναμένω λεπτομέρειες για το που θα πάει ο οβολός!
Αντρέα και Αποστόλη πολλά συγχαρητήρια!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπραβο και στους δυο σας που το ξεκινησατε νωρις μπας και κανουμε φετος ο,τι δεν καναμε περσυ.
Και επειδη οι διαδικασιες ειναι δημοκρατικες ψηφιζω 'Γιατροι χωρις συνορα'.Για δωστε banking details παρακαλω και γρηγορα.Και εγώ στους γιατρούς δίνω την ψήφο μου. Σαν πρωτεργάτες της ιδέας μπορείτε να ανοίξετε εσείς ανάλογο θέμα ή να κάνουμε την ψηφοφορία εδώ. Πόσο πιστεύετε θα πρέπει να είναι η εισφορά μας; Μήπως να καθορίσει ο καθένας μόνος του τι μπορεί να δώσει;
Ελπίζω να βρει αυτή η κίνηση την ανταπόκριση που της αξίζει. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και εγώ στους γιατρούς δίνω την ψήφο μου. Σαν πρωτεργάτες της ιδέας μπορείτε να ανοίξετε εσείς ανάλογο θέμα ή να κάνουμε την ψηφοφορία εδώ. Πόσο πιστεύετε θα πρέπει να είναι η εισφορά μας; Μήπως να καθορίσει ο καθένας μόνος του τι μπορεί να δώσει;
Ελπίζω να βρει αυτή η κίνηση την ανταπόκριση που της αξίζει.Ετσι λέω Μανώλη.Οτι θέλει ο καθένας θά καταθέσει.
Νά δούμε άν υπάρχουν όμως αρκετοί πού ενδιαφέρονται πρώτα. -
Έχετε τον τραπεζικό λογαριασμό;
Αν και οι τράπεζες θα ξέρουν αν τους πούμε τι θέλουμε να κάνουμε. -
Αν χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Tράπεζας Πειραιώς (http://www.winbank.gr) μπορείτε να κάνετε μεταφορά ποσού πανεύκολα σε διάφορες τέτοιες οργανώσεις. Πιστεύω πως και άλλες τράπεζες θα έχουν κάποια αντίστοιχη παροχή.
Δωρεά του 4TF προς την ΕΛΕΠΑΠ