-
Γειά σου Billo-πούλε!!!!!....... ... θα δώσουμε σε όλους τον πούλο αν συνεχίσουμε έτσι..... ......Άντε πάμε παρακάτω...
Αν είχαμε και KERS θα κάναμε και διαφορά.. -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Σίγουρα σε κάθε αγώνα κάποιος είναι 10ος και κάποιος 11ος και εκτός βαθμώνΌταν και στους τρεις αγώνες είναι ο ίδιος;
-
Συγχαρητήρια στο νικητή!
Δυστυχώς έπεσα εντελώς έξω, αλλά παραδόξως τα '5άρια' από Φέττελ και Ρόζμπεργκ βοήθησαν πολύ.
Με τα νέα δεδομένα ελαστικών + DRS + Kers είναι πολύ πιο δύσκολο να πέσει κανείς μέσα στους χρόνους.
-
Αν και πρόβλεψα σωστά τα ζευγάρια στις θέσεις 1-2 και 3-4, δυστυχώς τα είχα βάλει ανάποδα. Η Red Bull με πήγε κουβά εις διπλούν με το Vettel να χάνει την 1η θέση (αν και πιο σωστά πρέπει να πω με τον Χάμιλτον να την κερδίζει πανάξια) και το Webber να περνά 3ος πάνω από τον Button. Αν η τετράδα ήταν Vettel-Hamilton-Button-Webber, αντί για 14 πόντους θα είχα μαζέψει 22 και λογικά θα τσίμπαγα αρκετούς πόντους και στο πρωτάθλημα οδηγών.
Τέσπα, στην τελική καλά ήταν και από ό,τι βλέπω η ομάδα πετάει και έχει φοβερή δυναμική.Bayern7, συγχαρητήρια!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σίγουρα σε κάθε αγώνα κάποιος είναι 10ος και κάποιος 11ος και εκτός βαθμών
Όταν και στους τρεις αγώνες είναι ο ίδιος;
...
-
Pali koybas sta quali.....
-
Πόνταρα σε πτώση απόδοσης του Γερμανού λόγω του ατυχήματος στο FP1 και της απουσίας από το FP2, αλλά δε φαίνεται να πτοείται από τίποτα!!!
-
**GP TURKEY - QUALS **
**QUALIFYING **
**ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ **
**RACE CONTROL **
Η πρόβλεψη του STK για τον ταχύτερο γύρο δεν θα ληφθεί καθόλου υπόψιν , μιας που οι 2 τρόποι προσταρίσματος των χρόνων στην συγκεκριμένη πρόβλεψη διαφέρουν μεταξύ τους ως προς την τιμή.
Ο χρήστης STK έγραψε:
Fastest Lap : Lewis Hamilton 1:29:854 (89.584)
Η ποινή δεν συνοδεύεται με χρηματικό πρόστιμο.
-
θα πρότεινα να του δοθούν τουλάχιστον οι πόντοι για τη χειρότερη πρόβλεψη από τις 2...
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
θα πρότεινα να του δοθούν τουλάχιστον οι πόντοι για τη χειρότερη πρόβλεψη από τις 2...+1
Υποστηριζω κι εγω την ενσταση ενωπιων των αγωνοδικων. -
Σε έναν αγώνα όπου η πρόβλεψη του poleman, όσο εύκολη κι αν τελικά αποφαίνεται άλλο τόσο δύσκολη ήταν, κατάφερα τελικά να μαζεύψω κάποιους ποντούς απο τον χρόνο. Βέβαια, απότι έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι αγώνες αντοχής και όχι ταχύτητας, η σημασία της πλεόν για την ανάδειξη του νικητή του αυριανού αγωνα αντοχής είναι ελάχιστη.
Κι αυτό φάνηκε και απο την αντιμετώπιση της τελευταίας περιόδου των δοκιμαστικών από την Ρεντμπουλ. Με έναν ταχύ γύρο οι καθένας αποφάσισαν τελικά να μην ξαναβγουν στην πίστα να τον βελτιώσουν, τόσο επειδή ο χρόνος τους φάνταζε ακατόρθωτος να ξεπεραστεί, αλλά και επειδή ήξεραν πως μεγελύτερη σημασία έχει να εξοικονομήσουν ένα σετ μαλακών ελαστικών από το να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στην σειρά εκκίνησης.όσο για τις εντστάσεις που κατέθεσαν οι συναγωνιστές, θα εκφράσω την αντίθεση μου μόνο εφόσον παράγονται από την ίδια ομάδα (δεν έχω χρόνο να το εξετάσω). Τουλάχιστον βγείτε σαν ομάδα και κάντε ένσταση, όχι ένας ένας για να φανείτε πολλοί. αλλικώς προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ τον χειρότερο χρόνο. άλλωστε φαίνεται ότι είναι λάθος απροσεξίας και υπερβολικής εξυπνάδας. Εντάξει όλοι ξέρουμε να υπολογίζουμε τον χρόνο και με τους 2 τρόπους, δεν είναι τόσο δύσκολο παρόλο που δεν είμαστε επιστημονικοί εγκέφαλοι.
Υ.Γ.: Ελπίζω τουλάχιστον να μην παρεξηγηθώ για την άποψη μου - και επίσης ελπίζω να μην έχουμε τα περσυνά χάλια με τις ρεντμπουλς
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
θα πρότεινα να του δοθούν τουλάχιστον οι πόντοι για τη χειρότερη πρόβλεψη από τις 2...
+1
Υποστηριζω κι εγω την ενσταση ενωπιων των αγωνοδικων.Ο STK πήρε την ποινή ( λέμε τώρα ) που πήρε και πέρυσι όταν ...
... έκανε το ίδιο πράγμα.
υγ. Γενικότερα προσπαθούμε να μπούμε το λιγότερο στην λογική της ερμηνείας του κανονισμού. ( καμμένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ).
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
όσο για τις εντστάσεις που κατέθεσαν οι συναγωνιστές, θα εκφράσω την αντίθεση μου μόνο εφόσον παράγονται από την ίδια ομάδα (δεν έχω χρόνο να το εξετάσω). Τουλάχιστον βγείτε σαν ομάδα και κάντε ένσταση, όχι ένας ένας για να φανείτε πολλοί.Σε αντιπαλες ομαδες ειμαστε και οι 2 ρε.
Ειμαστε ομως υπερανω.
Δεν χρειαζεται χρονο για να το εξετασεις, ακριβως απο πανω ειναι οι λιστες.
Ο ανθρωπος τα εγραψε και με τους 2 τροπους, μαλλον για να βοηθησει την καταχωρηση, και προφανως εκανε αναριθμητισμο, γι'αυτο ειπαμε να μετρησει ενα (το χειροτερο).
Αν και αμα ειχα δει οτι ειναι στη Φερραρι δεν θα τον υποστηριζα... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
+1
Υποστηριζω κι εγω την ενσταση ενωπιων των αγωνοδικων.+1
Είναι προφανές ότι πρόκειται για typo. Ας πάρει τον χειρότερο χρόνο.
-
Κοίτα να δείς !...........Πρώτος σε πρόβλεψη κατάταξης?..... ........Θυμάστε που σας έλεγα για το ταλέντο του Βεττελάκου?.....Μια φορά βγήκε και αντε γειά...Στην αρχή είχα βαλει τον Λούη αλλά κατάλαβα ότι ο μικρός και ταχυτερο μονοθέσιο έχει και τρέχει σαν άλογο με καρότο .Όσο για το χρόνο μια ψιλοστατιστική έκανα στα qual που πέρασαν.
Ο καιρός? ....είχα σπίτι δίπλα απο την ΕΜΥ.... -
Ουπς αυτο ηταν λαθος.. Οταν βλεπεις οτι δεν ειναι η μερα σου, τι τις θες και τις δυο καταχωρησεις?
Ειχα εντονα στο μυαλο μου να μην το βαλω και με τους δυο τροπους, για να μην κανω λαθος αλλα τελικα το εβαλα.
Ο χρονος που ηθελα να δωσω ειναι ο πρωτος, μετα απλα εκανα λαθος, δε με νοιαζει ολα καλα.. δικη μου πατατα ειναι.
Αν και δε θυμαμαι να το εχω ξανακανει. -
ΠΩ ΠΩ ΚΟΥΒΑΣ !!!!
-
Μπραβο coupeas κρατάς το team ζωντανό και σίγουρα δεν θα παραδώσουμε την πρώτη θέση αμαχητί !!!
Από εδώ και πέρα βάζουμε DRS και στην εμπρός αεροτομή αλλά και KERS σε όλους τους τροχούς!!! -
-
**GP TURKEY - OFFICIAL RACE RESULTS **
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)