-
Το ξερω οτι ισχυει γι αυτο το ανεφερα...Που και που λεγονται και τα σωστα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
θα μου πεις εδώ σε κάποιον είπανε ότι οι δωρεάν χάρτες που δίνουν τα googlemaps?
Ισχύει. Κανονικά πρέπει να σου λένε να κανείς μερικούς πλήρεις κύκλους ώστε να γίνει το calibration της μπαταρίας.
Μερικους αρχικους + περιοδικα κατα τη διαρκεια ζωης της ανα μηνα πχ.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Με γεια ρε παντως εγω δεν πιστευω οτι πεθανε το Ν91 σου
+1000000
Ακόμα λειτουργεί, αλλά τρώει κολλήματα και πατιούνται τα πλήκτρα μόνα τους:
http://www.youtube.com/watch?v=XUAM7DuA28A
Υποθέτω οτι βραχυκυκλώνει. Το'χει πάθει 3 φορές, αλλά τώρα τα'παιξε και η μπαταρία (το έλουσε κρασί μια φίλη).
Κρίμα γιατί είναι καλό κινητάκι. Μου λείπει το υδροκέφαλο μου (πάνω στο γραφείο το'χω, δίπλα στο καινούργιο ).Ευτυχώς στο συγκεκριμένο τα 4 'πλήκτρα' είναι πιο δύσκολο να πατηθούν κατά λάθος, στο Wildfire ενός φίλου τα πατούσα συνέχεια και έβγαινα εκτός. Πολύ όμορφο κινητό.
Αρκετά δυνατό ηχείο, το gps πιάνει γρήγορα (υποθέτω), το wifi μια χαρά, bluetooth δοκίμασα να στείλω ένα αρχείο apk και δε με άφησε, ενώ mp3 παίρνει κανονικά.
Το σκαλίζω από τις 8.30, 5 ώρες δηλαδή και η μπαταρία έχει φτάσει στο 64%. Το έχω βάλει στο 2G γιατί δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο εκτός από wifi, οπότε θα γλιτώνω και μπαταρία (σωστά; ). -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
bluetooth δοκίμασα να στείλω ένα αρχείο apk και δε με άφησενα το στειλεις πού?
3g κλεινε ναι
-
Το ZTE έχει Resistive οθόνη;
-
capacitive
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
capacitiveΩραίοι οι Κινέζοι!
-
δε μασανε οι κινεζοι
αντε να βγαλουν και κανα κινητο με tegra να γινει πανικος
-
-
ε μα ειναι μ@λακια να τα σκας χοντρα για ενα τηλεφωνο (καλα για κινητα με τιμες iphone καλυτερα να μη μιλησω ) , πλεον κοπηκαν και οι γενναιες επιδοτησεις.. αντε γεια..
εγω μεχρι τωρα την ειχα βρει με τους 'δευτερατζες' κορεατες της lg (γιατι στη samsung εχουν καβαλησει καλαμιες ολοκληρες), αλλα αν δε πεσει δραματικα η τιμη του optimus 2x (που στη κορεα δεν κανει ουτε 300 ευρω) εγω θα περιμενω κινεζικη απαντηση
-
Και γιατί όχι; Οι Κινέζοι να μου το θυμηθείς, θα ανταγωνίζονται στα ίσια τους ''δυνατούς'' όπου να 'ναι και στις πωλήσεις...(σε παγκόσμιο επίπεδο) Αυτό το blade καλύτερη μπαταρία να είχε...Αν δεν κάνω λάθος 195 ώρες αναμονή έχει...
-
Η μοτοφολα ανακοίνωσε και τετραπύρηνο
Sent from my Tab using a pigeon.
-
κοιτα 195 ΔΕΝ εχει αμα σου βγαλει 2 μερες θα πρεπει να κανεις το σταυρο σου , αλλα απο τη στιγμη που δε προκειται να σε αφησει πανω στη μερα στα @@ σου
εγω την εχω βολεψει με φορτιστη αυτοκινητου και φορτιστες σχεδον σε ολους τους φιλους μου που εχουν android (και στη κοπελα μου πλεον) και πρακτικα δε φοβαμαι αν θα μεινω καπου απο μπαταρια
το θεμα ειναι να μη σε αφηνει πανω στη μερα
-
Με 200-350 ευρώ τον μήνα λογαριασμό... τι επιδότηση λετε να με δώσουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η μοτοφολα ανακοίνωσε και τετραπύρηνοSent from my Tab using a pigeon.
η samsung πριν λιγο καιρο ειχε πει οτι θα βγαλει 4πυρηνο cpu νομιζω
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με 200-350 ευρώ τον μήνα λογαριασμό... τι επιδότηση λετε να με δώσουν;αναλογα τι συνδεση εχεις, στον ΠΟΤΕ παντως οι επιδοτησεις εχουν κοπει μαχαιρι και αυτο γιατι θελουν να διωξουν κοσμο επειδη εχουν επικινδυνα υψηλο ποσοστο
(ανταγωνισμος και π@@τσες μπλε ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κοιτα 195 ΔΕΝ εχει αμα σου βγαλει 2 μερες θα πρεπει να κανεις το σταυρο σου , αλλα απο τη στιγμη που δε προκειται να σε αφησει πανω στη μερα στα @@ σουεγω την εχω βολεψει με φορτιστη αυτοκινητου και φορτιστες σχεδον σε ολους τους φιλους μου που εχουν android (και στη κοπελα μου πλεον) και πρακτικα δε φοβαμαι αν θα μεινω καπου απο μπαταρια
το θεμα ειναι να μη σε αφηνει πανω στη μερα
Σωστός!Αλλά με σκάλισμα;
-
Στην Βόγκα είμαι με το 900+internet σε 18μηνο προγραμμα.
Δεν κατάλαβα αυτό για τα επικίνδυνα υψηλα ποσοστά.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με 200-350 ευρώ τον μήνα λογαριασμό... τι επιδότηση λετε να με δώσουν;Κοίτα, απ' όσο ξέρω η Vodafone είναι πολύ τσιγκούνα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σωστός!Αλλά με σκάλισμα;
μιλαω για νορμαλ χρησημε ψιλοσκαλισμα κραταει μερα σιγουρα .. με μπολικο σκαλισμα η μιση μερα θα ειναι ζητημα
δε το χω χρησιμοποιησει πολυ ο ιδιος, θα ρωτησω την αδερφη μου (που το εχει) για λεπτομερειες
γενικα ομως βλεπω οτι το φορτιζει σχεδον καθημερινα
αλλα δε βγαζω ακρη με αυτην τις εβαλα android 2.2 να αναπνευσει λιγο το κινητο και αυτη μου εβαλε live wallpaper με πεταλουδιτσες και περα απο το οτι σερνεται χειροτερα απο πριν πρεπει να καταπινει ασχημα τη μπαταρια
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]