-
@el-em
Με δεδομένη την απεριόριστη εκτίμηση που έχω για εσάς (τους δύο, πληθυντικός, ως πλήρωμα), την πρώτη αλλά και κυρίως τη δεύτερη τοποθέτησή σας τη θεωρώ ατυχή.
Αν δεν θέλετε να κάνετε sporting επειδή τη θεωρείτε χαμηλώτερη του επιπέδου σας, θα μπορούσατε να το πείτε με πιό έξυπνο τρόπο, χωρίς να προσβάλετε κανένα. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
@el-em
Με δεδομένη την απεριόριστη εκτίμηση που έχω για εσάς (τους δύο, πληθυντικός, ως πλήρωμα), την πρώτη αλλά και κυρίως τη δεύτερη τοποθέτησή σας τη θεωρώ ατυχή.
Αν δεν θέλετε να κάνετε sporting επειδή τη θεωρείτε χαμηλώτερη του επιπέδου σας, θα μπορούσατε να το πείτε με πιό έξυπνο τρόπο, χωρίς να προσβάλετε κανένα.ΑΓΑΠΗΤΕ angel rabbit,
ΟΥΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ SPORTING ΚΑΤΙ ΣΑΝ REGULARITY.
ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΑΛΛΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ?
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΑΓΙΕΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
@el-em
Αν δεν θέλετε να κάνετε sporting επειδή τη θεωρείτε χαμηλώτερη του επιπέδου σας, θα μπορούσατε να το πείτε με πιό έξυπνο τρόπο, χωρίς να προσβάλετε κανένα.ΑΓΑΠΗΤΕ angel rabbit,
ΟΥΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ SPORTING ΚΑΤΙ ΣΑΝ REGULARITY.
ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΑΛΛΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ?
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΑΓΙΕΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητέ el-em,
είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελες να προσβάλεις. Είπα απλά ότι θα μπορούσε να γραφτεί με πιό έξυπνο τρόπο, γιατί είμαι βέβαιος ότι κάποιοι πολύ νεώτεροι από εσάς τρέχουν sporting γιατί θεωρούν ότι με ένα σταρλετάκι παίρνουν περισσότερη ευχαρίστηση ανά ξοδεμένο ευρώ από ότι με ένα Ν4 (τυχαία τα παραδείγματα) και όχι γιατί πήραν σύνταξη. Ξέρω αρκετούς από αυτούς και να μιλήσουμε για μουαγιέν ηλικιών, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Πάντα φιλικά
Angel Rabbit
ΥΓ Να διευκρινήσω ότι δεν έχω τρέξει ποτέ sporting και επομένως δεν το παίρνω προσωπικά. -
Υπαρχει το .......
Εκτος απ'τα Ν4 ...**για καποιους **που μετρανε τα ευρω , και παιρνουν π.χ. το σταρλετακι η το εσκορτακι (οχι βεβαια για τυπους που εχουν φαει τα νειατα τους και την λεβεντια τους στους αγωνες ) υπαρχει και η Ν2και η Ν1 ..... αλλα εκει βεβαιως εκτος απ'τον ουραγο δεν θα τους δει κανενας , και το κυπελο που εχουν ονειρευτει για να δειχνουν στα κυκλακια τους μονον αγοραστο θα το αποκτησουν .....
Πολλα τα παραμυθια με τους δρακους , στον χωρο των αγωνων της Ελλαδαρας , και μικρα τα που φορανε **τις σινιε φορμιτσες **συνηθως !Με 10-130000 ευρω εχεις ενα αξιοπρεπεστατο Ν2 με 130 αλογακια ...με 20-25000 ευρω εχεις ενα χρεπι ιστορικο με αντιστοιχη δυναμη ........αρα οικονομια = **ιστοριες για αγριους **...........για τα κατω απ'τα 50 χρονων παλληκαρακια μας .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υπαρχει το .......Εκτος απ'τα Ν4 ...**για καποιους **που μετρανε τα ευρω , και παιρνουν π.χ. το σταρλετακι η το εσκορτακι (οχι βεβαια για τυπους που εχουν φαει τα νειατα τους και την λεβεντια τους στους αγωνες ) υπαρχει και η Ν2και η Ν1 ..... αλλα εκει βεβαιως εκτος απ'τον ουραγο δεν θα τους δει κανενας , και το κυπελο που εχουν ονειρευτει για να δειχνουν στα κυκλακια τους μονον αγοραστο θα το αποκτησουν .....
Πολλα τα παραμυθια με τους δρακους , στον χωρο των αγωνων της Ελλαδαρας , και μικρα τα που φορανε **τις σινιε φορμιτσες **συνηθως !Με 10-130000 ευρω εχεις ενα αξιοπρεπεστατο Ν2 με 130 αλογακια ...με 20-25000 ευρω εχεις ενα χρεπι ιστορικο με αντιστοιχη δυναμη ........αρα οικονομια = **ιστοριες για αγριους **...........για τα κατω απ'τα 50 χρονων παλληκαρακια μας .
Αν μιλάτε για αυτό που έγραψα:
- Προσωπικά δεν είμαι πλέον πρόθυμος να πληρώσω ένα 'κανονικό' Acropolis για να ξύνω την ποδιά στα χαντάκια που ανοίγουν οι WRC και να οδηγώ ζιγκ ζαγκ ανάμεσα σε ηλίθιους περιπατητές που φεύγουν για να δουν τους θεούς στην επόμενη ειδική.
- Δεν κάνω πιά κέφι να βάλω ένα Ν1/2 σε σπριντάκια, θεωρώντας ότι το 'προϊόν' δεν είναι συγκρίσιμο με ένα τριήμερο αγώνα που δοκιμάζει κάπως την αντοχή μου. (Υπήρχαν και τα διεθνή 'baja' με τα 4Χ4 αλλά δυστυχώς μας τελείωσαν)
- Δεν έχω κανένα βίτσιο με κύπελλα, η γυναίκα μου έβαλε όσα είχα σε κούτες στο λεβητοστάσιο γιατί δεν έχουμε αρκετό χώρο.
- Είχα την εντύπωση ότι ένα σταρλετάκι, αμπαρθάκι, κορολίτσα, ...βιζάκι κάνει πολύ λιγότερα από 25k, ίσως μου λένε όλοι ψέμματα.
- Δεν είμαι ούτε κάτω των 50, αλλά ούτε και αισθάνομαι συνταξιούχος.
- Δεν είμαι αλεπού, το nick παραπέμπει σε άλλο ζώο, σαφώς ταχύτερο της αλεπούς
Με όλο το σεβασμό, τα γράφω αυτά σαν ερασιτέχνης απευθυνόμενος σε επαγγελματία του σπορ, αλλά νομίζω ότι κάμποσοι μη συνταξιούχοι αισθάνονται περίπου έτσι. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχω κάνει και επιστημονική έρευνα ούτε για ηλικίες ούτε για μυαλά.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν τρεχει με την 037?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ STRATOS ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
http://historic.acropolisrally.gr/GR/20 ... _2011.html
μαλλον δεν τρεχει με την stratos...
-
Ο χρήστης trifon έγραψε:
Δεν τρεχει με την 037?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ STRATOS ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
http://historic.acropolisrally.gr/GR/20 ... _2011.html
μαλλον δεν τρεχει με την stratos...
H ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ STRATOS.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
[
Αν μιλάτε για αυτό που έγραψα:- Προσωπικά δεν είμαι πλέον πρόθυμος να πληρώσω ένα 'κανονικό' Acropolis..........................................................................................................................................Με όλο το σεβασμό, τα γράφω αυτά σαν ερασιτέχνης απευθυνόμενος σε επαγγελματία του σπορ, αλλά νομίζω ότι κάμποσοι μη συνταξιούχοι αισθάνονται περίπου έτσι. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχω κάνει και επιστημονική έρευνα ούτε για ηλικίες ούτε για μυαλά.
Aγαπητε μου Αγγελε , δεν νομιζω οτι ειχες κανεναν λογο να γραψεις ολα αυτα σαν να απολογησαι .......
Εγραψες αυτο , που πιστευεις οτι ισχυει κατα τα λεγομενα καποιων ,ισως γνωστων σου (που τρεχουν ισως σπορτινκ) ......και σου εγραψα , την δικη μου αποψη ,η οποια βγαινει παρακολουθωντας τους αγωνες αλλα και τα παρασκηνια αυτων , και καθε αλλο παρα , ετσι οπως θελουν να τα παρουσιαζουν ειναι ....!
Αυτο ομως που με παραξενευει (μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα για εσενα ) ειναι πως μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ....... με τον αγωνα με ενα Ν4 !
Θες να πεις οτι ο ιδιος ανθρωπος μπορει να τρεξει με ενα Ν4 σαν αντιπαλος του Αρη-ΛΜ , και προτιμαει ,γιατι εχει μεγαλυτερη ικανοποιηση με ενα σταρλετακι ?Δεν λεμε ακομα καλη ανασταση .........
-
Καλημεραααααα!
Πρωι πρωι, φευγω με την κορουλα μου, να γραψω Ελατεια , ρεγγινι, Ελευθεροχωρι. Εχω ξυπνησει απο τις 6, σαν να πηγαινω σχολικη εκδρομη. Απαντησεις:
1.Λωρη παληοφιλε μακαρι να υπηρχε και σημερα η δυνατοτητα της μονομαχιας, να σας καλεσω σε μια Ελατεια ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και τα δυο πληρωματα, να δουμε ποσα χρονια πιο μεγαλοι ειμαστε .Ατυχης η δημοσιευση σου, πρωτη φορα το γυρναω σε μεταξυ σοβαρου κι αστειου κοντρα, αλλά τελευταια γινεσαι αμετροεπης και ολιγον ανιστορητος. Τελος παντων, αγαπαω τους φιλους μου με τα ελατωματα τους...
2. Ενα αξιοπρεπες Σταρλετακι που να μοιαζει με τα σταρλετακια των νιατων μας κοστιζει 20.000! Εχει δικηο ο Χριστος. Απλα ζηταει ΠΟΛΥ λιγοτερα στη χρηση του. Πολυ λιγοτερα, εννοω σε σχεση με ενα καλο συγχρονο.
3. Εχει ομως για εμας τη γοητεια μιας εποχης και μιας ηλικιας που περασε ανεπιστρεπτι. Μεγαλο πραγμα για οποιον δεν θελει να καταθεσει τα οπλα.
4. Δινει την δυνατοτητα του ν ασχοληθεις μαζι του, να προετοιμασεις, να δημιουργησεις,να ρυθμισεις. Να παιδευτεις.΅Επισης μεγαλο πραγμα για οποιον σημερινο καταθλιπτικο θελει να ξεφευγει λιγο απο την πραγματικοτητα.
5. Οντως προσωπικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει , νεοι ανθρωποι να ξοδευουν περιουσιες για παληα αυτοκινητα, οταν μπορουν να τρεξουν με τα συγχρονα 'πυροβολα-Σειρηνες'. Ομως το σεβομαι και το αποδεχομαι, ειναι δικαιωμα τους.Προσωπικα παλι, θα στεναχωριεμαι πολυ βλεποντας στολιδια σαν την Τσελικα και το Κουατρο να σκαβουν λακκους στο ελευθεροχωρι. Και θα χαιρομουν να τα απολαμβανω σε μια χωρις ταλαιπωρια συμμαζωξη-επιδειξη σ ενα παραλληλοδρομιο.
6. Στεναχωριεμαι που τα ιστορικα ραλλυ κρατουν μονο τ ονομα των παληων και χανουν ολο και περισσοτερο το στοιχειο της περιπετειας. Ακροπολις ειναι αυτο φετος???
Αντε καλημερα, παω να ξανανιωσω... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλημεραααααα!
Πρωι πρωι, φευγω με την κορουλα μου, να γραψω Ελατεια , ρεγγινι, Ελευθεροχωρι. Εχω ξυπνησει απο τις 6, σαν να πηγαινω σχολικη εκδρομη. Απαντησεις:
1.Λωρη παληοφιλε μακαρι να υπηρχε και σημερα η δυνατοτητα της μονομαχιας, να σας καλεσω σε μια Ελατεια ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και τα δυο πληρωματα, να δουμε ποσα χρονια πιο μεγαλοι ειμαστεΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ !!!
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΠΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ,ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ??? ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ???
ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ STARLETAKI ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ???
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΙΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΘΕΣ..Ατυχης η δημοσιευση σου, πρωτη φορα το γυρναω σε μεταξυ σοβαρου κι αστειου κοντρα, αλλά τελευταια γινεσαι αμετροεπης και ολιγον ανιστορητος. Τελος παντων, αγαπαω τους φιλους μου με τα ελατωματα τους...
ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΓΩ, ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
- Ενα αξιοπρεπες Σταρλετακι που να μοιαζει με τα σταρλετακια των νιατων μας κοστιζει 20.000! Εχει δικηο ο Χριστος. Απλα ζηταει ΠΟΛΥ λιγοτερα στη χρηση του. Πολυ λιγοτερα, εννοω σε σχεση με ενα καλο συγχρονο.
- Εχει ομως για εμας τη γοητεια μιας εποχης και μιας ηλικιας που περασε ανεπιστρεπτι. Μεγαλο πραγμα για οποιον δεν θελει να καταθεσει τα οπλα.
XΡΗΣΤΟ ΜΟΥ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ?- Δινει την δυνατοτητα του ν ασχοληθεις μαζι του, να προετοιμασεις, να δημιουργησεις,να ρυθμισεις. Να παιδευτεις.΅Επισης μεγαλο πραγμα για οποιον σημερινο καταθλιπτικο θελει να ξεφευγει λιγο απο την πραγματικοτητα.
ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ STARLETAKI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ 'ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ 'Ε' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.
- Οντως προσωπικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει , νεοι ανθρωποι να ξοδευουν περιουσιες για παληα αυτοκινητα, οταν μπορουν να τρεξουν με τα συγχρονα 'πυροβολα-Σειρηνες'. Ομως το σεβομαι και το αποδεχομαι, ειναι δικαιωμα τους.Προσωπικα παλι, θα στεναχωριεμαι πολυ βλεποντας στολιδια σαν την Τσελικα και το Κουατρο να σκαβουν λακκους στο ελευθεροχωρι. Και θα χαιρομουν να τα απολαμβανω σε μια χωρις ταλαιπωρια συμμαζωξη-επιδειξη σ ενα παραλληλοδρομιο.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΚΙΖΑΣ ΚΑΙ Ο Β.ΒΕΛΑΝΗΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ? ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΕΞΗΓΗΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ 'ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ' !!!- Στεναχωριεμαι που τα ιστορικα ραλλυ κρατουν μονο τ ονομα των παληων και χανουν ολο και περισσοτερο το στοιχειο της περιπετειας. Ακροπολις ειναι αυτο φετος???
Αντε καλημερα, παω να ξανανιωσω...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...........
Αυτο ομως που με παραξενευει .......... ειναι πως μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ....... με τον αγωνα με ενα Ν4 !
Θες να πεις οτι ο ιδιος ανθρωπος μπορει να τρεξει με ενα Ν4 σαν αντιπαλος του Αρη-ΛΜ , και προτιμαει ,γιατι εχει μεγαλυτερη ικανοποιηση με ενα σταρλετακι ?Δεν λεμε ακομα καλη ανασταση .........
Αγαπητέ APR,
Μετά από όσα μου λέτε, ίσως κάνω λάθος για το κόστος των παλιών μικρών, εδώ είμαι (στο 4TF ) για να πληροφορούμαι και όχι να αντιδικώ για το έτσι.
Ίσως και να είμαι όντως παράξενος, αλλά η ευχαρίστηση από τα ράλι, το σεξ και το φαγητό είναι κάτι προσωπικό. Έτσι, τον μοναδικό αγώνα που κάναμε με νοικιάρικο φτηνο-Ν4 τον ευχαριστήθηκα λιγότερο (κατόπιν ωρίμου διαιρέσεως των χλμ πλαγιολίσθησης δια ξοδεμένας Τσιπριακάς Λίρας). Και βέβαια ποιός συναγωνισμός, με τον Τρέλες;
Αντίθετα τα πλατύτερα χαμόγελα μου βγήκαν μέσα από τις τρέλες με το γνωστό (σε σας) κουβαδάκι, όλοι ακομπλεξάριστοι και (σχεδόν) ίσοι, τσίτα γκάζια, και αν έσπαγε -no pain.
Καλή εβδομάδα παθών (=αναγνωρίσεων) σε όλους λοιπόν και φέτος που έχουμε ΔΥΟ Ακροπόλεις μετά από τη νηστεία του 2010 ... ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!
Με εκτίμηση
Ά. Ραμπιτίδης
Υποψήφιος Συνταξιούχος ΟΑΕΕ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
...
6. Στεναχωριεμαι που τα ιστορικα ραλλυ κρατουν μονο τ ονομα των παληων και χανουν ολο και περισσοτερο το στοιχειο της περιπετειας. Ακροπολις ειναι αυτο φετος???
...πολυ σωστα..
-
@ Λωρης , Λωρακος μου, Τσιμπόπουλος
Ειδες τι γινεται οταν ξερεις καλα τους φιλους σου και τις αντιδρασεις τους? ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΒΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ποτέ
Λοιπον.- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
α) Για λογους ασφαλειας να γινει σε κλειστη χωματινη πιστα.
β) Με το δικο σας αυτοκινητο με την προυποθεση οτι απο το ενα πληρωμα στο αλλο δεν θ αλλαξει τιποτα εκτος απο τη ρυθμιση των καθισματων
γ) Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν θα εχω καμμια ευθυνη για οποια ζημια ηθελε προκυψει.
δ) Πριν την μονομαχια, το καθε πληρωμα θα κανει 4 αναγνωρισεις με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
ε) Μετα θα φαμε ολοι μαζι και θα πληρωσει ο χαμενος. - ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η οικονομικη σας επιφανεια και ο τροπος εμπλοκης σας δεν σου επιτρεπει να λες οτι οδηγουσατε ενα χρεπι. Τοτε χρεπια θα πρεπει να ηταν και τα άλλα, του Κυρκου, του Χατζητσοπανη, του Νασουλα, του Χαλκια κλπ. Ισως (με ολο τον σεβασμο μου προς τους πολυπρωταθλητες) καποτε κι εσυ θα πρεπει να παραδεχεσαι οτι δεν τρεχεις παντοτε χωρις αντιπαλο. Εξ αλλου, να σου θυμισω οτι το ημιαξονιο εσπασε οταν το τσακισατε στο τσιμεντενιο γεφυρακι, λυσασμενοι να καλυψετε την διαφορα. Ψεμματα?
- Θα σου θυμισω γιατι δεν τρεχετε με Ιμπρεζα. Δικα σου λογια. 'Δεν εχει φρενα κι ειναι ψοφιο. Με το συγκεκριμενο δικο σου (τοτε του καζαζ) καναμε δοκιμες στο Τουρκιας και σερνοτανε'.Επαναλαμβανω. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. 243 αλογα στο δυναμομετρο ειχε, το οτι σας βλεπαμε και μονο στο βαθος, τρεχοντας καποτε και που, με τα μεσα που ειχαμε,με τα παληα δικα σας λαστιχα, χωρις συνεργειο,αθλος ητανε, ετσι δεν ειναι?
Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα σε μια βαση.Δε μιλαω, δε μιλαω, αλλά...
4.ΕΠΙΘΕΣΗ. Μακρυα απο μενα η επιθεση σε σενα. Ξεχασα τα εισαγωγικα στο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, το εβαλα γιατι μιλουσαμε για ιστορικα, και στο κατω κατω, ο Πιτσος ιστορικο θα οδηγησει. Γερος ειναι? Η μηπως να τρεξει κι αυτος Ε?
Κοντρα φιλικη τελος, τα παραπανω ισχυουν, παμε τωρα στο θεμα.
Το Ελευθεροχωρι δεν περναει λογω νερων στη λιμνη, και δεν θα περναει ουτε την επομενη βδομαδα αφου προβλεπονται απο Τριτη ΠΟΛΛΕΣ βροχες.Τι θα κανει η οργανωση? Κι οταν λεω δεν περναει, εννοω ουτε με τρακτερ. Γιααα δωσε μας τα φωτα σου.
Με ολη μου την αναγνωριση και τον σεβασμο στον Αρη και σε σενα, απλα επειδη δεν μ αρεσουν οι υπερβολες.
Ματς-μουτς...
- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
@ Λωρης , Λωρακος μου, Τσιμπόπουλος
Ειδες τι γινεται οταν ξερεις καλα τους φιλους σου και τις αντιδρασεις τους? ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΒΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ποτέ
Λοιπον.- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
α) Για λογους ασφαλειας να γινει σε κλειστη χωματινη πιστα.
β) Με το δικο σας αυτοκινητο με την προυποθεση οτι απο το ενα πληρωμα στο αλλο δεν θ αλλαξει τιποτα εκτος απο τη ρυθμιση των καθισματων
γ) Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν θα εχω καμμια ευθυνη για οποια ζημια ηθελε προκυψει.
δ) Πριν την μονομαχια, το καθε πληρωμα θα κανει 4 αναγνωρισεις με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
ε) Μετα θα φαμε ολοι μαζι και θα πληρωσει ο χαμενος. - ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η οικονομικη σας επιφανεια και ο τροπος εμπλοκης σας δεν σου επιτρεπει να λες οτι οδηγουσατε ενα χρεπι. Τοτε χρεπια θα πρεπει να ηταν και τα άλλα, του Κυρκου, του Χατζητσοπανη, του Νασουλα, του Χαλκια κλπ. Ισως (με ολο τον σεβασμο μου προς τους πολυπρωταθλητες) καποτε κι εσυ θα πρεπει να παραδεχεσαι οτι δεν τρεχεις παντοτε χωρις αντιπαλο. Εξ αλλου, να σου θυμισω οτι το ημιαξονιο εσπασε οταν το τσακισατε στο τσιμεντενιο γεφυρακι, λυσασμενοι να καλυψετε την διαφορα. Ψεμματα?
- Θα σου θυμισω γιατι δεν τρεχετε με Ιμπρεζα. Δικα σου λογια. 'Δεν εχει φρενα κι ειναι ψοφιο. Με το συγκεκριμενο δικο σου (τοτε του καζαζ) καναμε δοκιμες στο Τουρκιας και σερνοτανε'.Επαναλαμβανω. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. 243 αλογα στο δυναμομετρο ειχε, το οτι σας βλεπαμε και μονο στο βαθος, τρεχοντας καποτε και που, με τα μεσα που ειχαμε,με τα παληα δικα σας λαστιχα, χωρις συνεργειο,αθλος ητανε, ετσι δεν ειναι?
Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα σε μια βαση.Δε μιλαω, δε μιλαω, αλλά...
4.ΕΠΙΘΕΣΗ. Μακρυα απο μενα η επιθεση σε σενα. Ξεχασα τα εισαγωγικα στο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, το εβαλα γιατι μιλουσαμε για ιστορικα, και στο κατω κατω, ο Πιτσος ιστορικο θα οδηγησει. Γερος ειναι? Η μηπως να τρεξει κι αυτος Ε?
Κοντρα φιλικη τελος, τα παραπανω ισχυουν, παμε τωρα στο θεμα.
Το Ελευθεροχωρι δεν περναει λογω νερων στη λιμνη, και δεν θα περναει ουτε την επομενη βδομαδα αφου προβλεπονται απο Τριτη ΠΟΛΛΕΣ βροχες.Τι θα κανει η οργανωση? Κι οταν λεω δεν περναει, εννοω ουτε με τρακτερ. Γιααα δωσε μας τα φωτα σου.
Με ολη μου την αναγνωριση και τον σεβασμο στον Αρη και σε σενα, απλα επειδη δεν μ αρεσουν οι υπερβολες.
Ματς-μουτς...
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ, ΚΑΘ'ΟΔΟΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 Ε.Δ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
-
Σήμερα η διαδρομή είχε στεγνώσει και ήταν εύκολα προσπελασιμη εκτός του σημείου της λίμνης όπου ο δρόμος ειναι πλημμυρισμενος και δεν φαίνεται να στεγνωνει εύκολα...
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Αποψή μου είναι ότι πέρα από την κατάταξη ασφάλτου / χώματος , θα πρέπει να υπάρξει και μιά κατάταξη για όσους αγωνιζόμενους τρέξουν και τις τρείς μέρες ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ αυτοκίνητο , απ' όπου και να αναδειχθει ο νικητής του Ακρόπολις.
Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι τρείς βδομάδες πριν τον διοικητικο έλεγχο , δεν έχει δημοσιευθεί ο κανονισμός ούτε έχει βγεί η αφίσσα του αγώνα ...........Οτι καλυτερο. Αυτη ειναι προταση.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
και σου εγραψα , την δικη μου αποψη ,η οποια βγαινει παρακολουθωντας τους αγωνες αλλα και τα παρασκηνια αυτων , και καθε αλλο παρα , ετσι οπως θελουν να τα παρουσιαζουν ειναι ....!
Αυτο ομως που με παραξενευει (μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα για εσενα ) ειναι πως μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ....... με τον αγωνα με ενα Ν4 !
Μπορεί να μην είμαι πλέον τόσο νεολαίος ιστορικός (αλλά εξακολουθώ να είμαι μικρότερος απο το αυτοκίνητο που οδηγώ!) αλλά μπορώ ισως να σας εξηγήσω πως το βλέπουν κάποιοι το πράγμα:
Ξεκίνησα να τρέχω διότι η πόρτα αυτη μου άνοιξε μέσω του ιστορικού αυτοκινήτου που ήδη είχα, το οποίο μου κόστισε πολύ λιγότερο απο οτι θα μου κόστιζε τότε ένα N1 (και σε στησιμο αλλά και σε κόστος χρήσης), το οποίο μου αρέσει να οδηγω πολύ περισσότερο σε σχεση με ένα πιο μοντέρνο μικρό, με το οποίο μπορώ να κάνω φθηνα κι ένα χωμάτινο αγώνα (που με ένα Ν1 πάλι δεν θα μπορουσα), αναμεσα σε ανθρώπους που τότε (πριν 5-6 χρόνια) ήταν μια ωραία παρέα (ακόμα ο χώρος αν και έχει χαλάσει καπως θεωρώ οτι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα). Αν δεν είχα το Ιστορικό κατα πασα πιθανότητα δεν θα έτρεχα ποτέ, θα εξακολουθούσα να είμαι θεατής, κριτής κλπ.
Σαν και εμένα πιστεύω οτι ξεκινησαν πολλοί νεολαίοι ιστορικοί... Τρέχουμε με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γιατι μας αρέσουν όχι γιατί δεν μπρούμε να τρέξουμε με πιο μοντέρνα!Ο angel rabbit αγαπητε APR σύγκρινε πολύ σωστά 'την ευχαρίστηση ανα ξοδεμένο €' όχι την απόλυτη ευχαρίστηση στην οδήγηση ενός starlet και ενός Ν4. Και εγώ συμφωνώ μαζί του οτι έτσι το starlet είναι απείρως πιο αποδοτικό!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
[.. Τρέχουμε με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γιατι μας αρέσουν όχι γιατί δεν μπρούμε να τρέξουμε με πιο μοντέρνα!και ο Τρυφωνας αν ηθελε στα μπολσοι θα πηγαινε αλλα σιγουρα περναει καλυτερα στο ντανσινγκ γιουθ δε σταρς.
-
Επιτελους.....το ειδα και αυτο.......Διαφημηση του ιστορικου Ακροπολις στην τηλεοραση.....μπραβο τους....
Αντε με το καλο και στο αλλο..... το καλοοοο.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επιτελους.....το ειδα και αυτο.......Διαφημηση του ιστορικου Ακροπολις στην τηλεοραση.....μπραβο τους....Αντε με το καλο και στο αλλο..... το καλοοοο.....
Που?
Iστορικό Ακρόπολις 2011