Apr 21, 2011, 7:07 PM

Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
[
Αν μιλάτε για αυτό που έγραψα:

1. Προσωπικά δεν είμαι πλέον πρόθυμος να πληρώσω ένα 'κανονικό' Acropolis..........................................................................................................................................Με όλο το σεβασμό, τα γράφω αυτά σαν ερασιτέχνης απευθυνόμενος σε επαγγελματία του σπορ, αλλά νομίζω ότι κάμποσοι μη συνταξιούχοι αισθάνονται περίπου έτσι. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχω κάνει και επιστημονική έρευνα ούτε για ηλικίες ούτε για μυαλά.

Aγαπητε μου Αγγελε , δεν νομιζω οτι ειχες κανεναν λογο να γραψεις ολα αυτα σαν να απολογησαι .......
Εγραψες αυτο , που πιστευεις οτι ισχυει κατα τα λεγομενα καποιων ,ισως γνωστων σου (που τρεχουν ισως σπορτινκ) ......

και σου εγραψα , την δικη μου αποψη ,η οποια βγαινει παρακολουθωντας τους αγωνες αλλα και τα παρασκηνια αυτων , και καθε αλλο παρα , ετσι οπως θελουν να τα παρουσιαζουν ειναι ....!
Αυτο ομως που με παραξενευει (μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα για εσενα ) ειναι πως μπορεις να βαζεις στην ιδια ζυγαρια ....... με τον αγωνα με ενα Ν4 !
Θες να πεις οτι ο ιδιος ανθρωπος μπορει να τρεξει με ενα Ν4 σαν αντιπαλος του Αρη-ΛΜ , και προτιμαει ,γιατι εχει μεγαλυτερη ικανοποιηση με ενα σταρλετακι ?

Δεν λεμε ακομα καλη ανασταση .........