Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλημεραααααα!
Πρωι πρωι, φευγω με την κορουλα μου, να γραψω Ελατεια , ρεγγινι, Ελευθεροχωρι. Εχω ξυπνησει απο τις 6, σαν να πηγαινω σχολικη εκδρομη. Απαντησεις:
1.Λωρη παληοφιλε μακαρι να υπηρχε και σημερα η δυνατοτητα της μονομαχιας, να σας καλεσω σε μια Ελατεια ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και τα δυο πληρωματα, να δουμε ποσα χρονια πιο μεγαλοι ειμαστε
ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ !!!
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΠΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ,ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ??? ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ???
ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ STARLETAKI ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ???
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΙΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΘΕΣ.
.Ατυχης η δημοσιευση σου, πρωτη φορα το γυρναω σε μεταξυ σοβαρου κι αστειου κοντρα, αλλά τελευταια γινεσαι αμετροεπης και ολιγον ανιστορητος. Τελος παντων, αγαπαω τους φιλους μου με τα ελατωματα τους...
ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΓΩ, ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
- Ενα αξιοπρεπες Σταρλετακι που να μοιαζει με τα σταρλετακια των νιατων μας κοστιζει 20.000! Εχει δικηο ο Χριστος. Απλα ζηταει ΠΟΛΥ λιγοτερα στη χρηση του. Πολυ λιγοτερα, εννοω σε σχεση με ενα καλο συγχρονο.
- Εχει ομως για εμας τη γοητεια μιας εποχης και μιας ηλικιας που περασε ανεπιστρεπτι. Μεγαλο πραγμα για οποιον δεν θελει να καταθεσει τα οπλα.
XΡΗΣΤΟ ΜΟΥ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ?
- Δινει την δυνατοτητα του ν ασχοληθεις μαζι του, να προετοιμασεις, να δημιουργησεις,να ρυθμισεις. Να παιδευτεις.΅Επισης μεγαλο πραγμα για οποιον σημερινο καταθλιπτικο θελει να ξεφευγει λιγο απο την πραγματικοτητα.
ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ STARLETAKI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ 'ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ 'Ε' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.
- Οντως προσωπικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει , νεοι ανθρωποι να ξοδευουν περιουσιες για παληα αυτοκινητα, οταν μπορουν να τρεξουν με τα συγχρονα 'πυροβολα-Σειρηνες'. Ομως το σεβομαι και το αποδεχομαι, ειναι δικαιωμα τους.Προσωπικα παλι, θα στεναχωριεμαι πολυ βλεποντας στολιδια σαν την Τσελικα και το Κουατρο να σκαβουν λακκους στο ελευθεροχωρι. Και θα χαιρομουν να τα απολαμβανω σε μια χωρις ταλαιπωρια συμμαζωξη-επιδειξη σ ενα παραλληλοδρομιο.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΚΙΖΑΣ ΚΑΙ Ο Β.ΒΕΛΑΝΗΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ? ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΕΞΗΓΗΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ 'ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ' !!!
- Στεναχωριεμαι που τα ιστορικα ραλλυ κρατουν μονο τ ονομα των παληων και χανουν ολο και περισσοτερο το στοιχειο της περιπετειας. Ακροπολις ειναι αυτο φετος???
Αντε καλημερα, παω να ξανανιωσω...