-
Τα 15 κιλά ζώου έχουν παραγγελθεί?
-
Ελπίζω ο μαγαζάτορας να έχει κάνει τα κουμάντα του γιατι αλλιώς δεν θα τα πάμε καθόλου καλά
-
Ποπο εφτασε ο καιρος για την συναντηση..
Μιλησα με τον τατουαζα και μου ειπε οτι πριν τις 9 δεν θα εχουμε τελειωσει.
Οποτε καλα να μαστε θα σας γνωρισω στην επομενη!!!
Καλο φαγοποτι παιδες!! -
Πάντως οι κύριοι με τα ερωτιματικά καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν σήμερα το εάν θα έρθουν τελικά
-
Κυριε onyx σας εσταλει πμ
-
Ποσες γυναικες/κοπελες θα υπαρχουν ρε σεις; Αν ειναι να ειναι μονο η δικια μου να της πω να μην ερθει!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποσες γυναικες/κοπελες θα υπαρχουν ρε σεις; Αν ειναι να ειναι μονο η δικια μου να της πω να μην ερθει!Μαλλον καμια
-
Μαλλον την βλεπω να καθεται σπιτι για να μην βαραει ενεσεις την μια μετα την αλλη.
-
Thάnε θα πάμε μαζί?
-
Μαλλον την βλεπω να καθεται σπιτι για να μην βαραει ενεσεις την μια μετα την αλλη.Κατσε να απαντησει και κανενας αλλος να επιβεβαιωσει , μην αγχωνεσαι
-
Ποσες γυναικες/κοπελες θα υπαρχουν ρε σεις; Αν ειναι να ειναι μονο η δικια μου να της πω να μην ερθει!H δική μου θα είναι. Ψήνω και τον vasgti.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Thάnε θα πάμε μαζί?YUP
-
Ποσες γυναικες/κοπελες θα υπαρχουν ρε σεις; Αν ειναι να ειναι μονο η δικια μου να της πω να μην ερθει!εγω παντως ψηνω τι δικη μου , μεχρι το βραδυ ελπιζω να ειναι αρκετα ψημενη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ποσες γυναικες/κοπελες θα υπαρχουν ρε σεις; Αν ειναι να ειναι μονο η δικια μου να της πω να μην ερθει!
εγω παντως ψηνω τι δικη μου , μεχρι το βραδυ ελπιζω να ειναι αρκετα ψημενη
Απο την άλλη πλευρά γύρνα την, μην καει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
3,5 γρήγοροι ήμασταν
Οι υπολοιποι προτίμησαν την κατηφόρα και είχαν όρεξη για σουφλέ με παγωτό, φρέντο, φραπέ, σιροπιαστό με παγωτό, ούζο με μεζέ, αναψυκτικό, χυμούς κλπ στην παραλία του Βόλου!
Μη ξεχνατε οτι ηταν μονοημερη συναντηση οποτε το θεμα βολτας ειχε ' εξατμισθει' απο το ολο ταξειδι.Μονο κατι σκληροπυρηνικοι τραβηξαν για τα ψηλα βουνα.
-
παιδια ωραια ιδεα η βολτα πριν αλλα εγω εχω 'ταξιδι' 60χιλιομετρων για να ερθω κι εχω κ ταξιδι -κανονικο - την επομενη οποτε δε θα μπορεσω να ακολουθησω
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
3,5 γρήγοροι ήμασταν
Οι υπολοιποι προτίμησαν την κατηφόρα και είχαν όρεξη για σουφλέ με παγωτό, φρέντο, φραπέ, σιροπιαστό με παγωτό, ούζο με μεζέ, αναψυκτικό, χυμούς κλπ στην παραλία του Βόλου!
Μη ξεχνατε οτι ηταν μονοημερη συναντηση οποτε το θεμα βολτας ειχε ' εξατμισθει' απο το ολο ταξειδι.Μονο κατι σκληροπυρηνικοι τραβηξαν για τα ψηλα βουνα.
Σωστά!
Και ήταν να μην εξατμιστεί? Σε μένα και τα 200και χιλιομετρα διαδρομής προς το Βόλο αγωνιστική διαδρομή ήταν με το GPS να με διατάζει στρίψε από εδώ, πήγαινε αργά κάμερες από πάνω, εδώ τρέχεις, πρόσεχε εδώ, βόμβες δεξιά, νάρκες αριστερά κλπ! Στο τέλος κατέριψα και τον προβλεπόμενο χρόνο που έδειχνε! -
Geo F1 και πιο αργα να ερθεις εμεις δεν εχουμε προβλημα!
Καντε υγιεινα σημερα για να μην μας κατσει βαρια αυριο! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως ψηνω τι δικη μου , μεχρι το βραδυ ελπιζω να ειναι αρκετα ψημενη
Εσύ παλικάρι μου πότε δήλωσες συμμέτοχη?
Αχ φάπες που θέλετε -
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα
11) Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (μας παρακολουθεί )
14)ddl449
15) Thάnos
16)Wagner669
17)Govus
18)Volvozeus
19)lokatzis(?)
20)Angel(?)
21)μέλος έκπληξη
22)Billopoulos +
23)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
24)Orestis.D
25)Vasgti (?) +
26)γυναιξί (?)
27)Drdinos
28)Κίκιζας Γρηγόρης
29)n-olympios
30)christos.dimou
31)thaliarque
32)Qsis +
33)γυναίκα(?)
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις